LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (259)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu poze nu pot vedea...Felicia ii place la tenis? este scump in Ro? Aici este 50$/juma de ora.

Ema ..super Ricu!
Andries cum este jobul?
Roxa da-mi si mie exemple de preturi la Lego ..sa-mi fac o idee.
Irina..Luca nu se trezeste sa faca pipi...el are alt motive...sa-i invelesc animalele cu care doarme
Lia, eu sint pentru ajutor..si asta si pentru ca nu numai fizic dar si mental trebuie sa fi acolo pentru copii..Herpesul nu se vidneca niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, trebuie sa vezi pozele...sunt pline de ...verde .Pune linkul intr-o fereastra de internet explorer nu in alt program...

Vai de mine ce scump e la voi...pai aici e 10lei ora, echivalentul a 4 dolari juma....

Pana acum nu a zis nu...ii place dar ea inca nu are nimic de-aface cu tenisul...dupa ce alearga 2-3 ture de teren(jumate adica)si face putina incalzire ia racheta si bate mingia cu ea...atat cat poate adica nu nimereste decat o data sa dea in mingie...trebuie exercitiu...
Azi m-am dus cu doi la tenis(si mai am si-o cale ferata de traversat) ca tati era pe la politie...nu a fost grav accidentul...noroc cu asigurarea

http://www.nede.netfirms.com/poze.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicia, tot nu merge nici cum ai zis tu, se vede numai codul in care-i scrisa pagina si-atat tot :(

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
OLiv asa deci de frica scrii, da? . imi pare bine . la naiba, s-a oprit curentul la cretinii aia ori ba? cat despre plangeri la politie...sa fie, las ca nu conteaza. mai zi incoace poate mai reusim sa scoatem si noi vreo idee creata. la voi pe cand e week end-ul?
Andreea de pupi bine ca nu a fost nimic cu inecatul. la mine asta e singura problema nasoala, ca de, is patita. acu' Patrick stie foarte bine teoria ca trebuie sa mestece bine altfel ajunge la spital .. hai ca azi plecati, drum bun si distractie placuta!!
Andries felicitari pentru job-ul nestresant de acum, las ca face bine. misto expresia cu "epurarea jucariilor" chiar ca e adevarata
Daria fff misto buchetul... abia asteptam sa vedem si destinatarul misterios
ia sa vad si eu niste poze azi.
pupicei, sa avem o zi buna buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata!

Andreea... incearca sa copiezi linkul intr-o fereastra de IE cum a zis Pako dar fara "poze.bin" (doar http://www.nede.netfirms.com/) ... la mine asa a mers...
Ce patanie urata cu Philip, bine ca nu a fost mai rau ... Distractie placuta la Disneyland, sa vii cu poze multe...
... si LA MULTI ANI pt. PHILIP Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

... deasemenea LA MULTI ANI ANDREEA de RAIN!
Multa, multa sanatate, noroc si numai bine!

Olivia, imi pare rau ca ai vesti proaste ... Sper sa mearga mai bine treaba pe viitor
Lia, cum e Danut? E bine sper!
Daria - super aranjamentul ... si printeza!

Caro si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

azi n`avem sarbatoriti da` ie uichend s`asa ca tot ter` sa bem;))
madam spil, bestial cupilu`
lio, geaba`mi racesc gura cu tine... brei, daca poti ia`ti pe cineva macar 4 ore pe zi macar o luna sa vezi cum e...
dario, cum fu ziua de ieri si cine`tz trimise trandafirii, ee??
edit, c`am reusit sa vad pozele feliciei, misto locuri, frumosi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata

s-au trezit la 6 dimineata ...
cand m-am apucat sa fac si eu o fasolica s-a oprit apa....acum somez....cred ca trag unpui de somn cu liviu ca sigur imi adoarme devreme

nu v-am zis...acum 2 saptamani Andreea la gradinita s-a tamponat cu o fetita...incisivii ei centrali cu capul fetitei...Andreei i-a curs mult sange dupa cum mi-a povestit...cateva zile a spus c-o doare dintisorul...la o saptamana dupa incident dintele si-a schimbat culoarea, a devenit gri, adica s-a necrozat :(.Acum eu m-am interesat ce-i de facut...solutia ar fi sa-i scoata de acolo nervu' si sa puna la radacina un pansament astfel incat dintisoerul sa nu se piarda inainte de vremea lui.Asa cu noi....

cautam si noi o locatie pt. la mare...cat mai aproape de plaja...la inceputul lui august.

