Comori de nov-dec04 (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

heloooou!

inca nu ne-a luat apa, dar ce ploi au fost pe la noi....
Vesti de la Miha, Amira e cu febra de sambata nosptea, au fost la medic azi, nu i-a gasit nik, eu zic sa nu fie vreun dinte, si culmea nici febra nu avea la dr. Macar s-au linistit putin, stau pe antitermice si incearca sa isi vada de vacanta.

Monica sanatate muuuulta

Onitza pai ia oricum utrogestanul, el nu se administreaza numai in sarcina, iti spune o veterana , in 14 zile ar trebui sa se instaleze cm. V-am facut pofta cu traseele noastre, numai ca voi le aveti atat de aproape...

Chiar si eu ma gandeam la Oti, ce-o fi facand?
DANAAAAAAA...ce faceti, am vazut la stiri ca e dezastru ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

salut!

Aime, da.. ma gandeam si eu la OTI... ce vreme nasoala a prins sapt. asta. A fost groaznic cat a plouat la noi. toul musteshte de apa. Si-acolo in Borsa, Viseu... ce sa mai zic, ca a aratat si la stiri...cod rosu pe Iza si Mara ...

Noi ne-am nuntit w-e asta. Am avut 2 nunti. A fost bine, pacat de vreme.

Chiar vroaim sa intreb ce i-ai dat Vladutzului pt. paraziti, dar am citit azi ca e Zentel.
Asta e, cat o fi de toxic sau nu (fiindca eu dupa o dicutie cu o reprezentanta SmithKline Beecham, am inteles ca nu e chiar asa cum se spune), adica totusi, suspensia e creata pt. copii si se stie ca 99% fac paraziti in copilarie, nu?
E rau daca faci tratamentul de mai mult de 2 ori/an..
Eu vreau sa zic, ca intamplarea a facut ca la 2 sapt. dupa faza cu oxiurii, i-am facut analizele, si transaminazele erau super ok...
Macar e doza unica.
Eu am incercat si cu ceva tinctura naturista, care trebuia data 10 zile dar efectiv ii era rau copilului dupa ea,...adica era alcolizata, o ardea chit ca o diluam cu putin ceai... Giardinophit, parca.
I-am dat o doza de Zentel si gata. S-a simtit clar ca problema s-a rezolvat. Apoi dupa 14 am facut 3 copro, si toate au fost ok. N-a mai fost necesara o a doua doza.

Monica, multa sanatate copiilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna
pe oti am prins-o ieri pe mess zicea ca sunt la nasi si intrase in fuga

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna fete dragi!

am intrat p-aci sa va scriu despre Miha care e la Saturn cu copiii, precum bine stiti si voi. Din pacate concediul ii e putin umbrit de febra Amirei, care scade cam greu si nu mai jos de 38, motiv pentru care azi a apelat la mine sa o duc la un dr in Mangalia. Se pare ca cea mica s-a legat de un rosu in gat, dar nu grav, ar fi bine daca ar putea sa ramana pe antitermice. Daca nu, oricum a primit reteta pentru o amoxicilina, in caz de nevoie. Robert e o mare figura, abia astepta sa se intalneasca cu inca un prichindel de varsta lui (nu intamplator fiu-miu mai mare e in gashca voastra ). Ne vom mai iintalni pe parcursul vizitei lor la mare si daca vreti am sa mai revin cu vesti despre ei. Cu siguranta daca nu se supara Aimee

Ca sa va mai pogestesc si despre Matei cate ceva, desi imi dau seama ca multe din voi nici nu va mai amintiti de noi (Bits stie ): Matei e un copil bun in esenta, ca toti de atfel , dar sunt tare necajita ca daca nu i se face pe plac urla fara lacrimi, un gen de plans care te scoate din minti Degeaba il iei cu frumosu', il certi, ii explici, il pedepsesti, tot pe a lui o tine...bine ca nu face din astea decat rar in afara casei, dar inauntru...e jale! Partea mai proasta e ca fratele sau, Adam, il imita in tot si atunci sa vedeti distractie Cu mancarea sa stiti ca l-am dat pe brazda cu remedii homeopate, desi la el problema e ca pana il aduci la masa, ca mereu are cate ceva de facut Pediatra aleasa pentru copii este si medic homeopat si tot ea ne-a prescris si granule pentru imunitate, sau remedii pe care sa le am in casa in situatii de urgenta: muci, febra, tuse, diaree, voma.
Abia astept sa mearga din toamna la gradinita, poate cu ocazia astea va invata multele litere pe care inca le stalceste

