Draga Daphne!....`````````````````````````````````

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Frumoasa mea domnisoara!...Vine toamna incet-incet peste noi...Vine primavara in coltul acela de inima,ramas neinverzit!M-am temut mult pentru tine.Stiam ca suferinta ta de la nastere poate lasa urme in dezvoltarea ta...dar nu a facut-o!...Mi-am amintit astazi de una din primele seri,dupa nasterea ta!...Era noapte,eram in curtea maternitatii si...plangeam...O alta mamica mi-a povestit despre resuscitarea ta.Mi-a spus atunci ca...nu a mai vazut in viata ei "copil asa violet!!!!!"Draga Daphne...te simt cum ai luptat cu moartea ca sa vii inapoi la mine!...Stii ca nu as mai fi putut,daca ar fi fost altfel!...Stiu ca "ma simti" atunci cand vin langa tine si plang ca nebuna ,te pup si-ti multumesc ca ai ramas cu mine!Draga Daphne,nu sunt cuvinte sa-ti spun ce simt!Dar tu stii ce-i in inima mea...Ai auzit-o saptamani intregi si stiu sigur ca...N-AI PUTUT UITA!....

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Chris si un maldar de pentru tine si Daphnica

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Draga Daphne!...Timpul a tot trecut peste noi...Au fost clipe frumoase pe care le-as colora in verde,toate nuantele de verde...Le-as parfuma cu suflet,daca as reusi sa-i gasesc culoarea si parfumul!...|"Te faci mare",fata mea!...Nu numai ca te-ai intors la mine atunci cand plangeam ...nu numai ca te pot atinge..."Te faci mare!"Si esti tot mai frumoasa!...Curand o sa te intreb daca mai ti minte cum spuneai ori cum faceai cutare lucru "cand erai mica"...Timpul nu ne iarta...nu are pentru ce!!!...E multa pace in mine cand ma strangi in brate!E raiul pe pamant cand ma gasesti noaptea in pat,ma iei in brate si ...ma pupi!Stiu sigur ca ma trezesc cu zambetul pe buze..."Mama..teiu!"...Asa imi spui tu ca ma iubesti...De-atunci teii parca miros si mai frumos!Orice vorba,orice floare,imi aminteste de tine...Pentru multa lume de aici din comuna,eu nu am un nume...Sunt "femeia cu multe bagaje"...asa vin mereu de la serviciu,ma gandesc mereu ce sa mai cumpar pentru tine si pt fratele tau...te iau de la gradi,vesnic am mainile pline de plase...si tu ma opresti din 5 in 5 m sa-mi culegi flori...Draga Daphne...de cand te am ,parca D-zeu a creeat mai multe anotimpuri special pentru mine!...Mai multe culori,mai multe parfumuri si...acorduri!... Petrecem mult timp cautand o raza de soare,atunci cand suntem tristi...De cand te am,stiu unde sa gasesc fericirea !!!!Fericirea are multe case...Cu toate astea ea e mereu ACASA atunci cand o cautam in zambetul celor pe care-i iubim!!!!!!!!!!!!!!!!...Dovada aici:http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Chris, te iubesc mult de tot !

ce mare e Daphne !!! va pup cu drag, si promit, promit cu tot sufletul, data viitoare am sa vin la voi, am sa vin sa iti pup copiii frumosi !

te imbtratisez din toata inima, prietena draga !

************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Cine-mi scrie,cine-mi scrie!Va iubim si va asteptam

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ne primiti cu cortul? venim da sa stii ca cerem de mancare, cerem si un pat, dar impartim fericire si voie buna !

************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Nu-i nevoie de cort,daca va place traiul campenesc!...Ieri am facaut supa cu galuste,la foc si...cartofi prajiti cu pulpe pui,la ceaun!Daphne a a fost incantata!

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chris27

Nu-i nevoie de cort,daca va place traiul campenesc!...Ieri am facut supa cu galuste,la foc si...cartofi prajiti cu pulpe pui,la ceaun!Daphne a a fost incantata!

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

...Patru ani!Patru ani de cand te-am vazut prima oara!Patru ani de dragoste de cand ti-am atins prima oara manuta!...Erai mica,intinsa pe masa radianta...Eram mare ...dar sufletul imi era mai mic ca al tau!Zambetul se facuse lacrima si lacrima ardea obrajii care(paradoxal)erau gheata!...
Te am!Te avem!...Tu stii cat te iubim?!?
De fiecare data cand e ziua ta,plang.Dar nu in felul acela in care ai nevoie de consolare.Plang ca si cum as fi castigat lumea toata,ca si cum soarele ar fi doar al meu !De cate ori in viata mai primesti o sansa?Ce am facut eu ca s-o merit?...
Stiu ca toate mamele se pierd in surasul puilor lor!Stiu ca pentru fiecare mama puiul ei e special.Dar cand ma gandesc cat de rau era sa pierd,incremenesc.Nu stiu daca timpul ma va putea face sa uit.Pana acum,n-a putut!!!
Iti multumesc Doamne pentru minunea mea!Va multumesc tuturor,ca v-ati rugat pentru noi!As fi murit sa nu o mai am...

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput