Strumfi de un an (iul-aug 2007) (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

quote:
citat din mesajul lui ghinetz

Azi ne-am adapostit de ploaia la mama. Cat am stat, Victor a stat numai la mine. Cat am fost la baie a stat la usa baii si a plans. Jale!!! Ce mi-a zis mama dupa toate astea: "Intarca-l!!!" Ce legatura are intarcatul ca faptul ca e dependent de mine? Oare e rau ca e asa dependent de mine? Sa fie doar o faza? Nu stiu, sunt cam derutata.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

n-are treaba alaptatul cu dependenta; eu nu mai alaptez de la 2 luni si alex de pe la 4 luni pana acum vreo luna era lipita de mine, urla de mama focului cand ma duceam la baie; de vreo luna e disperata dupa tac'su .. sa vedem cat tine si asta

cat despre dentinox, scuze, n-am avut intentii rele, ma mai documentez, era din auzite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am uitat sa o felicit pe Adeluta mergareata ...pe la toamna jucam un fotbal

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Vreau si eu sa felicit sarbatoritii de azi.

La Multi Ani ani, Smaranda! Ioana, sa va traiasca fetele si sa fiti sanatosi cu totii. Petrecere frumoasa la Boston.

La Multi Ani, Veronica - Maria!
La Multi Ani, Victor Christian!
La Multi Ani, Nicolae!

Sa fiti sanatosi, multa fericire si bucurii voua si familiilor voastre.

Mai am f mult de citit din urma.

Sonia inca mai face febra, dar azi am dus-o la cresa. Multumesc tuturor care i-au urat sanatate, .
Paticut, mersi frumos de sfaturi. Eu nu ma grabesc cu medicamentele, aici se merge pe sistemul naturist pana-n panzele albe si vrand-nevrand ne adaptam. Are febra de 4 zile si nu i-am dat decat anti-termice, nici cu pediatra nu am vorbit inca. Dar maine o sun, daca nu-i trece.

Mai aveam ceva de spus, dar am uitat.

Va pup, o seara buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ANTO, sanatate Soniei...imi pare rau sa aud ca e bolnavioara iar

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Simo, mersi mult. Din fericire starea ei generala e buna, doar ca de ieri mananca mai prost. In rest e vesela, se joaca.

Oana, felicitari pt aniversarea casatoriei si La Multi Ani sotului. Aveti realizari extarordinare impreuna, incepand cu minunile de baieti pe care-i aveti. Sa fiti sanatosi si fericiti inca 77 de ani de acum incolo.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Salutare!
Am aparut si noi dupa o lunga absenta, pt. ca suntem intr-un dute-vino la tara si acasa.Ca si Unei, si lui Mihai ii prieste la aer f mult si a luat bine in greutate.
Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si cati strumfi au implinit deja un an! Urez si eu
La multi ani tuturor sarbatoritilor si imi pare rau ca nu am fost zilnic cu voi pe forum, insa in gand am fost impreuna,sa stiti!
Noi ne pregatim sa plecam la mare luni si sper sa fie totul in regula pt. ca e prima-in afara de tara-cand dormim in alta parte.Incerc sa nu iau toata casa dupa mine, dar nu cred ca o sa reusesc.
Mamii, imi pare rau ca nu te odihnesti cat trebuie si iti inteleg dorinta de a incerca orice pt ca sa doarma si Ale mai bine. Nu cred totusi ca intercatul e o solutie, adica nu iti garanteazza nimeni ca o sa doarma fara treziri.
Oana-Ghinetz, mi-a placut foarte mult parerea ta despre alaptat noaptea si sunt de acord in totalitate cu tine. Cu mici diferente, aceeasi e si situatia noastra si ma bucur ca nu sunt numai eu singura care gandeste asa. Imi place atitudinea ta!
Carla si Anto, sanatate Sabinei si Soniei.Carla, aceleasi simptome le-a avut si o fetita din parc de la mine si pana la urma a fost pojarel. Sper sa nu fie totusi, ca nu e neaparat o regula.
Cafera, te pupam!Si nu numai pe tine , ci pe toate fetele si pe toti baieteii!
Inca nu am vazut poze, dar poate o sa reusesc pana luni cand plecam, fiindca nu mai pot sa fac absolut nimic , tot timpul trebuie sa ma tin dupa Mihai fiindca se ridica pe orice nimereste si isi da drumul si e periculos sa-l las nesupravegheat chiar si cateva secunde.

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

si eu ca andra, remember me?
pe aici si eu, va citesc cu drag, va scriu rar. unu ca nu am de ce ma plange , dar nici cu ce sa ma laud, dincolo de copilul meu perfect. si doi pentru ca nu am timp sa va scriu, ca dupa ce citesc tot ce scrieti (ca muuult ma scrieti ) nu-mi ramane timp si de scris.

in primul rand tuturor strumfilor ce au implinit primul an de viata! mult noroc pentru toti anii ce vor urma, multa sanatate si sa va bucurati parintii si ei de voi!

iris creste, e bine merci, dupa ce si-a lasat tot timpul din lume ca sa ii cresca dintii, acum are 4 (aparuti in 6 saptamani) si acum se lupta cu nr. 5. deci dorm pe sponci. ea in rest e super ok. se ridica in picioare de la 9 luni si de vreo 2 saptamani trage de mine sa o duc de maini la plimbare. asa a invatat-o taica-su si eu acum toata ziua ma lupt cu asta, ca eu nu sunt de acord. eu zic ca daca vrea sa mearga sa mearga singura, nu condusa. nu i-am luat nici walker, nici premergator, nici nimic. cand o fi pregtita sa-si dea drumul la mers. ea merge de grilajul de la pat, in tarc, de perete, dar fara sprijin nu vrea. de dormit a avut o faza pana sa ii dea dintii cand dormea de la 8 la 5 dimineata, acum ne-am intors la cele 3 treziri pe noapte, dar nu-i bai, ca si eu ca ghinetz, o iau cu mine in pat, ii dau tzitzi si dorm mai departe, pana trage de mine sa ii dau celalalt san.

de mancat nu-i mai pasez nimic de vreo 2 luni jumate, mananca cu mine din farfurie. preferatele ei sunt legumele fierte si pastele spirelli cu sos, pe care si le ia singura din farfurie. inca nu m-am prins cum sa o invat sa manance cu tacamuri, dar probabil ca nu e inca pregatita pentru asta.

v-am vazut toti strumfii, niste dulcei toti, nu nominalizez ca la ora asta sigur uit pe cineva si nu-i frumos. oricum ma bucur tare ca mai scriu si fete de la care nu mai auzisem nimic de mai multa vreme.

pentru luna, ca ti-ai adus aminte de mine!

tre sa fug, ca ma cheama printesa! sper sa revin cat de curand.

Mergi la inceput

AndraZ, felicitari pt aniversarea casatoriei, muuulti ani fericiti impreuna!

Oaana, La Multi Ani sotului, multa sanatae si bucurii.

Iulia, nu te-am uitat, ma bucur sa citesc despre voi.

Noapte buna, fetelor,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la toata lumea!va spun eu e buna rau,are aroma de vacantza.
in sfarsit plecam...am bagajele facute,genti si gentute ,mergem cu masina sotului in golf nu reuseam sa ne introducem toti.nu-mi vine sa cred cate s-au strans....
vreau sa urez la multi ani sarbatoritului de azi,andrei si toti strumfilor care isi sarbatoresc ziua de un an in perioada cand sunt plecata,multa sanatate tuturor!
multa sanatate soniei si sabinei!carla ai dreptate cu energiile astea negative,sincer am observat si eu chestia asta in trecut dar am invatat un lucru:conflictele mai bine se aplaneaza decat se intretin,e mai bine pt toata lumea....
violeta tu esti o draguta ca deobicei dar colacul de pe mijlocul meu si "aripile de beoing"(oare asa se scrie) de pe soldurile mele spun ca are trebui sa ajung la 60 de kg....
am citit din urma din 3 in 3 dar ma intelegeti de ce sunt cu capul in nori....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Concediu placut Alina si sa va distrati frumos!

Eu fuga la servici!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput