vacanta in Suedia

vacanta in Suedia | Autor: zouzounaki

Link direct la acest mesaj

Fetelor din Suedia,as dori mult daca se poate sa-mi dati anumite informatii in legatura cu o excursie in Suedia..As dori sa plecam in Orebro dar pe cont propriu,adica nu printr-o agentie...
Imi puteti spune cam cit ar costa o camera la hotel,la unul mai modest si curat,pe noapte?
ne-am mai gindit si la o alta varianta...pt. ca am dori sa stam pe o perioada de o luna....sa ne inchiriem un apartament mobilat...pt.ca ma gindesc ca ar iesi mult mai ieftin decit daca am sta o luna la hotel...cam cit costa chiria pe luna intr-o garsoniera mobilata/apartament/casa? Ati putea cumva sa-mi dati o adresa de link de la o agentie imobiliara?Orice informatie este foarte utila.
Va multumesc frumos si astept raspunsuri...Numai bine
PS.Am dori sa plecam in septembrie..cam prin 10...Cum este vremea pe aceasta perioada?Viata este scumpa?
Inca odata mutlumesc..Zouzou

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Zouzou, uite site-ul kommun-ei Örebro, aici gasesti si cazare si activitati interesante de facut. Acum nu prea am timp, am sa vin mai tarziu sa mai caut. Poate intre timp mai apar si alte fete.

Clima in septembrie anul trecut, in zona unde stau eu, a fost OK. Temperaturi intre 12-18 grade, zile cu soare alternand cu zile ploioase. Uneori si vant. Dar a fost placut.

Preturile comparativ cu Ro mie mi se par cam pe acolo...unele prfoduse mai scumpe-carnea, painea, unele fructe-dar altele mai ieftine. Depinde de ce pretentii ai, dar sincer noi ne descurcam lunar cu mancarea cu aceeasi bani cu care ne descurcam si in Ro.

Vacanta placuta!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Uite si o agentie imobiliara http://bovision.se/ .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Am mai gugalit putin, sunt multe site-uri in suedeza insa nu stiu daca te descurci...

In engleza am gasit asta care mi se pare foarte bun:
http://www.holiday.dk/catalogue-holiday-homes-sweden/eastern-sweden/oerebro-county/

Bafta la cautat!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaela iti multumesc din suflet pentru timpul acordat..m-am uitat peste site-uri si pare o minunatie de tara...plina de verdeata asa cum imi place mie...ce ma supara este ca pe primul link,unde sint insirate hotelurile din Orebro,nu au numar de telefon sau o adresa de e-mail,iar rezervarea on line nu merge...
Noi am fi dispusi sa stam o luna,ne-ar fi placut chiar si o luna jumate...dar preturile de la casele de vacante sint f mari...au preturile pe saptamina..nu pe luna :(...dar voi incerca si la agentia imobiliara...
Oare pe forum nu este nimeni din Orebro?
Inca odata,iti multumesc din suflet...O seara placuta

Mergi la inceput

zouzou cu mare placere! Eu inca nu am apucat sa vizitez mult din Suedia si mi-a prins bine un traseu virtual, intentionam sa facem o vizita prin tara asa, inca nu stim cand.
Verdeata si padurile sunt la ordinea zilei in Suedia , spatii largi si aerisite, parcuri si lacuri. Chiar si in Stockholm ai sa gasesti paduri in care sa te plimbi-asta din ce am mai citit eu despre Suedia.

Sper sa gasesti ceva totusi care sa fie OK ca pret, in septembrie sunt totusi mai mici preturile decat vara. In legatura cu hotelurile, nu stiu de ce nu merge rezervarea online, eu am incercat pana am ajuns la completarea datelor personale si a mers.Incearca eventual sa cauti hotelul cu google, poate au site-uri hotelurile sau dai de ele pe alte site-uri.

Din cate stiu eu nu e nimeni din Örebro, dar sunt cateva fete mai "vechi" in Suedia care au umblat mai mult decat mine prin tzara si poate ar sti sa iti dea mai multe detalii. Eu doar cu netul deocamdata . Poate vor aparea sa-ti dea detalii concrete...

Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere in masura in care cunosc si eu.

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput