Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
ali, cristina, clau
l-am prins, ca e a doua oara cand se intampla, si prima data in pat!!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Ali
de ce te pitesti mami? Hai nu mai fii supi, zi ce te framanta! Daca nu ti-am raspuns, se poate sa nu fii vazut intrebarea, asa ca mamico, intreaba-ne inca o data.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
luny spune:
gecko poza de la far e superba, iar culoarea oceanului din urmatoarea e vis!!![]()
LUNY
blankar spune:
salutare si de la Arad unde e vreme de cacao
CRISTINA.

nu prea am dormit azi noapte ,Eric tot face gimnastica si la fiecare miscare de al lui ma trezesc
pana acum am dormit la el in camera dar de azi ma voi muta inapoi in dormitor
cred ca nici atat n o sa dorm
nu stiu de la ce il doare burtica de la medicament sau de la formula noua?
URSU parca tu aveai babyfone Angelcare?
si eu am dar nu cupleaza la orice miscare numai cand deja se misca ca lumea copilul
sau eu sunt paranoia?
camera lui e langa dormitor dar parca mi e frica sa il las singur noaptea(sunt exagerata nu?)
o sa incerc si eu sa pun niste poze
ursu e tare fain leaganul
va pupez
cuscra mea Remalis nu a aparut?
Ali_bia spune:
Merge, merge....![]()
Nu sunt supi, cand nu ma mai baga nimeni in seama imi iau jucariile si plec acasa
, si ce repede o sa ma bage lumea in seama 
Glumesc, mai,
Clau,Cristina, Pucca 
Ma duc sa mananc ceva ca am o foaaaameeee...
mimonix spune:
cuscratreci inapoi imediat, ca ai aparut dupa ce am plecat eu! Se poate?Ce are nor'mea la ochi ca eu nu vazui sa aiba ceva
Ursulesa se legene de toti banii nene, ca al meu sta max 10 minute acolo si p-orma gata, alta distractie
Cristinaconcertul a fost super, Teo a fost f incantata dar cel mai extaziat a fost ta'su care e mare fan de pe vremea cand avea plete (
eu asa l-am cunoscut)Pozele din vacanta le gasesti la semnatura mea
Zozefii barbata! Merge nu?![]()
Lunyeu fac cinste cand o sa-l vad pe al meu ca doarme pe spate!
Ariellasa-ne nene cu "cu-minte-nia"ca d-asta am avut si noi.Oricum locul 3 pe tara la geografie, brrrrr!Eu care abia anul asta am invatat cu muntii si apele sunt de-a dreptul impresionata 
Geckomai baga cafea ca mie-mi pica ochii-n gura! Imediat ma uit si la pozele frumoase, dar sa
un pic pe aici ca e iar ca la nebuni!
Si acum sa va povestesc ce experiment facui.Am pus piure-ul de piersica in castron (mere n-am avut, maine voi pune si mar).Am zis sa verific eu daca baiatul nu stie sa manance sau NU VREA sa manance.Si ce credeti? A hapait piersica imediat, lingurita dupa lingurita.A mai dat si pe langa dar nu se compara cu circul cu dovlecelul
Deci? Azi voi pune morcov in dovlecel, sa vedem!Ma da' ce smecher!
In plus am patit asa.Am spalat aseara niste rufe si le-am intins noaptea pe la 11.Dimineata zic sa ma uit daca s-au uscat, ca mai am de spalat
Si ce-mi vad ochii? Intr-un buzunar a fost un servetel care la spalat s-a facut numai scame si s-a imprastiat uniform pe toate hainele dn masina, toate negre bineinteles
Asa ca azi o iau de la capat 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
mimo eu cred ca nu-i place gustul de dovlecel fiert sau alta leguma, ptr ca a dat de gust bun la piersica
..eu o sa icerc doar legume o perioada, mai tarziu fructe, sa vad cum il pacalesc,daca tine!![]()
LUNY
luny spune:
mai, s-a apucat mama sa caute pe net scaun de masa/ balansoar, i s-a pus ei pata!
si m-a innebunit sa-l iau p-asta, cotizeaza si ea!fara spatii, inclusiv bebe lino
http://www. bebe lino. ro/scripts/prodView.asp?idproduct=2337
mie nu prea-mi place, cu picioarele alea schiloade, zici ca se rupe imediat...asa ca zice ca ei ii place si-l plateste ea!:))ce ziceti?
LUNY
varuna spune:
Senchiu pentru aprecierile la adresa iedului
, Naty iedu' papa la 3 ore juma chiar 4 si n-are dinti da' are bale...se pune?
Gecko multam, daca e nevoie de ceva ajutor strig.
Mai fetele cu Monti hai sa ma fac si eu de ras...am tinut 3 saptamani am slabit 1 kil juma si am dat iama ca porcu in jir la paste (mai ezact tortellini cu ciuperci) si acum sunt cu ochii in frigider ca mai am ingrediente pt. o portie si zau ca nu l-as lasa pe vali se le manance. De azi dimineata tot le pandesc dar cred ca le fac, le mananc si scap de tentatie
.
p.s. astept sa se intoarca soacra din vacanta sa trimit cainele si motanul in deplasare...
ca m-am saturat de spalat de 3 ori pe zi pe jos...
Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564194872iYmogH