Ce spun visele?
Raspunsuri - Pagina 5
rasfatzata spune:
buna fetelor,m-am intors sa va mai scriu un vis nu stiu deocamdata ce inseamna,dar o sa ma gandesc mult timp la el...
deci trebuia sa nasc(nu sunt gravida)si copilul nu putea sa iasa din cauza la altii mai mici care erau mai aproape de iesireacei mici copii erau ca un ciorchine si erau asa numiti avortoni,asa ca doctorul i-a scos si s-a nascut copilul meu sanatos (nu stiu sexul),nu plangea era cuminte!(oare sa fi visat k ma gandesc prea mult la un al doi-lea copil?)
kemimay spune:
buna la toate visatoarele!
in biblie scrie despre vise ca unele sunt mesaje de la Dumnezeu iar altele se nasc din multimea gandurilor de peste zi. acum care sunt unele si care sunt altele nu stiu. dar cred ca fiecare dintre noi simte cand prin vis i se transmite un mesaj.
multa sanatate
naomi 23.11.07
try spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Nu inteleg de ce se gaseste totdeauna cineva care sa sanctioneze unele scapari(de cele mai multe ori gramaticale) ale userilor, mai ales cand acestia posteaza sub impulsul unei stari emotionale de moment! |
Unde s-a luat cineva de gramatica, ca eu nu am reusit sa vad.
catalina2307 spune:
Am ramas insarcinata prin FIV. Inainte de ET am visat o porumbita alba. Dupa ET am visat soricei albi. La cateva zile dupa acest vis am visat din nou. Soriceii albi morti pe burta mea.
Am ramas insarcinata iar la 17 saptamani am pierdut sarcina.Gemeni.Fetita si baiat.
Cu putin inainte le-am visat pe cele doua matusi (care mi-au fost alaturi in copilarie) moarte ca ma tineau in brate si ma pupau iar eu plangeam.
De atunci visez o fetita si un baietel fara chip. Alerg dupa ei si incerc sa ii prind. Visez ca salvez copiii dintr-o gradinita. Visez ca salvez bebelusi. Visez si plang in somn.
Premonitii? Nu cred. Dorinta de a ramane insarcinata, teama ca ceva nu o sa mearga asa cum trebuie, durerea pierderii, dorinta de a-i salva.....fac subconstientul sa lucreze.
natynic spune:
Catalina
Asa cum spunea dayanara, ma simt usurata cand am visat urat si ma trezesc din cosmar; si regret nespus cand visez frumos si, poate, irealizabil in fapt. Doar ca visez ff rar, dintotdeauna...sau imi uit visele.
Doua remarci am de facut: intotdeauna in perioade in care am o tulburare sufleteasca, chiar si nerecunoscuta, visez ape. Ape mari, tulburi sau nu, valuri imense, chiar tsunami. In care ma aflu eu si, desi scap, imi e frica. Mentionez ca am facut inot de performanta si niciodata nu m-am temut de apa. Doar in aceste vise. De ani de zile caut, in diverse surse de interpretare a viselor, ce inseamna aceste ape. Nici o explicatie nu m-a multumit inca.
Si au mai fost mai multe ocazii in care am visat-o pe bunica mea, dupa ce a murit. In toate visele stiam ca a murit dar...inviase. Si nu oricum, ci avand pe fata o lumina speciala, un zambet indescriptibil.
Nu am avut vise premonitorii dar cred in persoanele care au asa ceva. Fara indoiala. Ele sunt o forma a dialogului lui Dumnezeu cu unii alesi ai Sai...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!