Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui Maxia

Buna seara fetelor!
Va citesc in fiecare zi si astept coletele...dar am vazut un mesaj postat zilele trecute in care se discuta despre un "cardigan CACHAREL"...ff..ieftin! Imi puneti si mie linkul va rog?...sau cum arata?
Miki68 iti aduci aminte de el?
Cu miii de multumiri si.....

maxia nu mai apare pe site ...a fost redus la 1 euro si a disparut instant

fetele nu va panicati cu livrarile ca intarzie dar vin sigur, azi o fata de la odisee a primit un colet din 2 iulie...deci vin!!!

noapte buna

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

rucsacul Puma cu 15 eur l-ati vazut?
eu l-am pus in cos, tre musai sa mai dau o comanda...

dar lenjeriile de pat de la prix rond le-ati vazut? ; le-au bagat zilele astea ca nu erau la inceput...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui ella_74

rucsacul Puma cu 15 eur l-ati vazut?
eu l-am pus in cos, tre musai sa mai dau o comanda...

dar lenjeriile de pat de la prix rond le-ati vazut? ; le-au bagat zilele astea ca nu erau la inceput...

Ella, mamica de David (24.04.2007)

bey tu esti spaima cardului meu ma duc sa ma uit acum

28+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Miki stiu ca sunt neinregistrate (pungile) si da am suspectat si OP meu, dar de data asta nu cred ca e aici problema. In primul rand nu-s sigura ca toate cele 3 colete intarziate (am 4 de fapt pe drum dar zic eu ca ala din 10 e inca in grafic) ar veni ca si pungi ca am destule in ele. Apoi, din 3 macar 1 mi-l lasau si mie, mai ales ca anul trecut am facut ceva atmosfera, am vorbit cu diriginta, s-a schimbat factorul postal de pe strada mea si ma stiu cei din posta ca primesc colete LR. Si in plus, nu doar la mine nu au venit colete ceea ce ma face sa cred ca fie LR le-au trimis in pampas, fie cei de la livrari nu fac fata si pun doar jumate din colete la posta.... Nu stiu, o sa vedem ce-o mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

Buna dimineata,
ma alatur si eu celor cu pachete nevenite din data de 1, pana acum le-am primit pe toate sper sa vina si asta. Am primit doua coduri pentru colectia noua:
63614 - reduce 15 euro, fara conditii (la comenzi peste 60 euro da si FDP 0)
69086 - reduce 15 euro (tot din colectia noua dar fara prix vert) si da o geanta cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata,

aissa, eu am avut o comanda data in prima zi de reduceri, pe care am primit-o repede, si acum astept avize pentru comenzile din 2, 4 , 7 iulie... Inca nu am pierdut speranta, pentru ca asta iarna am dat comanda pe 1 februarie si avizul l-am avut in 1 martie. Deci fix o luna.

Pe de alta parte, nu cred sa nu mai vina, pentru ca la comanda mea din 4 iulie, in suivi, am vazut ca e sparta in doua colete (aveam ceva hainute si un coussin de sol, hainele vor veni intr-un colet - probabil punga - si pernuta in alt colet) ...

Spor la avize si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Joi am primit si eu al doilea colet din 1. Acu astept din 4...
Aissa, ai fost la posta sa intrebi? Eu nu am primit nici un aviz, dar am tot fost la posta sa intreb...
Am vazut si eu ca a reaparut lenjeria pe albastru , dar evident mai scumpa...Rucsacul a disparut deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'Neata! Am facut capitol nou, dar... a disparut Mai incerc mai tarziu, poate apare

EDIT: CAPITOL NOU

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

quote:
citat din mesajul lui nepotzica
...de celalalt colet nu stiu nimic.

Adica din ce data?
Si inca ceva: din ce oras esti?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

aveam doua comenzi din aceeasi data de 8.
din bucuresti, OP24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
citat din mesajul lui kokiy

Buna fetele,
vreau sa cumpar ptr.ambii copii(au masuri) parka asta ...stiti ceva depre ea ?

Aoleo nu mai vin coletele????.....ma apuca paranoia...am stricat si usita de la cutia de scrisori... cineva din bucuresti a primit colet din 2.07????

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

eu am luat-o pt oana si sunt fff multumita, arata tare bine si e groasa bine. numai buna de iarna geroasa :)

Mergi la inceput