FIV 187

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

dodo imi pare foarte rau de acest insucces. Sa iti dea Dumnezeu puterea de a o lua de la capat.

Ioana

Linduta, felicitari pentru ovocite, si lasa stresul cat mai departe pentru ca nu e bun de nimic. Bafta maxima in continuare!

sufletel bine ai venit la noi, iar acest FIv sa iti aduca indeplinirea dorintei! Eu nu stiu sa iti raspund referitor la medicamente, dar sigur fetele te vor ajuta.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Sufletel: medicamentele le poti procura si din farmacii nu numai de la giulesti.
pregnilul il gasesti sigur la help net si la sensiblu
intra pe site-ul farmaciilor si poti verifica unde au pe stoc pregnil
Multa bafta iti doresc tie si tuturor fetelor in focuri

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajari dar va anunt ca pentru mine s-a terminat acest prim FIV pentru ca din 8 ovocide nici unul nu s-a fecundat.
Inca nu pot sa va spun ce s-a intimplat pina nu vorbim cu doctorul.
Nu cred ca vom mai face ceva deocamdata vom merge spre adoptie si atit.
Va pup pe toate si va doresc mult noroc tuturor in continuare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Lindutha.., si-mi pare rau ca nu s-a maturizat nici unul.
Trebuie sa treceti peste si sa faceti ce este mai bine pt. voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
Am niste emotii cat casa,tocmai am facut un test de urina ACUM la ora asta si a iesit si a 2-a liniuta ,f pala dar e acolo.Sunt z 10 de la ET,fiv facut cu dr.Dracea+dr.Cocei.
Dupa atata chin,o laparo(endometrioza + ov polich)hsg,monitorizari ,instilatii,craceli in fiecare luna la dr,sotu oligo sever,pot spune ca parca visez.Am mai facut un test in urma cu 4 zile dar a fost clar negativ(deci nu e de la pregnil).
Vreau sa va zic ce am facut dupa et,si credeti-ma ca nu glumesc:
-nu am stat in pat nici macar in prima zi,doar cand am venit de la spital m-am culcat ca imi era somn;
-am iesit la plimbare a doua zi cu sotu prin mall;
-am spalat rufe(nu eu,masina de spalat)si am carat ligheanul pana la mama(ea sta in bloc cu mine la et 2,dar am urcat cu liftul)pt ca eu stau la parter si nu am balcon;
-am facut curat in fiecare zi ,f usor ce-i drept,fara efort prea mare
-AM AVUT CONTACT SEXUAL CU SOTUL MEU IN Z8 DE LA ET( hormonii erau in flacari)
In comcluzie am facut ce am simtit fara sa exagerez cu efortul insa ca totusi imi era teama un pic.Deci cred ca reusita nu consta in stat la pat 2 sapt pana la test(depinde de persoana aici) ci consta in a duce o viata normala,a face ceea ce iti place si ceea ce te face sa te simti NORMAL.
Sper ca totul sa fie bine ,am incredere in Dumnezeu si in Maicuta DOmnului ca ma vor ajuta sa imi tin in brate puiul.
Avati incredere ca totul va fi bine si DD stie ce face si cand face.
la cat ne chinuim intr-o zi vom fi cele mai fericite femei din lume...
Hai ca m-am lungit cat malul Marii Negre,ma scuzati dar simteam nevoia sa va zic si voua cum au stat lucrurile la mine

Traiasca Dracea!
PS:e primul fiv la mine

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Felicitari Smoly !!!!!!!!!!!!!
O sarcina usoara si un bebe sanatos i-ti doresc .
Ce tratament de sustinere faci ? I-mi poti spune te rog care a fost schema ta de tratament ?
multa bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

SMOLY, sa-ti ajute D-zeu sa-ti vezi minunea cu ochii. Ma bucur enorm pentru tine si parca am mai capatat si eu un pic de curaj, citind ce ti se intimpla tie. Iti doresc mult succes mai departe si sa ne dai vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Linduta, mi se pare absurd asa ceva...sotul are probleme? Imi pare foarte rau, Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ce faci.

Smoly FELICITARI! Te asteptam cu un BHCG mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

felicitari smoly! sarcina usoara si un bebe sanatos!
ioana, @dodo@, lindutza, sa va dea Dzeu putere sa puteti sa o luati de la inceput!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Smoly o veste mai buna nu se putea, asa de noapte buna....
Ne mai descretesti fruntile si ne dai un nou avant in lupta pt. bebe.
Te asteptam peste cateva zile cu un BHCG mare.

Mergi la inceput