LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Azi am avut si eu o zi libera, in care am stat mai mult cu copilul cel mare. Am profitat de l-am dus la doctor, ca are o tuse urata de care nu mai scapa. Apoi prin magazine si prin parc.

Daria, La multi ani! Sanatate si fericire iti doresc. Si sa te bucuri de Giulia!

Lia, ce sa spun, psihologul de serviciu, cum spui tu (desi eu n-am practicat niciodata ca psiholog, am facut doar scoala, dar predau sociologie), are la randul lui nevoie de sfaturi. Pe mine ma ajuta bunicile care stau cu cei doi, cand suntem noi la servici, cand vin de la servici, adesea stau eu cu ei. Mi-e foarte greu si mie, asa ca stiu ce spui. Momente din acestea mai dificile (cazaturi, lovituri, etc), exista oricum, indiferent cat de mult i-ai pazi. Dar cred ca e lucru bun sa cauti in continuare un ajutor. Lovitura la limba o sa treaca repede, mie mi se pare ca tu ai nevoie in primul rand de ajutor. Eu vad pe mine chestia asta. In zilele in care reusesc sa ma desprind de ei cateva ore (pentru servici) si sa ma detasez de tot ce inseamna cresterea copiilor, reactionez mult mai relaxat la orice si ma intorc acasa cu forte proaspete. In zilele in care stau acasa cu amandoi de dimineata pana seara, sunt epuizata si nervoasa (chiar daca au fost multe momente frumoase peste zi).
Asa ca sfatul meu este asta, sa cauti un inlocuitor, pentru cateva ore pe zi, chiar si doua, si sa iesi. De asemenea pe mine m-a ajutat foarte mult gradinita. Chiar si asa, cu toate imbolnavirile care au fost. Gandul ca il duc intr-un loc safe pt el, unde se simte bine si e ingrijit, si faptul ca de la 8 la 15 pot sa-mi vad linistita de treburile mele, stiindu-l in siguranta, este foarte reconfortant psihic.

Ina, si noi am avut problema cu pishu peste noapte. A fost o perioada in care Tudor nu se trezea nicicum singur sa faca. Problema se acutiza cand era bolnav. Apoi brusc, asa de pe o zi pe alta, a inceput sa nu mai faca pe el noaptea. Noi in continuare il punem cam la o ora dupa ce adoarme la pishu, si nu comenteaza, face. Iar peste noapte, daca il mai scapa, ne cheama el. Ceea ce inainte nu se intampla. Mai sunt si accidente, dar mult mai rar ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

yuhhuhu, azi plecam, cred ca v-am innebunit de cap.
andries, felicitari pt slujba, zi tot, unde lucrezi si ce faci...eu mereu tanjesc dupa slujbe noi :)
daria, ma bucur pt tine, da detalii despre petzitor, eu vreau sa stiu tot.
alice, felicitari pt burtik
lia, eu cred ca ema voia sa spuna sa te relaxezi si sa cauti ajutor (sfat pe care ti l-a mai dat cred si in trecut...)
ei na c-a pierdut sirul gandurilor, da' am o scuza ca-s de la 7 la munca, sa pot si eu pleca mai devreme azi, asa ca la 12 am ras-o.
multumim pt urari, maine il pupacesc pe philip si din partea voastra.
carmen, nu's cand pleci da' concediu minunat. asemenea celorlalte care se pregatesc de vacanta.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Roxa azi este prima zi de.."stat la luminare"..asteptam cu interes reactii..iar luni..se depune ordonanta presedintiala...om vedea...
Aliceg..felicitari pt burtik!
Andries astept poze..nu-mi vine sa cred ce zici tu de servici..super! Victor a fost mereu independent..imi amintesc de el la 1 an...Asa cum zici tu este si Luca!De aia eu il dau la 7 ani la scoala...
Nu am vazut inca poze Felicia, sper in we...Wow..eu am zis ca glumesti de accidentul lui tati:( Imi pare rau pt lovitura la gurita..
Carolina tu parca ii pusesei aparat dentar Feliciei...cit costa? Sint sanse ca Luca sa aibe nevoie de asa ceva..
Daria ..chiar asa...divortul este cit se poate de legal!!!!Eu tin cu petitorul!!!!

