Comori de nov-dec04 (182)
Raspunsuri - Pagina 22
onitza spune:
Ultima mea gafa: am bagat la spalat pantalonii cu care am fost azi la cumparaturi...in unul din buzunare era ...telefonul meu mobil
...in mod normal nu il tin acolo, insa s-a intamplat sa ma sune MIhai cand eram cu plasele grele si sa nu mai stau sa il bag in geanta dupa convorbire, l=am lasat sa alunece in buzunarul lateral si acolo a ramas!!!!!
....si...stati asa ca n=a venit omu' acasa!!
...asa caaaaaaa..ce pretentii sa mai am la Paul????
..sa fie cuminte? ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Pentru GURMANDE...ca mine!!! ![]()
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Ce parere aveti de MENIUL PENTRU COPII?... Mi se pare destul de creativ si usor de facut (improvizat).
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
fulguletz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza Ce parere aveti de MENIUL PENTRU COPII?... Mi se pare destul de creativ si usor de facut (improvizat). Oana si Paul Constantin (28.11.2004) |
chiflele alea cu salam parca sunt gandaci de bucatarie...
edit: iar "fetzele dulci..." parca sunt bufnitze
25 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
fulguletz spune:
onitzo mey poate si calci telefonul daca tot il spalasi...asta ca sa fac haz de necaz, of...
da ce mai zice roserbina mey ca uite mi se facu dor de ea...
cuscra, meyy, chiar voiam sa te rog sa mai corectezi un pic listtza(de ex linkurile cu poze de la inceput , cae initial erau pe yahoo, nu mai merg si trebe sterse)...danke :-)
otilico, am ras cu mare pofta cand am citit ce ai scris la un mom dat si anume ca tu ti-ai dat seama dupa forma craniului de la eco
ca o sa ai tot fetitza ...
...mey, baga-ti un CV in cercetare la americani undeva ca poate te iau astia , mai castigi un ban in plus...![]()
ai ca fusei ironica(asta ma caracterizeaza fir-ar) , dar m-a amuzat tare faza...![]()
onitza spune:
FULGULE, ghinion, poate data viitoare!!!
...buuuuun: se intoarce al meu barabt acasa, ii spun "oparita" ce trasnaie facusi, el asculta cu calmu-i caracteristic
....si dupa 5 min ma cheama ca un speriat de bombe,....eu vin al el si mai speriata cu inima-n gat...cand colo, imi arata telefonul meu, dragul meu telefon pe un patratel din mobila de bucatarie!!!!!!!!!
..daaaaaaa, si a ras si el de ce mi-a scris Fulguleatza, cu mentiunea: "A spus-o mai bine decat m-as fi gandit eu!"
![]()
Cum te mai descurci cu Davidutu??? parca si tu stai toata ziua cu el acasa nu? Bebitzu din burtica ce mai zice? ![]()
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
tuturor sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si sa petreceti bine!
Hai mai Ioana te agitasi atat inainte sa-l auzi zdranganind in masina de spalat.
Fulgule, pai pana sa ma inscriu in cercetare trebuie sa mai fac cativa copii sa vad cat de bine le potrivesc
. Acum tu ce vroiai sa intru pe aici sa spun ca mi-am dat in carti si in cafea
. Fac si eu ce pot daca la o amnio nu avui dreptul.
Pozele noastre, Poze minunea din burtica
23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
monica-elizabet spune:
Am rezolvat completarea listutei
cuscra nu ma bag la alte schimbari ca nu ma pricep
[pup
CAPIToL NOU AICI
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post