Am vazut ca mai vin fete la mare si tare mi-ar fi placut sa va vad, mai ales ca avem copiii de-o seama. Poate isi face curaj Bits sa ma anunte cand vine, caci desi am citit din urma nu am inteles data concreta a concediului ei. Iti dai seama? Or sa cada fetele de la stelute pe spate daca vad ca dupa ce am vazut cam toata Romania (forumistele, evident) ma intalnesc acum si cu tine, venita de peste mari si tari Sunteti binevenite (eu stau in Mangalia) si va astept cu drag la mare, sau macar sa imi spuneti pe unde sunteti si in functie de timpul liber va convoc eu la intalnire Dati-mi un PM.

Cam atat ca dupa ce ca intru rar, va mai tin si mult de vorba
sa nu uit: poze cu Miha si copiii nostri derulati apoi la dreapta.

Mergi la inceput

mirandolina multumim de vesti ,te asteptam mai des, vizionat si poze de copii frumosi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am vazut-o si pe ele la urlatoare (mey, mami ce bine arati) si-am citit si de urlatoarea mirandolinei. Sa stii ca si alex al meu a trecut printr-o faza din asta. Nu plangea din orice, insa cand plangea sa te tii, nene, ti se facea parul maciuca uneori. La noi merge cu explicatiile. Eu il iau mereu si-i spun, ia vino tu la mami sa vorbim. Si il rog sa se opreasca pt a putea vorbi cu el, nui ncep nici o explciatie pana nu inceteaza cu palnsul, cateodata se opreste in sughituri, dar odata ce ma avand in explicatii cu el (timp in care il imbratisez, mangai etc.) se calmeaza si vede logica lucrurilor.

Felis, felicitari pt concediu, ma bucur ca ai pus un stop-joc si mai vezi si de tine. Legat de suant in concediu, depinde de tine daca dai atentie telefonului. Esti in concediu si nu esti obligata sa raspunzi. Anunta-i pe colegi/sefi inainte sa pleci ca ai mare nevoie sa te relaxezi si vrei sa te deconectezi complet si drept urmare nu o sa raspunzi la tel. de servici. Ca doar n-o sta firma-n loc fara tine, se descurca ei cumva 2 sapt.
Ma bucur tare mult cand povestesti de Mihaita si ca nu aveti parte de un tratament aiurea din partea oamenilor. Probabil ca s-a obisnuit lumea cu ideea de SD si fiecare macar pe departe cunoaste pe cineva cu SD si asta ii face probabil sa priveasca cu alti ochi problema.

Monicutza, tu ai devenit deja antologica legat de cate probleme de sanatate ti-au tot facut astia mici. Esti in priza continuu ba cu unul, ba cu altul, ba cu amandoi. Tu si paxela sunteti veterane deja. Va tin pumnii sa aveti parte de cat mai putine surprize.

Adrianu' meu a zis ieri "bebe" si ce frumos repeta, mi-e un drag de el de numa, numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor va multumim din suflet tuturor pentru urari si gandurile bune
de azi m-a luat pe mine virusul nu va zic ce faina e senzatia de voma combinata cu durere de burta din cauza rushilor(prima zi)
astia mici sunt bine si asta este cel mai importnat...eu sunt mare, rezist si ma decurc
pe toate si va iubesc...sunteti mereu alaturi de noi

ps...try...asa este...sunt varza la capitolul sanatate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica multa sanatate

Try felicitari lui Adrian pt "bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele va aduc eu pe prima pagina..ati disparut azi cu toatele azi.
Pe mine ma apuca disperarea ca de cate zile mananc de sparg. Zici ca sunt gravida..am tot felul de pofte...de bine ce stau cat de cat multumitor cu kg acuma am sanse sa le pun inapoi....Si paine, cartofi, orez, paste eu nu servesc deloc dar am altele la care nu rezist..

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am vazut si eu pozele cu Miha si iarasi ma uimesc de mamica asta tanara si frumoasa si de cei 2 copii ai ei.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput