vacanta in tunisia

vacanta in tunisia | Autor: bonsai

Link direct la acest mesaj

salutari!

as dori sfaturi de la cei care au fost in tunisia:mi-am ales deja locatia(sousse) la hotel Riadh Palm,all inclusiv,merg cu copil de 3 ani ,dar nu sunt sigura de perioada;.la sfarsit de sptembrie,inceput de octombrie e suficient de cald pt plaja si baie in mare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

noi vommerge la inceputul lui septembire tot in sousse, si am gasit un link cu temperaturile de acolo pe an, insa e in germana. poate te descurci, daca nu, iti traduc.

uite: http://www.iten-online.ch/klima/afrika/tunesien/sousse.htm

concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna, noi am fost sf. septembrie si am avut o vreme super frumoasa. Erau in jur de 30 grade, soarele nu foarte arzator, apa excelenta pentru baie. Nu a plouat decat intr-o dupa-amiaza.
Si ne-am simtit foarte bine in Tunisia, mai ales baietelul meu care avea atunci 2 ani.
O sa mai repetam excursia.
Va doresc o vacanta excelenta si sa va intoarceti sanatosi.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Bonsai,schimba hotelul daca poti,am fost acolo si eu cand cel mic avea aproape 3 ani,si a fost groaznic.
Cred ca am stat la aproape 10 hoteluri in tunisia si a fost super peste tot o data am stat si la 3 stele si a fost OK.dar despre riadh palms am o amintire f. urata.Am fost tot la all incl.
Mancarea groaznica,veneau sa faca curatenie pe la 3 cand dormea cel mic,izolare fonica zero,auzeam si cand isi sufla nasul cel de deasupra, plus cireasa de pe tort cand ne-am intors ne-am internat la Bals,diagnosticat cu rottavirus.
Iti recomand mai degraba un hotel cu sistem HB,masa este mai buna,de ex. in sousse Orient Palace,Marabout.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
citat din mesajul lui bonsai

salutari!

as dori sfaturi de la cei care au fost in tunisia:mi-am ales deja locatia(sousse) la hotel Riadh Palm,all inclusiv,merg cu copil de 3 ani ,dar nu sunt sigura de perioada;.la sfarsit de sptembrie,inceput de octombrie e suficient de cald pt plaja si baie in mare?

Am stat de doua ori la Riadh Palms, prima data exact in urma cu 10 ani (in nov se vor implini) cand am fost in luna de miere si totul mi s-a parut superb. Ne-am intors dupa cativa ani si cu puiul nostru de 1,7 luni, am fost multumiti de toate, dadeam niste bani femeilor care faceau curat si totul era ok, dar intr-o dimineata eram doar noi 3 pe plaja, si intr-o clipa de neatentie ne-au disparut camera video si cea digitala. Asta a fost in urma cu 6 ani. A treia oara am mers in Hammamet, a fost ok, dar eu recomand Soussul. Noi nu am luat all inclusiv, nici nu era nevoie, dar tu stii cum e mai bine.

Nu am scris de vreme, noi am fost in iulie, septembrie si noiembrie, dintre astea recomand septembrie, am fost din 20, in iulie - august hotelurile sunt pline de tunisienii care traiesc in Europa, sunt in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Am uitat sa precizez ca a fost prima data cand am fost in august,in celelalte sejururi am fost sf. lui iunie-incep. iulie.
In aug.vin tunisienii de afara in vacanta si este jale pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

fetelor,
multumesc pt raspunsuri!

dupa cum vad,e o diferenta mare intre aprecieri si de aceea e bine sa intrebi!

avem prieteni care au fost anul trecut si au fost multumiti,de aceea am vrut sa incercam si noi anul acesta;ei au fost multumiti vis-a vis de urmatoatele aspecte:hotel pe plaja,curat,mancarea ok,piscine multe pt copii,atmosfera ok.sunt convinsa ca exista si mici neajunsuri,dar in aceste conditii cum sa gasesti locatia perfecta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Draga bonsai, verisoara mea a fost anul trecut, a stat 2 sapt si a fost multumita, atat doar ca a fost prea lung sejurul

Hotelul este relativ aproape de centru, noi mergeam zilnic la plimbare pana la Medina, cu baietelul in carucior, ne-am plimbat atat de mult ca si acum stiu orasul cu ochii inchisi, nu am luat niciodata taxiul. Aproape ai si un magazin alimentar.

Noi am zburat de fiecare data din Budapesta si am mers prin diferite agentii, Neckermann, Best Reisen, etc.

Prima data cand am fost cu baietelul am stat doua sapt si a fost prea mult, a doua oara cu el am stat doar o sapt, cred ca 10 zile ar fi ideal.

Sa aveti o vacanta frumoasa!

Mergi la inceput