Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
popbianca spune:
totulli, acum am citit povestea ta...sunt cu lacrimi in ochi..fff frumos
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
vad ca nu mai e nimeni....![]()
nu-mi ramane decat...patul!
noapte buna!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
neata fetelor! ![]()
ce faceti?? trezireaaaaaaaaa!!!!!!!! nu e nimeni???
al meu puiut ne-a dat trezirea ca de obicei, la 6.30, asa ca acu sunt 'fresh', cu cafeaua in mana... va invit, cine vrea sa ma insoteasca???
aaaaaaa...am reusit performanta ca de 3 nopti sa bem doar o data pe noapte ceai, in rest nimic!!! asa mai zic si eu trai...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
m-a infofolit mami...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bb_yasmi spune:
neata
totulii, cu mare placere!! iasmi bea compot de prune fff bine. facem diferite combinatii. ea facea kk singurica in fiecare dimi, dar facea maslinute. ma bucur ca ii place, ca apa oricum nu vroia.
andreea, inseamna ca esti si tu fresh, nu??
felicitari pt progres.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
noi iesim la plimbarici!!
ne "auzim" mai tarziu!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui eladea2005
neata fetelor!
ce faceti?? trezireaaaaaaaaa!!!!!!!! nu e nimeni???
al meu puiut ne-a dat trezirea ca de obicei, la 6.30, asa ca acu sunt 'fresh', cu cafeaua in mana... va invit, cine vrea sa ma insoteasca???
aaaaaaa...am reusit performanta ca de 3 nopti sa bem doar o data pe noapte ceai, in rest nimic!!! asa mai zic si eu trai...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
m-a infofolit mami...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
hai ca de acum incolo incet incet nu o sa se mai trezeasca deloc...FELICITARI!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
pussi spune:
buna dimineata! vreti 

?
fetelor mersi pt. sfatul cu laptele... voi ramane pe praf! dar care? nu pot ramane pe Humana 2?????
bianca nu sunteti slabe, noi avem 7.300 Elena si 7.250 Ana. Cu concediul, o sa caut un costum de baie intreg.. decoltat, decupat sa nu mi se vada vergeturile si pielea de pe burtica....
revinnnnnnnnnnnn
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Neata
Felicitam si noi micutii nascuti azi:
Mara
Raul si Roberto
Matei
Alexandru Marius
Amira Ioana
Carina
Rares Andrei
Andreea Ana Maria
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
oana_r spune:
La multi ani sarbatoritilor,sa creasca mari,frumosi si sanatosi!
popbianca,fata arata foarte bine.
In legatura cu suflu,nu i-ai facut electrocardiograma?
suflu se aude de la nastere?
Geta,iti doresc multa sanatate,putere sa lupti, sa te faci bine.
Anya-Dumitra si Matei[/b] 
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
darleena spune:
Buna dimineata! Am reusit si eu sa mai intru sa vad ce fac fetele mele preferate si puiutii lor.
Ma bucur ca sunteti toate bine si ca strumfii cresc si va umplu inima de fericire!
Ank felicitari pentru caruciorul roz! Ma bucur tare mult ca ti s-a implinit dorinta si vei avea o fetita.
Karutza mea e bine, acum s-a mai linistit, pentru ca a avut o perioada foarte agitata din cauza dintilor. I-au iesit 6 aproape simultan, asa ca va dati seama ce a fost pe capul ei.... si pe al meu ca noaptea se trezea plangand de cel putin 4-5 ori si trebuia sa stau tot timpul dupa ea. Acum avem pauza de dinti si se simte. Doarme mult mai bine si ziua e cumintica.
Se ridica in picioare si face cativa pasi timizi, dar inca nu da semne ca ar interesa-o prea tare mersul. In schimb, colinda casa in lung si in lat, in patru labe, se catara pe scaune si pe ce mai poate....bineinteles ca mai ia si busituri urmate de tipete de ne stie tot cartierul ![]()
Sper sa mai pot intra mai mult saptamanile astea. Am vazut ca va mai intalniti prin Herastrau. Daca sunt pe faza, as veni si eu data viitoare.
Va pupacesc!
Am pus poze noi la semnatura sa o vedeti pe strengarita