Roxana, te-ai facut bine? eu zilele astea am mancat mult,asa mi-a cerut organizmul...si parca si burta nu mai incape in pantaloni...maine dimineata imi fac testul si vreau sa fie negativ...

ps.eu nu stiu de ce nu se pot vedea pozele...poate de la alt calculator, sau cum spune kro.

http://www.nede.netfirms.com/poze.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Io`st rupta de somn, ploua iar marunt si parca`mi stau norii pe cap.
Deci iegzpeditoru` ieste petzitoru`, desi bigamia ink nu s-a legalizat Giulik este foarte incantata, in orice mascul vede un posibil furnizor de bb mic adevarat
Pako, moama , imi pare rau de incidentul cu dintisorul :(
Ma apuc de munci ca se anunta o zi plina.
Sunt prin zona ... pe ef faiv ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria las mah ca bigamia nu e legala da divortu' da io tinn cu Giulia in aceasta problema
Felicia............ce zici tu acolo...?? sa iasa cum vrei tu
acum vreo 7-8 luni cand a luat Patrick una dintre busiturile lui clasice in gura tot asa i s-a facut gri un incisiv. dentista ( verisoara lui Mugur) ne-a spus ca i s-a rupt pachetul vascular care deserveste dintele si ca nu e nici un alt pericol. dar... surpriza, acum nu mai e asa gri, s-a albit aproape din nou (este doar inegal alb ca sa zic asa). poate mai luati si voi o a doua opinie. da, saru mana, sunt bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Helloooouuuu...

Deci fratilor eu nu ma pot obisnui sa nu fiu stresata la cap de nici un sef, director, coleg sau alte specii adiacente.

Aici faci ce trebuie si nu te f...e nimeni la melodie sa ii dai pe mama si pe tata, mai mult, poti sa pleci de-adevaratelea in pauza, la masa sau la piata sau la shopping sau sa iti iei pauza la inceput sau la sf de program, e cu adevarat flexibil.

E la fel de adevarat ca ma astept sa lucrez si la ore imposibile cand o sa avem calls cu statele sau canada, dar...compensez in alte zile.

Una peste alta, cred ca am facut o alegere buna, desi sincer nu ma asteptam sa trec de interviul tehnic. Dar uite ca am trecut si ce bine-mi pare!!

In rest, sa va povestesc despre ai mei. Mircea a mai racit o data zdravan, a luat o alta viroza tzapana de la frat-su si urmarea a fost ca dupa 4 zile cu febra i-a trecut burta!! Nu stiu daca mai tineti minte, ma luptam cu diaree necontrolabila de 5 luni.

Victor e deja un mic golan, independenta catre care l-am tot impins de pe la un an isi face cunoscute roadele acum. A cerut el sa se duca din nou la innot (daca a vazut ca sunt altii care se duc a zis ca nu vrea sa fie el mai fraier), merge la tennis si ii place la nebunie, e pescar, e fotbalist, e ... de toate, numai lectii la gradi nu vrea sa faca neam! Daca se poate sa dea din gura non stop e perfect, cum il pui sa faca oarece la o masuta e prea greu. Sa nu va inchipuiti ca ii pune cineva sa faca integrale, nooo...de exemplu de colorat o poza. greu al naibii...sper sa nu am mari probleme in clasa I ca o bag pe mama pe fir.

Cam asta este de la mine, noutatea este ca mi-am luat niste sandale bestiale, doar ca au toc ft inalt si gros, doamna de la magazin mi-a tot zis ca asa e la moda acum, asa o fi?

Andries

Mergi la inceput