Puiuti de Randunici 2008!! (63)
Raspunsuri - Pagina 17
Olgutzika spune:
Da, ma, Clau! Sa ne traiasca fetele,sa creasca mari 

! Avem fetite mari de-acum
!Si felicitari pentru descoperirea problemei Rebeccutei. Ii e dor de mami, na
!
NatyMic, spor la bagajeala!
Ca sa va mai zic si eu de mancare si barbati: daca nu sunt acasa, al meu sot nu mananca. Daca foamea insa devine MULT prea mare, mananca ce ia in mana atunci cand deschide frigiderul. Nu isi incalzeste, nu se duce sa isi ia paine ( caz in care mananca ceva dulce si bea Cola ), deci
... DAR!!! NICI NU SE VAITA!!! Pe mine ma scoate din minti, si mereu ii sar la beregata, dar imi raspunde senin: " De ce te enervezi? Am zis eu ceva?" I-am mai spus eu uneori ca am doi copii
Si daca ar putea manca mereu ceafa de porc si ciorba de burta, ar fi cel mai fericit. Dar facute de mine, normal! Si tot mi-e drag de el de nu mai pot!!! Ieri a stat acasa cu Sophie, a fost tot o hlizeala pe ei, de nu a mai stiut asta de somn, de nimic..maine sta iar cu ea, si daca ar putea, tare ar sta mereu...Nu e perfect, nimeni nu e, dar nici ca mi-as dori altul altfel
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Naty
! saru'mana! Stii ce ma gandeam?!? Ca tu deja poti incepe sa mananci cot la cot cu Iulia
: piureul de fructe iti place, cerealele ei iti plac, laptele asemenea, pui putina sare si in piureul de legume si e numai bun
.
Blanka, am vazut pozici de ingeras scump! Mi se pare ca arata asa frumos, daca nu as stii de refluxul ala...si de cat sufera prin spital...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Aaa, Olgutz, pai eu ii pap cu constiinciozitate mereu restul de piure de legume! Si nu-i nevoie sa pun sare, doar sunt invatata din timpul preeclampsiei, acum mie sarea mi se pare o delicatesa dar...se poate si fara! ![]()
Uff...in fine a adormit pe burta, pe patul mare, peste lucrusoarele ei aranjate spre a fi puse la bagaj!
. Ii fac poza imediat
Ia uitati aicea
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Plecam dupa-amiaza, cand binevoieste husbandul sa termine munca. Pana atunci trebuie sa fiu gata, acum calc un maldar, urmeaza bagajele si trebuie sa ma concentrez bine iar Iulia parca e intepata de streche, nush ce are frate, trebuie sa o distrez azi non-stop
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
uite ocazia sa va superimpacati, la munte!!!
Si Mateiu la fel azi, cum nu mai radem si nu ne mai jucam, urla!!
..in ritmul asta, nu mai aspir/curat/mananc, nimik nu mai fac...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:

Nu am mai avut net de aseara si abia acum mi-a venit 
Nu am citit nimic, intru mai tarziu ca acum am treaba
stolul
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui Ali_bia![]()
Nu am mai avut net de aseara si abia acum mi-a venit
Nu am citit nimic, intru mai tarziu ca acum am treabastolul
Cand vrei tu, ali,
dar nu arunca cu calculatorul de pereti ca nu rezolvi problema netului! Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
Simo27 spune:
Fetelor,v-am pupat ,noi plecam la Timisoara!mi-e cam groaza de drum,cam 7 ore
,dar sper sa ajungem cu bine!va mai scriu deseara de la rude![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
ce frumos a adormit iulia!!
LA MULTE LUNITE, REBECCA SI SOFIA!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Sofie la multe lunisoare si anisori!