Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
joanna27 spune:
buna seara fetele!
ati scris atat de mult ca de abia mai retin ce am citit.
Buna venit noilor fete , sarcini usoare si fara probleme.
Adee tinem pumnii la eco.
Elilov imi pare rau ca nu esti ok, da stai linistita ca treci tu peste toate.Imi place ca mama omida e la datorie oricum[pup
Lorin iti tin pumnii si te iteleg cel mai bine fii optimista ,ma rog pentru tine.
simina nu ne da bataie ca am lipsit motivat.
Nu mai stiu ce ati scris de sex, creme de corp, etc da recuperez cand pot.
Noi din pacate avem o sarcina cu probleme, suntem in 6 saptamani si 3 zile azi, ne bate inima, dar nu ne putem bucura pe deplin pentru ca suntem cu risc de avort.ultimile zile am fost la spital, de fapt de sambata de cand am avut niste crampe puternice(stii elilov ca ti-am spus).deocamdata luam Duphaston si diazepan(cu care nu sunt deloc de acord)si repaus total la pat.
medicul ma cam descurajat.orice miscare, imi poate provoca rau.sunt in concediu medical, acum sunt acasa,deocamdata bine, dar stau in fiecare zi cu frica in san.
Fetelor as prefera greturile de dimineata pana seara , sa ma ingras , sa ma doara sanii, picioarele decat asta.nu faceti efort ,menajativa si nu fumati.
Va pup si va mai scriu cand pot.
sa dea Domnu numai bine la toate.
Galushca spune:
Joanna, ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine bebicul. Stii ca mintea ta e cel mai puternic aliat acum, incearca exercitii de relaxare, incearca sa te vezi cu bebe in brate, nascut la termen si sanatos. Ai in incredere in tine, lucrurile astea functioneaza. Gandeste pozitiv, atatea mamici cu risc de avort au dus sarcinile la capat si au avut bebi sanatosi.
adirys21 spune:
Buna seara burtici
Joanna trebuie sa fii puternica si increzatoare pentru ca ai sa vezi ca totul o sa fie bine.....sa ai grija de tine si sa faci ce a zis medicul ca stie cel mai bine.
Referitor la apa....nu beau chiar 2 litri de apa pe zi..dar vreun litru jumate tot il beau, plus ca mananc aproape numai fructe...iar mancare sarata..deloc hira...soacra-mea e venita la noi in vizita si a zis chiar ca nu pun sare in mancare, dar asa mi se pare mie ca e sarata.Si medicul mi-a zis sa beau lichide si sa nu mananc sarat asa ca nu incalc regula. M-ati speriat spunandu-mi ca in trim II si III o sa fie si mai umflate.
Adee eu zic ca daca ti le-a dat ...sa le iei ....doar nu ti le-a dat sa se afle in treaba.
Ma duc sa-mi iau pastilutele si ma bag in pat.
Va pup pe toate si va dau cate o 
7+
elilov3 spune:
joanna
sa treaca durerile si crampele nenorocite ca daca nu vin si le iau la bataie
uss de la tine
...te cred si te inteleg imi doresc sa treci de aceste momente....curaj, moralul umbla la el...si Doamne Doamne o sa aiba grija de tine 
adee felicitari pentru rez bune de la echo 

25+
Dimitrie
Aalina spune:
Adee felicitari pentru eco. Daca medicul ti-a dat tratament trebuie sa il iei. Fetelor daca aveti indoieli cel mai bine va intrebati medicul. El va stie clar starea si va poate lamuri de ce trebuie sa luati ceva sau nu. Noi aici va putem da opinii generale doar.
Joana daca trebuie...repaos sa fie. Gandeste pozitiv si va fi bine draga mea. Suntem langa tine.
Fetelor eu de cand ma stiu nu reusesc sa beau doi litri de apa pe zi. Am noroc acum ca beau un kg de lapte. Nu stiu ce solutii sa gasesc sa reusesc sa beau atat de mult.
In sfarsit a mai trecut o saptamana. Weekend placut sa aveti.
Pupici
10+
floryela spune:
neata fetele ! cum va simtiti azi? elilov multumim pentru precizari esti o sursa continua de informare. stiam ce e cu acidul folic dar am zis am o nelamurire (inca) cu gramajul). ca dna doctor mi-a sa iau 3/zi si eu am cumparat de 1 mg si zice acolo ca doza maxima e de 1/zi. ma rog iau cum mi-a zis dinsa. galushca in ce priveste cezariana una e nasterea in romania, una e nasterea in alte tari civilizate. ca am auzit numai povesti horor depre maternitatile din tara noastra iubita. asa ca prefer cezariana. ![]()
8+
corinnne spune:
Buna mamicilor,
Este prima mea zi pe acest forum. Am un baietel minunat de 4 ani si 9 luni si sunt din nou insarcinata in 10 saptamani DPN=4 martie insa fiind cezariana, probabil nu vom astepta pana in ultima zi. Imi pare bine sa va cunosc.