Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANI!!!ANDREI !!!Ilenutza mai treci pe la noi.

Sanatate multa puilor bolnavi.

Lulualex,am tot uitat sa-ti urez bun venit printre noi.

Mami,eu te inteleg perfect prin ceea ce treci.Si eu la Iosua ajunsesem la un moment dat sa plang asa din senin,eram tare obosita,nu-mi mai miscam spatele de la pozitii vicioasa la alaptat,faceam injectii....sotul venea seara tarziu de la serviciu,eram tot timpul singura,era lipit de mine tot timpul,a plans mult de la colici,la baie mergeam cu el in scoica,etc....drept urmare la un moment dat am vrut sa plec de acasa....singura
Am ales sa-l intarc pe Iosua la 11 luni,pt ca efectiv nu mai puteam,ameteam pe strada,sugea foarte mult noaptea...acum ma gandesc ca puteam sa-l alaptez mai mult.Insa a primit usor bibi si nu am mai avut probleme,insa un timp indelungat ma trezea la 4,5 s-au 6 sa-i aduc bibi.Asa ca te incurajez cum pot,ca o sa treaca toate acestea..

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gabriela eu pentru iritatiile de la scutece folosesc sanosan crema pt iritatii si are efect mereu la Deni. Si cred ca lasatul cat mai mult fara pampers o sa ii faca mai bine.

Eu sunt dezamagita ca in seara asta desi mi-am "calcat pe inima" si i-am dat Denisei lapte de vaca cu cereale intr-o canuta foarte colorata si draguta, nici nu a vrut sa il vada. Vorba lui tati, zici ca o frigea paiul ala, nici nu voia sa il atinga, ce sa mai si bea din el. Nu ii place nici laptele de vaca...de cel praf stiam deja ca din prima zi l-a detestat complet. Si nici cerealele cu lapte din comert nu le suporta. Eram o optimista ca o sa ii placa laptele de vaca....nu e cazul. Asa ca traiasca tzitzi!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna seara! ne mai primiti in formatie daca reusim si noi sa scriem mai des?
Hai sa va mai zici si eu una alta despre strumful HOria:
are aproape 10 kg
6dinti
merge doar tinut de o manutza
de 3 zile a luat-o si de-a busilea(pana acum nu l-a interesat subiectul)
mananca binisor, acum am trecut pe lapte Milumil JUnior.ii mai prepar insa si gris cu lapte sau lapte cu biscuiti si asta cu lapgte pasteurizat de vaca.
nu se omoara dupa jucarii, mai degraba prefera sa se joace cu un papuc sau sa se uite la Baby Einstein
nu ii place sa bage nimic in gura in afara de propria manutza, din cauza asta nu mananca singur biscuite, paine, etc...
e super mamos
doarme toata noaptea, mananca doar un biberon pe la 5-6 cand il razbeste foamea si apoi se culca la loc
adoarme tot mai greu si tot mai putin la el in patut, unde nu il mai pot pune decat cand deja e adormit, adora sa doarme in patul mare, sa aiba spatiu si cred ca in curand nu vom mai folosi tarcul, desi fratele lui a dormit lejer in el pana la 2 ani si ceva cand l-am mutat din el tocmai pt Horia

Si daca vreti sa vedeti si poze cu strufmul Horia, intrati pe linkul de mai jos:

POZE DE LA MARE

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IULIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

quote:
citat din mesajul lui Gabrielabv

vad ca am probleme cu netul de aceea am sa trimit mesaje mai scurte

CarlaV sper ca problemele Sabinei sunt legate doar de dinti cam asa s-a manifestat si Medeea cu febra, diaree, a si vomitat de 2 ori

Am si eu o problema poate ma puteti ajuta.Medeea s-a iritat fff tare la putulica, dr zice ca are urina acida, mi-a recomandat niste prafuri si sa o dau cu baneocin sau violet de gentiana. Numai ca nu vad nici o imbunatatire, parca e mai rau. Ce sa fac? Am incercat sa-i recoltez urina si nu am reusit si acum pana luni nu mai am unde sa-i fac analize. Voi stiti ceva salvator?

http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

incearca o crema cu zinc sau banala crema cu galbenele Melkfett; alex a avut o singura data asa ceva urat de tot, am incercat nidoflor, crema cu zinc, bepanthen, lasat la aer, spalat de muulte ori pe zi, minuni a facut spalatul des cu apa calduta lasatul la aer si crema de glabenele; in 2 zile era ca si cum nu avusese nimic; am renuntat la pampersii aceia clasici, am trecut la huggies, inclusiv servetelele pampers irita tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andrei!!!!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!ANDREI !!!Ilenutza mai treci pe la noi.

Sanatate multa puilor bolnavi.

Lulualex,am tot uitat sa-ti urez bun venit printre noi.

Mami,eu te inteleg perfect prin ceea ce treci.Si eu la Iosua ajunsesem la un moment dat sa plang asa din senin,eram tare obosita,nu-mi mai miscam spatele de la pozitii vicioasa la alaptat,faceam injectii....sotul venea seara tarziu de la serviciu,eram tot timpul singura,era lipit de mine tot timpul,a plans mult de la colici,la baie mergeam cu el in scoica,etc....drept urmare la un moment dat am vrut sa plec de acasa....singura
Am ales sa-l intarc pe Iosua la 11 luni,pt ca efectiv nu mai puteam,ameteam pe strada,sugea foarte mult noaptea...acum ma gandesc ca puteam sa-l alaptez mai mult.Insa a primit usor bibi si nu am mai avut probleme,insa un timp indelungat ma trezea la 4,5 s-au 6 sa-i aduc bibi.Asa ca te incurajez cum pot,ca o sa treaca toate acestea..

Mergi la inceput

Nu stiu ce e cu net-ul acesta ca mi-a plecat mesajul de doua ori.

LA MULTI ANI STRUMFILOR CARE AU SARBATORIT IERI UN ANISOR.

Andreea,Aaron si-a triplat greutatea la un an,insa la nastere a avut doar 3 kg si 100 g,si numai in prima luna a luat 2 kg.

Corina,nici Aaron nu vrea lapte praf si nici de vaca,am incercat zeci de biberoane,zeci de tetine,canitze,etc,nu vrea sub nici o forma,nu stiu cum o sa fie la intarcat.Imi doresc mult sa bea lapte cu cereale,Iosua si acum bea 600 ml pe zi cu cereale de la Milupa,care nu sunt dulci dar ii pun eu un pic de miere de albine.

Oana,de la Iesi,Aaron doarme cu mine in pat,intre noi,am un pat mareee,
nu-mi fac probleme,pr.ca si Iosua a dormit cu noi in pat pana la doi ani si...intr-o zi ne-am hotarat,l-am mutat in patutul lui cu explicatiile de rigoare,si a fost chiar bucuros ca are patutul lui.
Asa ca o sa-l avem si pe el in pat inca vreun an,ca tre sa aiba acelasi tratament ca si fratiorul lui.
Si Oana as veni la iasi intr-o zi,ma bate gandul...dar numai ca sa stau cu bebe tau cateva ore,sa iesi si tu 4,5 ore sa mergi unde vrei,si eu desi o sa stau cu copiii,sa am asa o schimbare de mediu.

Simt nevoia sa stau de vorba cu cineva,ma trezesc de multe ori ca discut mai mult decat ar trebui cu persoane pe care nu le cunosc,dar am o doruinta mare de comunicare.

Mami,mai voiam sa-ti spun,nu poti prinde la marginea patului o scandura in suruburi,nu e estetic,dar macar nu mai dormi sub stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Andra ai doi baieti tare reusiti. Sunt tare frumosi si rotunzi la fatza
Si sa speram ca ne vei arata mai des poze ca asta

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Oana te astept cu drag la Iasi. Sa iesim imrpeuna la plimbare cu toti cei patru copilasi. Ca si eu patesc ca tine:

quote:
ma trezesc de multe ori ca discut mai mult decat ar trebui cu persoane pe care nu le cunosc
. Si vorbesc, vorbesc...nu gluma. De parca acum s-ar termina timpul.
HIHI!!! Ce faine o sa fim, amandoua vorbind mult!!!!
pentru intentia ta de a-mi oferi 4-5 ore de singuratate (stii, macar 1/2 de ora de-o baie mi-ar fi de ajuns). Chiar vb cu sotul si ii spuneam ca il astept sa stea cu copiii si m-a intrebat unde am sa ies, cu cine? Am stat si m-am gandit si i-am zis: o sa imi fac o baie de aia luuuuunga! Si relaxanta. Nu ca cea de aseara. (desi, bine ca am prins-o si pe aia) Imi fac baie noaptea, cu usa deschisa, cu urechile ciulite si atenta sa nu fac foarte mult zgomot)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

De aseara voiam sa mai scriu, dar cu furtuna aia am inchis repede tot si m-am dus langa copii in pat.

Voiam sa-i multumesc lui Simo. Chiar aveam nevoie de cuvinte de incurajare. (referitor la dependenta lui Victor). Din jurul apropiat primesc doar semnale ca am gresit eu pe undeva pe parcurs.

Voiam sa-i spun "lui" lulu sa nu isi faca griji ca m-a speriat cu Dentinoxul. Eu am postat tocmai ca sa ne informeze o alta mamica care stie mai bine. Ca de asta suntem aici pe forum. Si sa continue sa scrie mai des, ca o face tare bine.

Voiam sa-i urez muuuulta sanatate Soniei de Anto!

Voiam sa-i spun "lui" mi_a (oare puteam sa scriu Miei?) ca mi-a fost dor de ea. De retetele ei. De optimismul ei molipsitor.

Si de iuli_a mi-a fost dor. Mai vreau sa ne povestesti de Iris, de cum iti e tie acolo, cum v-ati acomodat...Mai citesti cand suge Iris la san? Eu nu prea, ca imi trage cartea din mana, vrea sa ii faca el "rezumatul".

Nu in ultimul rand sa felicit Andreiul. Andrei!!!!. Ile...tu cand mai treci pe la noi? Ca si tu imi erai tare draga.

A! Diana tare mi-ai placut si data asta (datile, ca au fost doua). Stiam eu de ce iti duc si tie dorul...Esti o mamica cu capul pe umeri, care stie exact ce vrea de la copilul ei. Sa fie fericit. Nu? [alacareteimbratiseazacudrag]

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput