Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 13
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Bratu Monica
Scuzati confuzia da sunt tare obosita.
Si ca sa fiu si eu iar off topic:
VECINULUI DE SUS I S-AU SPART TEVILE LA BUCATARIE SI PLOUA DE SUS!!!!!!!!!!!!!!!!iar eu strang apa!
Sa nu-mi vina sa mor?
Monikka
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Observ abia acum ca bb David a mai "primit" un nume
cristina d.
altfel ne renega ta-suasa se simte bine ca-i poarta fii-su numele
n-am auzit de medicul tau dar sunt convinsa ca e f bun ca nu te-ai fi lasat tu pe mainile lui altfel
monica fugi la vecin cu bata asta
27+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Nushu, e discipolul lui Onofriescu. Zic eu ca aproape la fel de bun, dar fara aerele, "tarifele" si programul extrem de incarcat al lui O.
cristina d.
Lorenza spune:
quote:
citat din mesajul lui diotimaquote:
citat din mesajul lui miki68quote:
citat din mesajul lui nushulica
diotima cum adik nu se spala pantalonasii aia scurti??? adik niciodata nu se spala??sunt de unica folosinta sau cum??serios ca n-am auzit in viata mea sa nu se spele o per de pant scurti , din orice material
27+ DAVID-MIHAI
Nushu, cica se curata chimic Bine, e drept ca, din cate am auzit, unii occidentali isi duc si kilotii la curatatorie
cristina d.
Da nushu, miki are dreptate. se curata doar chimic, pe eticheta "licheanul de apa" e taiat. da io nu mi-as duce in vecii vecilor pantalonii scurti la curatatorie, eu vreau sa-i spal cu apa . astept sa vad cum arata dupa ce se usuca.
Mai,ii am si eu.Habar n-aveam ca trebuiesc curatati chimic,i-am spalat si n-au nimic.Mie mi se par simpa,numai ca-i port numai cand sunt cu sotul.Am 35 de ani si nu mai am chef de priviri libidinoase pe mine cand sunt singura.
ane2200 spune:
Gata, am finalizat si ultima comanda din seria asta de reduceri (asa zic eu, ca e ultima). Inca nu am primit comanda din 2, si mai astept din 7 si 20. Dar azi m-am suparat, si mi-am luat mai mult haine pt mine, ca pana acum i-am luat doar lui fi-miu si o gramada de asternuturi. www.laredoute.fr/vente-pantalon-anne-weyburn.aspx?productid=324096055&documentid=321408&single=false&categoryid=23110316" target="_blank"> Asta imi place tare. Sper sa-mi placa si dupa ce-l primesc. Mi-am luat set complet: pantalon, sacou, fusta si bluza
Balerinii www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324135253&documentid=299108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4" target="_blank">astia mi i-am luat pe patru culori: negru, galben, albastru si argintiu. Pe rosu ii am deja si sunt f comozi.
Si apropo de balerini, in primavara mi-am luat o pereche de balerini Freddy, marimea 38, dar cred ca intre timp mi s-a mai latit piciorul, ca nu-mi mai vin. Daca www.laredoute.fr/vente-ballerines-freddy.aspx?productid=324124955&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank"> ii vrea cineva, ii vand.
Edit: nu i-am purtat niciodata.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
diotima spune:
quote:
citat din mesajul lui Lorenza
Mai,ii am si eu.Habar n-aveam ca trebuiesc curatati chimic,i-am spalat si n-au nimic.Mie mi se par simpa,numai ca-i port numai cand sunt cu sotul.Am 35 de ani si nu mai am chef de priviri libidinoase pe mine cand sunt singura.
super! inseamna ca nu-s pierduti. dar dupa ce i-ai spalat isi mai pastreaza luciul initial?
Lorenza spune:
quote:
citat din mesajul lui diotimaquote:
citat din mesajul lui Lorenza
super! inseamna ca nu-s pierduti. dar dupa ce i-ai spalat isi mai pastreaza luciul initial?
Da!
ella_74 spune:
Nushu,
bravo, ma bucur ca David e bine; hai ca mai ai putin pana devii mamica; da de ce tre sa stai acasa? e o sarcina cu probleme?
Si-mi place de mor al 2-lea nume , Mihai; as fi vrut si eu Mihai dar nasul e Andrew, asa ca ne-am ales cu Andrei (al doilea nume).
Dar nu-i spune nimeni nici David , nici Andrei, ci Bob dupa ce pana pe la vreo 9 luni a fost Bobitza; probabil ca vom renunta la acest apelativ de catel cand il vom da la gradi.
Rochita aia de in am vazut-o pe o duduie in parc in weekend si desi era cam plinuta ii venea f bine.
si off topic de tot: cat acid folic/zi ai luat in primele luni de sarcina? m-a sunat Clona care tocmai s-a intors din honeymoon din frumoasele insule Maldive sa-mi spuna ca vrea bebe si ca vrea sa ia acid folic si nu stie cat sa ia iar eu am uitat cat am luat/zi, stiu doar ca am luat 1 luna inainte de sarcina si primele 3 luni.
, mamica de David (24.04.2007)
nushulica spune:
ella acid folic am luat cate o pastiluta de 5mg/zi
sarcina nu e cu probleme, cel putin acum nu mai e dar mamica e puturoasa si sincer si paranoia si prefer sa ma menajez mai ales ca mi-am permis asta(maa refer la job) si avand in vedere ca stiu ce ma asteapta prefer sa lenevesc acu 2 luni sa fiu in forma pt bebe cand o veni
multumim de urari!
aaa si bafta clonei la procreat
27+ DAVID-MIHAI
medeeam spune:
acid folic tot 5mg/zi!astept!!!succes clonei!
si multa,multa sanatate lui nushu si piticului(care nu e chiar pitic daca ne arata deja bilutzelel)!