Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
quote:
citat din mesajul lui gabrittza
mi-a louat tati testmaine dimineata il fac!
oare sa ma bucur sau nu?
Bine-nteles. Doar e vorba de o noua viata, de un nou sufletel al vostru. Astep ziua de maine pt. felicitari.
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
miri_mik spune:
ven, uelcom!
gabrittzza? da de ce maine dimineata? hormonul de crestere e in urina oricum daca e sa fii gravida, si a trecut superstitia ca numa pishu de dimineata e bun. pune mana si fa testu, nu ne tine acilea pe ghimpi!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
gabrittza spune:
hai ca il fac azi.....![]()
gabrittza
si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere
irlandeza spune:
Gabrittza 

Poze de tot felul
Laura Ioana spune:
Ce emotii m-au luat! Il faci acu, acu? Te rog, te rooog
hai cu testu'! hai cu testu'!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Ven spune:
Gya, eu zic: usturoi?? No way!!! Si parca imi amintesc ca inainte de un an nici un fel de condiment/mirodenie de genu'....da poate ma insel. Oricum EU UNA nu i-as da usturoi si nu ii voi da pana pe la 2 ani.
Asa. Am fost azi la vaccinul de 6 luni, efectuat la almost 7 luni. Copilul meu cuminte nu s-a dezmintit, el plange doar atata timp cat e acul in piciorus, pe urma gata. Si de data asta a fost ok. Dragu' mamii drag. Urlau copiii pe acolo ca la balamuc....Si Markus a fost la fel de cuminte la vaccinuri si de putin ciudos :)
Cica avem 72 cm (asta o confirm, ca l-am masurat si eu acasa) si 8550 g. Adica avea 8750 g cu body, pampers si tocmai papase laptic. Ma rog, daca a luat 500 g sunt super happy, la cat de prost a putut manca in ultima vreme. N-am putut intreba mai nimic din ce aveam pe lista, ca era balamuc de copii la vaccin. Oricum, m-a mirat ca a spus unei mamici de bebe de 6 luni ca poate papa orice fel de leguma in afara de fasole uscata. Hmmmm. Nu-s de acord. Rosie? Vanata? (a mentionat-o)Ma rog, mai meditam asupra subiectului.
In rest, sta in fundulet tot mai bine si mai mult singurel. Si colinda prin toata casa tarash, ca o rama, si unde vede un cablu, ceva, e fascinat! Deci tot livingu meu e tot o dara de bale de la Mathias, tre' sa dau cu mopu zilnic. Ah, de 2 zile sta si in 4 labute, foarte erect, mandru de perspectiva, dar inca n-a descoperit cu e cu mutatul picioarelor unul cate unul. Asa ca sta un pic, admira in jur, si apoi se pune pe burta si o ia la plimbare.
Mamicile care l-au vazut azi la cabinet cum topaia, si ce bine sta in picioare au zis:"Doamna, asta peste 1 luna merge in picioare!" :-)
Intrea cineva de babypoint. Eu am comandat borcanele de acolo. Au venit (nu foarte repede, le-am scris mail si i-am apostrofat e intarzie atat?), sunt ok, varietate MUUUUULLLTTTT mai mare fata de ce este la noi, dar scumpe frate!!! Cu muuuult mai scumpe decat sunt ele in Germania (situl e al unui neamt) si chiar mai scumpe decat la noi. Dar mno, din cand in cand cred ca o sa-i mai comand, ca noi fructe inca papam de la borcanel.
Trimit si mai revin daca ma ajuta neuronu'.
Laura Ioana spune:
Irlandeza mai are dintisori Patti? Thea nu a plans deloc la primiii doi, dar acu ma cam zapaceste de cap (adica plange din cand in cand, mititica, dar io's invatata cu bebe care nu plange
).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
miri_mik spune:
facem galerieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! hai bebe miiiiiiiiiiiiiiiik!
gys...jiiiiz, soacra-ta e nitel...prea avangardista. mai asteapta putin cu usturoiul. abia au scapat saracii copii de colici, iar sa-i chinuim?
ellenutsa... la cat de late sunt ale mele... nu se poate, nu se ezista:)
am hranit bulgaru'! 100 de fructe cu cereale de la borcan. in rest, sa-l impushti si scuipa tot!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irlandeza spune:
Laura , care dintisori?Inca nu i-au aparut.
Cred ca sunt "pe vine", ca e din ce in ce mai rau. Baleste mult si aseara s-a trezit de catevaori din somn, plangand. Si rontaie orice, chiar si umerii mei.
Ce bine ca Thea are deja 2 . A facut urat? S-a chinuit mult ?
Poze de tot felul
Shose spune:
Fetelorrrr ce citesc io aici??? Gabritza tu vbesti serios????
Domane ce fumos...dar ce greu
.
Hai cu testul ca ma trec toate transpiratziile.
Miricu, Ellenush
fetele care sunt pe receptie
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii