Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

lorin imi pare tare rau. incearca sa te linistesti. stai in pat. daca continua du-te totusi la urgenta. si daca e posibil unde exista doppler si eco cu sonda endovaginala.
tin pumnii sa fie bine!

Maria 9+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neatza fetelor, bine v-am gasit. De azi intru in 9 saptamani si sunt mandra sa va anunt pe toate cele care au trecut de 9 saptamani ca copilasii nostri nu mai sunt numiti embrioni ci fetusi...
Lorin, imi pare rau de ce ti se intampla. Imi inchipui ce e in sufletul tau. Dar nu crezi ca ar fi mai bine sa nu mai stai asa, ci sa mergi de urgenta la un medic. Chiar daca nu e al tau... Fii optimista!
Aalina... stiu despre ce vorbesti cu cele 10 kg in plus oricum... Of, dar crede-ma ca silueta mea e pe locul 2 acum. Important e ca bebe sa fie sanatos si sa creasca bine. O rezolvam noi dupa aia si cu kilogramele in plus. Apropos... am descoperit un loc unde se face gimnastica prenatala, dar abia dupa ce suntem in saptamana a 13-a. Au si cursuri Lamaze acolo si fac si masaj terapeutic pentru gravide.
Maria K nici eu nu prea mai am stari de rau permanente si de aia tind sa spun ca starea mea s-a imbunatatit. Acum am greturi o data sau de doua ori pe zi. Dar sunt ingrozitoare.

Va pup fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Ma intreba cineva cand am urmatoarea programare la eco: o aveam pe 4 august, dar disperarea m-a facut sa fac tot posibiliul si m-am programat si azi la Sanador. Nu cred ca ii voi auzi inimioara (azi e ultima zi a saptamanii 6 la mine), dar nu vreau decat sa imi spuna ca e in evolutie. Sper ca dupa aia sa ma linistesc, macar pana luni, cand ma duc iar la eco.
In continuare nu ma dor sanii, nu mi-e greata, dar nici nu sangerez. Sper sa fie bine. Da Doamne, ca nu vreau sa scriu si la topicul ala cu "Durerea...".

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

elilov indraznesc sa te intreab ceva. vad ca esti foarte informata si poate ma lamuresti si pe mine intr-o privinta. pe site am vazut in legatura cu fumatul ca unii doctori recomanda sa nu fumezi deloc in timpul sarcinii altii ca mai bine sa fumezi citeva cind simti ca nu mai poti. cum e mai bine? uneori la servici simt nevoia sa fumez o tigara. acasa - nu ca sint mai linistita. ce zici?
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryela spune:

o alta intrebare. din ploiesti e cineva in acest grup?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna fetele

Lorin sunt alaturi de tine, stiu ca nu ti-e usor..ai sa vezi ca o sa fie bine..tot ceea ce trebuie sa faci e sa gandesti pozitiv.

Va doresc o zi buna la toate

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna ziua fetelor
Lorin suntem toate alaturi de tine ,multa sanatate si aveti grija de voi si sa stai linistita si parerea mea este sa mergi la urgenta in caz ca dr nu raspunde.
Amabella nu tr sa gandesti la alt capitol,tr sa fim optimiste

multa sanatate

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

fetelor azi se pare ca e cea mai naspa zi a mea! mor de rau!

Lorin cum te mai simti?

Maria 9+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Maria mie cand imi e cumplit de rau imi face bine o gura de cola rece. Nu abuzez, beau doar o gurita de la frigider da imi face bine. E adevarat ca eu nu beau cola de obicei si nu stiu de ce acum are efectul asta... dar poate merge.

Gina din pacate la mine in orasel...nu sunt asa cursuri.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Aalina, nu-i nimic. Eu intentionez sa ma duc si o sa-ti povestesc si tie. Si voua, de fapt. Nu stiu daca voi v-ati gandit deja, dar sigur v-ati gandit... cum vreti sa nasteti. Eu sunt cam 60/40 natural/cezariana. Si de aia as vrea sa ma duc la cursurile alea de Lamaze. Ajuta foarte mult. Cat despre cola... e ceva de groaza... eu nu suportam cola/pepsi/alte bauturi de gen inainte... iar acum, salivez cand bea sotul meu. Stie saracul... inainte sa bea el, da pe la fata pentru 2-3 guri...
Lorin, anunta-ne cand stii ceva. Suntem toate ingrijorate pentru tine...

Mergi la inceput