Metallica, as vrea acum sa fiu acolo

Metallica, as vrea acum sa fiu acolo | Autor: oocristina

Link direct la acest mesaj

Cred ca nu m-am mobilizat suficient.

Atmosfera, ploaia, tobele. Vibratiile.

"Yeah
What Ive felt
What Ive known
So sick and tired
I stand alone
Could you be there
cause Im the one who waits
The one who waits for you" ...

" NEVER FREE, NEVER ME, CAUSE YOU'RE UNFORGIVEN TOO"

www.youtube.com/watch?v=w1mgEQTMVB8&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=w1mgEQTMVB8&feature=related

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

si yo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si io Yaaaaaaaaaaah!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cautam innebunita un magazin cu produse pt botez si mergand cu fii-mea pe strada ma uitam cu jind la tinerii care umpleau strazile in drum spre concert,uff ce au trecut anii,si acum in loc sa ma alatur lor umblu cu copiii legati de poale in cautare de sticlute pt mir,i-am invidiat,mult,rau, cum vreti voi,si mi-am zis in barba,poate data viitoare,macar daca era fi-miu cel mare acasa,as fi mers cu el ca imi mosteneste gusturile,nebunia,dar e in cantonament.
Asa ca ramane pe data viitoare,daaa???

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu am fost aseara la concert! A fost BETON! Si ne-am mobilizat din timp, si eu si sotul, chiar daca avem 2 plozi mici...

A fost super!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu am fost aseara la concert! A fost BETON! Si ne-am mobilizat din timp, si eu si sotul, chiar daca avem 2 plozi mici...Stadionul arhiplin, toti cantau la unison, toti un suflet cu formatia..

A fost super!

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Roxana, Felicitari!

Cred ca a fost super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Si eu am fost.
Ii asteptam de 20 de ani (in '99 n-am avut cum sa merg).
A fost extraordinar, mult peste asteptarile mele.
Au cantat excelent, numa' muzica facuta pana in '90, nimic din albumele mai noi.

Atmosfera exceptionala, am cantat cu totii la toate piesele, nu a contat ploaia, nici n-am simtit-o, lumea civilizata, asa...mai de treijde ani..:D, totul excelent.

Nu stiu ce sa spun mai mult decat ca m-au impresionat mult, mult.

Acu' astept sa-i vad pe Maideni, pe 4 august.

P.S. cine n-are cu cine sa mearga, sa ma anunte, rareori scap un concert

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si eu am fost prezenta. Nici noi nu prea ratam concertele, de ceva vreme. Avem cu cine sa lasam copila(bunici) si ne vedem de viata. Avem si norocul ca suntem pe aceiasi lungime de unda, sotul m-a corupt pe mine la metale.
Concertul a fost frumos, nu a contat ploaia si aglomeratia. Totusi eu am simtit lipsa unor melodii mai noi(de pe ultimele 3 albume), mergeau si cateva melodii de pe albumul ce se va lansa in curand... dar a mers si asa. Cristina, apropo nu au cantat The unforgiven... Multe efecte pirotehnice, Hetfield a facut cam tot show-ul si tobele le simteai direct in suflet(la propriu) desi Lars era cam obosit.
Ar fi frumos sa mergem si mai multi/multe de pe DC. Noi am fost vreo 10 in grup dar ne-am imprastiat in functie de gusturi, la inceput mai aproape de scena si pe masura ce crestea inghesuiala ne-am mai imprastiat sa vedem mai bine pe monitoare.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Multumesc fetele. Voi considera ca ati fost si pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu am fost!

nici nu am cuvinte sa descriu ce fericita sunt ca nu am ratat!

de ce nu ai spus nimic - sunt si din Iasi...la subiectul cu Iasul sau la cel cu rockeri de pe DC...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput