Draga Daphne!....`````````````````````````````````
Draga mea Daphne!...Curand se vor implini 2 ani de cand am aflat de existenta ta.Mi-ai schimbat viata...desenele goale din lumea mea au prins contur si culoare!.Traiesc un basm de-atunci...si tu imi aduci lumina si viata!...As mai face zece copii,sa te gasesc pe tine in fiecare...macar putin,din zambetul tau si din minunea...care esti!!!!!!!!!!!!!!Te-am iubit mereu....ai fost vesnic o parte din mine*chiar si atunci cand nu erai,inca....!).La inceputul(altora)ai fost o a doua liniuta pe testul de sarcina.Oricum...doar eu te vedeam!Ce nu stiau altii...era ca eu te vazusem cu mult timp inainte...Si ca te visam...intr-un fel...Ca nu puteam trai fara sa te am si ca as fi dat orice,orice sa te aduc la mine!!!!Eram prinsa-n vraja ta!...Te doream...erai minunea mea!...Cu totii avem in lume vise!Unii viseaza ca zboara....altii ca gasesc comori!...Am avut si eu astfel de vise...candva...eram mica pe-atunci si...nu ma gandeam la copii!Pe vremea aia...nu visam inca la Fat-Frumos!.Apoi te-am intalnit pe tine,dragul meu!Si la scurt timp....mi-ai promis ca vom avea "cel mai frumos copil din lume!"...Nu a fost sa fie unul.Au fost doi.Si eu sper sa mai fie.............Draga mea Daphne!Nu trece o zi in care sa nu-i multumesc lui D-zeu ca mi te-a lasat!...Nastere cu cezariana(n-ar fi fost o problema...multe femei nasc cu cezariana...)Te-am asteptat mult...era sa te pierd inainte de-a avea confirmarea medicului...Apoi ...era sa te pierd iarasi,la 8 saptamani,de Sf Maria...si iarasi...si iarasi...Toata sarcina a fost o goana nebuna dupa tine!...Obosisem rau,la un moment dat....Imi venea sa ies, cumva ,din corpul meu.Sa te am...acesta era visul!...A urmat cezariana...Nu aveam decat 36 saptamani.Doctorul mi-a spus ca esti cam micuta...eu speram ca totusi esti mare.Burta mea parea un palat,o vedeam mare si generoasa...pentru asa un oaspete!.......Ma pregatisem...te asteptam(mai mult ca de-obicei)...Vorbisem cu doctorul inainte,ii comunicasem ca vreau sa stiu totul despre tine...ca s-ar putea sa nu pot articula cuvinte....dar sa-mi spuna cum esti....daca esti sanatoasa...orice si numai despre tine!.....Pe masa mi-au schimbat anestezia!eram asa de bucuroasa c-o sa te-ntalnesc!Si atat de tematoare!...Tensiune 160/120 si puls 127(ma gandeam atunci ce ironie...Chris 27,nascuta pe 27 iunie...tocmai nr meu norocos!!!)Am adormit...M-am trezit si...nu erai langa mine!M-am gandit ca poate...nu trecuse suficient timp si ca...poate nu erai inca pregatita sa ne vedem.(trecuse o ora)...Am cerut sa te vad(nu s-a putut).Am adormit iarasi...durerile erau mari,sotul fusese "gonit"...imi era sete si...nu era nimeni sa-mi dea un strop de apa...Gandul la tine ,ca esti sanatoasa,frumoasa si ca...semeni cu mine,m-a linistit si...am adormit din nou...Strigasem mult inainte ca..eu vreau sa vad copilul...Era ori prea devreme...ori prea tarziu...A doua zi dimineata,te-am cerut din nou.Nu mi te-au adus...si trecusera 10 ore....Incepusem sa ma revolt!Nu ma incalzea cu nimic faptul ca te vazuse tati si ca iti facuse poze!...Mi-am dorit sa te strang in brate ...sa-ti simt "parfumul".Am aflat initial...ca nu respirai prea bine si ca...ti se da putin oxigen...O infirmiera mi-a spus ca e oarecum normal la unii bebelusi cu greutate mica ori nascuti mai devreme...Simteam ca nu-i in ordine...ceva nu era bine!!!!M-am ridicat si m-am dus sa te vad la 10 ore dupa cezariana...Imi tineam intr-o mana sonda si in alta perfuzia...Erai mica,frumosa si...nu semanai cu niciunul...Dar erai ..totul!..Asa ai fost dintotdeauna!...M-am intors in salon si...am plans!nu-mi amintesc sa mai fi plans odata asa!Apoi...au venit trei doctorite si...s-au asezat langa patul meu.M-am temut sa nu se fi intamplat ceva in cele 10 minute cat am lipsit.Le-am zis:"Sa nu-mi spuneti ca s-a intamplat ceva rau!...."Imi amintesc si acum....Ele mi-au zis:"Ba da"...Am crezut c-am pierdut-o ,definitiv....Mi s-a facut rau...am zis ca sar de pe geam...urina era rosie,nu cooperasem si nu bausem nici macar apa...m-au amenintat ca o sa ma tina cu sonda in mine pana cand o sa"|ma fac om"....Mi-au spus ca fata mea are ceva sanse de viata...cum o vrea D-zeu...O iubeam atat de mult...plangeam,o tineam de mana...ma rugam la D-zeu sa-mi trimita mie orice rau,toate "raurile"din lume si...pe ea s-o "scape"...12 ore dupa nastere...pneumotorax...al meu citea pe net...Fata mea nu avusese nici accident rutier...nici nu fusesem vreunul dintre noi bolnavi...nici n-a scapat-o nimeni din brate la nastere...Si atunci?Cum sa ti se spuna ca-ti moare copilul ...nascut sanatos?!?...Cautam ceva de care sa ma prind...cautam un om mai puternic ca mine!M-am gandit la jumatatea mea...Dar jumatatea mea era poate si mai jos ca mine...si nu am avut de cine sa ma prind.Ateu convins...a rugat mamicile de capsunici(2007)sa se roage pentru Daphne!...Fara a fii un om rau(dimpotriva)nu cred ca l-am vazut vreodata rugandu-se...ori dorind sa mearga la biserica...Si apoi D-zeu ne-a zambit!Ne-a lasat in viata minunea!...Asa ma uit la ea...ca la o minune!Am aflat si cauza problemelor ei...stafilococul auriu,luat la nastere!....El a facut asemenea ravagii..Si astazi...draga Daphne...suntem impreuna!Esti "soramica"a lui Albert si...esti totul pentru noi!Cu lacrimi in ochi...imi amintesc cum ma alaturam mamicilor de mai-iunie!...Eram tematoare,timida si...bucuroasa ca te am!...A trecut atata timp!...Dar am sa-ti spun un secret:pentru niste ochisori frumosi ca ai tai...as lua-o si maiine de la capat!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Raspunsuri
neliaCris spune:
felicitari si sanatate tie si fetitei.e frumos cand totul se tremina cu bine!!!!!!!!am citit un pic din povestea soniei...m-am oprit.sunt prea sensibila cand aud de copiii care fec stop cardiac in timpul noptii.nu am voie sa ma demoralizez asa singura pt ca si eu am un ingeras frumos care acum doarme si am sa ma duc langa el sa il simt langa mine.e trista povestea aceea a soniei.de fapt e realitate nu poveste.n umai vreau sa stiu nimic.sunt devastata ce am auzit.si verisoara mea a fost la un control pt Dawn si ia spus de fapt ca bataile inimii nu se mai aud...
chris27 spune:
Neli,multumim!Sonia este colega de odisee cu Daphne!Pe Kay(Oana)eu o simt ... prietena mea...Si am convingerea ca povestea Soniei va fi una cu final fericit!atat de fericit incat am putea sa citim acea poveste inainte de culcare!Sa fie un exemplu pt noi toti!
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
maitreyi spune:
Slava Domnului in toate! sa va traiasca daphne...un nume superb...sa va bucurati de ea si ea de voi! crestere usoara! m-am uitat si la poze...sunteti o familie frumoasa
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063
kay spune:
Chris, si bine faci ! noi aici istem ! si tare te iubim ! si erau zile intregi in care numai tie iti raspundeam la tel... si cu tine ma plangeam, cu tine ma bucuram... acum doar ma bucur ! si mi-e un dor de tineeeee !
off topic, era zi cand a facut stopul, nu noapte. si sonia e bine acum. deci tot o poveste care se termina cu bine e!!!!!!!!!
Pup pupaza, minunea ta mica ! si oferta mea de la capsunici ramane valabila !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
neliaCris spune:
sa dea dumnezeu sa fie totul bine.am vazut si niste poze.nici nu pare sa fi trecut prin atatea saracul sufletel...va pup.astept vesti la fel de bune...
chris27 spune:
...Draga Daphne!...Astazi se implinesc 2 ani,de cand am aflat de existenta ta!...Ieri am vazut c-a inflorit iarasi salcamul liliachiu!Nu stiu daca e coincidenta sau nu...(a mai facut o floare de ziua mea)...Oricum Daphne ...e cu dedicatie speciala!...Esti jumatate din zambetul meu!Cealalta jumatate e fratele tau!Si tatal vostru e cel care ma face sa zambesc!...Nu stiu cum ar fi viata mea fara voi.Probabil ar fi o "neviata"gri si monotona!...Va multumesc ca m-ati insufletit!Pana sa va am eram o frunza in bataia vantului!.Am invatat impreuna cu voi ca dragostea e mult mai mult decat un cuvant definit in dictionar!Si incomparabil...mai mult decat o stea artificiala dintr-un brad impodobit de Craciun!...Va iubesc tare,tare!...Si multumesc tuturor celor care au avut rabdare sa ne citeasca povestea si...sa se gandeasca (macar putin la noi!)...Este o poveste trista...cat pe ce sa-mi pierd sufletul in ea...Dar D-zeu ne vede...ne citeste cumva sufletul.Atunci cand de prea multa durere nu mai putem citii rugaciunile din carti...atunci cand avem impresia ca suntem incoerenti...D-zeu e acolo!Dincolo de ziduri si de biserici,D-zeu e in fiecare din noi!...Orice s-ar intampla de acum incolo ma bucur ca am trait in anii acestia atat de mult!...Ca am cunoscut atata bucurie si...nu in ultimul rand pe voi!Sunt un om implinit!!!!!Multumesc!...
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
laura_dimitris spune:
M-a busit plansul citind povestea ta... Si am plans pana la sfarsit cand ti-am deschis albumul cu fotografii....
Este groaznic sa ajungi sa te intrebi daca particica din tine va trai sau nu...
Este minunat ca toate cele rele au trecut iar acum sunteti bine cu totii !
Ai o familie minunata si ultima ta postare m-am emotionat si mai tare.
Eu sunt la serviciu si prinsa cu munca am uitat de sentimentul acela de daruire totala fata de copii, fata de sot....
Sentimentul renaste intotdeauna la 14.30 cand ajung acasa si ii vad. Si pe bebelina de aproape 6 luni (!) si pe fratiorul cel mare...
Tu m-ai facut cu povestea ta sa-mi vina sa zbor chiar in acest moment acasa la ai mei!!!
FELICITARI unei mamici asa de puternice !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
chris27 spune:
...cum sa le spui celor dragi ca-i iubesti...mai presus de orice ...si cuvintele sa sune altfel?!?Ma gandesc de multe ori ca dragostea nu are nevoie de cuvinte...Si totusi...dincolo de vorbe,dincolo de ce se vede...Suntem atat de mici fata in fata cu dragostea!...Suntem atat de mici fata in fata cu copiii!...Ei sunt mereu atat de sinceri!...O melodie...o poezie...o scrisoare...Nimic nu se compara cu candoarea lor!...Continui sa traiesc "in alta lume...!"Unii spun ca sunt aeriana...Te iubesc "rau de tot,draga Daphne!".Poate ca nu stiu sa-ti arat asta suficient!nu cred despre tine ca esti alintata!Nu cred ca exista asa ceva pt tine...Esti pur si simplu Dorita!!!!!Sau nu stiu cum sa-ti mai spun...daca ai fii un obiect,as zice ca am "un cult pt tine"!Dar nu te pot lasa in pace nici o clipa...Daca dormi,vin,te pup...te trezesc!...Noaptea...dormim imbratisate si spui:"ooooooooooooo"!Iti spun ca te iubesc....si tu ,iti lipesti capul de al meu...Cateodata vrei sa ma tragi de par si-mi smulgi parul din cap!Jocul asta te distreaza.Te las...iti spun ca nu-i voie si tu razi!Razi in hohote si atunci...nici nu ma mai doare!...Ce vraja porti in suflet...de poti alunga durerea?1?......Langa tine,viata mea e un carusel...Te pupa mama!....
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
chris27 spune:
...Draga Daphne!...Nu stiu din ce lume vii,esti asa frumoasa incat...imi pari nepamanteana ...o metafora...un inger!...Daca as avea talent la desen,te-as picta!...Ai merita sa scriu poezii pt tine...daca nu as fi o mama (atat de "obisnuita"...)M-ar bucura mult sa te vada toata lumea asa cum te vad eu!Si aici...nu vorbesc nici despre frumusete si nici despre triumf.Doar despre dragoste si...despre minunea care esti!...Ma gandeam sa nu mai scriu aici.Sa nu supar...sa nu fiu "off-topic"...Aici e vorba despre nastere...(poate ca lumea e interesata de detalii...despre nastere)/...(am o mica scuza...ma simt de parca te-as naste din nou,in fiecare zi!...)Imi amintesc ce teama-mi era sa te hranesc...atacurile mele de panica in preajma ta,ASISTENTELE CARE MA INTREBAU "MIRATE?!?"(adica mimau mirarea ca...eu nu mai am un copil?!?anume sa ma simt prost...cat mai prost...desi va dorisem cu ardoare si pe tine si pe fratele tau...A trecut mai bine de un an si...in timpul asta nu as putea spune ca am mai imbatranit...Intre noi fie vorba,parca sunt mai draguta ca inainte...sau poate ma vad,cumva,prin ochii tai!...Esti asa o minune!Niciodata n-am sa pot" relata" nasterea ta pe de-a-ntregul!Poate ca nu sunt coerenta ori poate...ca nasterea ta a fost..."din franturi"...Imi amintesc ca am avut "n"fericiri in spital!De exemplu atunci cand m-au trimis sa ma mulg sa-ti dam prima masa(dupa vreo 7 zile...)Ori atunci cand te-au scos din incubator si mi-au cerut haine sa te imbrace...Sau clipa in care te-a tinut tati in brate prima oara...Niciodata nu am sa uit halatele verzi(care erau mai mult de ornament...).si nici halatele albe...pe marginea patului meu...Draga Daphne...nu-i zi in care sa nu-mi "nasti"din nou sufletul!As vrea sa am un gram din puritatea ta si...inca un gram din seninatatea si inocenta ta!...Dar cu cat inaintam in varsta,ne schimbam...Inlocuim candoarea cu...lucruri rele...Inlocuim sinceritatea cu...altele...Sunt nimeni fara tine...asa ca"iau lectii!..."
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra