Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ano, io inteleg ca vrei musai ceva stramt??? Mai, acum se poarta bluzele si rochitele de sub sani, iar pantaloni cu talie joasa sigur ai pentru bluze. Chiar nu gasesti nika?

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salut din nou. am revenit dupa o foarte lunga plimbare.

SUN parca tu erai mama omida a odiseei, nu? atunci daca tu zici ca va fi bine, asa sa fie!!!

CARMENELA, soooor'miaaaa, iaca gata si cu depresa de azi. poate dispare pana maine de tot. am fost, dupa cum iti spusei, cu barbacmiu la o plimbare si l-am bagat si la o pizza. desi nu prea aveam bani in buzunar si riscam sa o luam pe datorie...da'na, omu' mi-a facut pofta!nu era sa se puna cu nebuna!Pana la urma ne-am incadrat si in bani.
Bai da cand imi aduc aminte faza cu calu' ala...pe bune rad singura ca o isterica!!!!esti buna de ...de-depresionat. (na ce a iesit in "iesprimarea mea").

DANA ma straduiesc si eu sa nu-mi innebunesc baietu', da ce crezi ca ma lasa piticii???Era sa zic vocile, da nu vreau sa va bag in boale pe toate ca vorbiti pe forum cu vreo psihopatoaca.
Suna si tu doctorul si vezi ce zice ca sa nu mai stai in starea asta de incertitudine. da dop ceva? nimic? sau nu am citit eu bine?

ANDREY pai daca ma lasi si tu...., e clar ca sunt ultima! partea buna e ca 100% sigur , toata lumea are poezica la timp aici. Eu inchei randul.

ANAXENA apoi daca tu care ti-ai revenit asa de spectaculos nu ai cu ce sa te imbraci, eu nu mai am nicio speranta!!!!desi te inteleg foarte bine ca si eu am cautat la o nunta cu ce sa ma imbrac si am aratat ca un paun confundat cu un porc inainte de Craciun. da eram in 6 luni si ceva.mai scotocerste si tu si improvizeaza. sunt sigura ca imaginea de sine e deformata si de tine. ceilalti te vor vedea cu alti ochi. Doar proba ai facut-o cu noi aici. succes! si nu te mai stresa, preocupa-te de cum o sa te distrezi!!!!

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Ruxandra, bai, de cate ori te citesc ma buseste rasul . esti asa haioasa cum pui tu toate problemele! Ia vezi, ca ai de treaba cica. Se pregatesc vreo 2 pepenashi sa vie!

Mergi la inceput

uitasem sa precizez draga sor'mia CARMENELA ca am beut si bere. cred ca am luat cateva guri bune de la barbat. Da din sticla ca eu am o problema cu pafharele de la crasme. imi pare cate o prostie la coltul gurii imediat ce beau din pahar. deci...am baut cu sticla ca o veritabila doamna ce sunt!

AMR 5 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Ahaaa, Ruxandra, deci beusi! De aia esti asa in verva, soro?

Mergi la inceput

CAPRI, draga, fac si eu ce pot! da sa stii ca nu ma straduiesc prea mult. vine de la sine. barbacmiu tot cauta sa cumpere o camasa de forta ca i-ar cam trebui uneori...da..norocu' meu ca nu gaseste!
Sa vezi ce mishto fac cand ma depresez urat de tot! atunci sa vad eu cum ma scoateti!!!!

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Bei, cine se pricepe sa schimbe capitolul? Ca io nu ma pricep...

Si cred ca in cateva minute da alarma Ilinca si fug sa-i fac baita si sa-i dau sa pape. Matei vad ca nu se da culcat, ma pazeste pe mine . Nu poci nene sa-l conving sa se culce decat cand termin si cu Ilinca...

Asa ca, Madalina, daca nu dai un semn repede pe mine nu ma mai prinzi pe acilea in seara asta.

Mergi la inceput

CAPRI guilty as charged! beui , mama, da nu suficient!!! Verva e reversul de la depresiune! se mai manifesta si asa din cand in cand.
tare imi mai place numele asta, Ilinca.
chiar cine mai schimba capitole pe aici?

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am activat PM, din pacate am luat un panadol si durerile au cam vanished! Mai videm...

Madalina, Sonia si 38+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Ruxandra, vezi, nu te depresa mai, ca io abia ma tin pe mine pe linia de plutire, dapoi sa te mai scot si pe tine din depresie ! Si nici nu prea stiu sa spui glume ca sa te fac sa razi . Iar ca sa-ti fac o poezie de incurajare, sper sa ma mai pricep, ca de scris am scris, da prin liceu, niscaiva versuri albe si negre, cu rime absconse (chiar absconse rau )...

Mergi la inceput