Sa vedeti faza...Marti ma jucam cu Luca cu minge ain fata garajului...si apare vecina de vis a vis..intra in garaj cu masina, ne face cu mana..ne face cu mana si tipa care statea in dreapta ei...Se dau jos..Tipa din drepata intreba pe Luca cum il chema..citi ani are...raspunde copilul..Ea zis I am Cristina..zic si eu ..I am Olivia..Si aud un timid...Buna, Olivia!Sincer am crezut ca de la atita stres in viata mea am inceput sa aud romaneste..Nu pot sa-mi dau seama cum a stiut! nu m-a auzit vorbind romaneste...sica a simtit! Na belea!La sfirsit Luca vroia cu ea acasa la eVad ca daca nu am cunoscut f multi romani pina acum...au inceput in ultimul timp sa curga si mai mult... sa-mi vina in fata casei de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,AndreeaP nush cand ie 12 la tine asa ca intru repede sa-i urez lui Pupi,multi ,multi ani,sa creasca mare sanatos ca frumos este,io ma declar iremediabil indragostita de el si nasucul lui..si sa aveti un concediu frumos!!!..ca intrebai de Carmencita,ea pleaca maine,m-am intalnit cu ea in supermarche,era foooarte relaxata..avea hainele pentru vacanta inca ude si i se anuntasera si musafiri..
Vivia mult succes cu actiunea lumanarea,iti tinem pumnii...mei ce chestie,deci lui Uka ii plac romancele
Andries si unde zici tu ca ai gasit asa servici?
Daria si io votez cu petzitoruda' numa daca bagi detalii si ne ti la curent cu noutatile.
Felicia si io am crezut ca glumesti cu accidentul,bine ca nu s-a intamplat nik grav!
Lia..io-s de acord cu tot ce a zis Mitzu..ce bine ca plecati in concediu!
meii la noi este o vreme de cateva zile,acu-i soare acu-i ploaie...mandra a dormit azi la pranz 3 minute,ca vecinul si-a taiat tevile fix de la 1.30
hai pupicei
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

vacanta faina sa aveti, Andreea si Carmen !
Kim, super tare faza cu vecina :-) Tinem pumnii sa plece nesimtitii de chiriasi !
Ioana, o sa revin cu detalii detailate

Io arhivez poze, Giulia n-arata prea bine, cik s-a frecat toata ziua la ochiul drept si arata tare rosu, mai are si oleak de muci, sa vedem ce va fi, deocamdata papa pepene rosu

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Felicia...iar mi-ai facut-o cui ..verdele!! of,of..Sinteti frumosi!!!
Ioana deci azi va duceti la nani devreme
Daria ..tinem pumnii sa nu fie conjunctivita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ceva sfaturi daca e conjunctivita ?!

ANDREEA

PHILIP

Sa urez si eu tot binele din lume, sa va traiasca frumosii, mamicilor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

daca conjunctivita este virala...nu faci nimic daca este bacteriana, unguent oftalmic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, sa vezi la mine surpriza...ca la tine...dupa 2 ani de stat in Munchen ne mutam in Darmstadt(lanaga Frankfurt)...ne inchiriem un apartament si dupa o luna de zile vecina de perete ma ia direct cu intrebarea "suneti romamca?"(numele de nedelea ii spunea ceva)...am ramas tablou...era venita de 15 ani in de. ...Pe atunci eram cu Andreea in burtica...am facut multe plimbari cu ea povestinu-i multe din tara fiind bucuroasa ca are cu cine vorbi romaneste:) .Stiam c-o sa-ti placa verdele

Daria, noi am avut conjunctivit...in doua randuri...Andreea i-a dat-o lui Liviu de fiecare data.Daca dimineata cand se trezste are urdori la coltul ochiului i le stergi cu ser fiziologic...si noi am folosit NETACIN o picatura dimineata, una seara...2-3 zile...asa a trecut.

Mitzu, pupici voua.

Mergi la inceput

Nu ma pot abtine sa nu va spun doua faze "made in USA"..faxe care nu pot sa cred ca s-au intimplat...

Prima...s-a rationalizat apaAm primit scrisorica...ca sintem la limita si cit trebuie sa consumam...ce depasim ..se pune taxa de seceta..Noi care nu sintem cite 9 ore pe zi acasa..doar daca nu ne mai spalam si nu mai tragem nici apa la buda..doar asa sa reusim sa facem economie

edit Alta...datorita problemelor economice,lispa bugetului pt California si altele..exista posibilitatea de a primi in loc de salariu...salariul minim pe economie..vreo 1000$restul ..cind or avea..si sindicatul a pus de-o greva..cica fiecare la cubicle lui..cu stegulet..Insa sefi au primit sarcina sa faca raport la recalcitranti(cei care instiga colegii..cei care sint prea galagiosi). So..nu pot sa cred!!!!
Eu cind zic ca vine comunismul in USA....nu ma crede nimeni!

edit ..Felicia macar voi erati in Europa.Super pret la tenis!Cum se simte mama ta?

Mergi la inceput