Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
PS
Pucca, o inscriem in clubul candidatilor la dat dintisori...
Clauuuuu,
GATA!! Daca vor fetele, facem petrecere! Gata, cat stau la kineto (in ciorapi) ma gandesc la...idei
. Auzi, tu piureul de fructe cum il faci? Noi de asta inca nu ne-am apucat dar...adun informatii
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
"neata! Bai, e fascinat puiutul meu de leagan! Olga, tu mi-ai zis sa-ti spun cum se simte. Am facut cea mai buna afacere![]()
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
gecko spune:
eu cred ca nu am pus suficienta cafea in ibricul ala ca tare adormita e creanga...pai ma duc la fetesti dupa chiloti la copchil...si voi doar 2 paginute?
am refacut australia...asa ca aveti aci
germania mai acusica, acum imi storc creierii ca ce sa pregatesc de mancare pt stapan.
uitasi sa spun...pe Patrick il astepata vremuri grele...i-am cumparat 2 tetine Avent pt 6 luni...m-am gandit sa nu iau de 3 luni ca dau banii degeaba...plus am luat recipiente de depozitat mancare la frigider.....Bursucel...here I come...
ne bucuram ca barosanu' se intoarce la sentimente mai bune pentru somnul mamei, pupam mugurasii de oltean, invocam pe mos ene pe la genele de rebeccutza cu program artistic noaptea...si ma mai gandesc si revin...
mimonix spune:
Neata, neata Adevarat grait-a cel de-a zis "cei din urma vor fi cei dintai" ca eu sunt treaza de la 8 dar am asteptat sa va treziti si voi.M-am enervat iar pe Bubucare cand eram eu cu cafeaua-n nas si cu ochii lipiti pleca la sala
Nene,ce ma obosesti!
Natyeu cred ca s-a indurat Doamne Doamne de tine cu ciorapii tai si d-aia s-a racorit afara!
Ariel
trezirea!
Claubine cai ai revenit.Pun si eu mar azi si morcov , m-am hotarat!
Cristinao berica , un canin?
MihaTpin uniforma? Nu m-as fi gandit...multe uniforme pe crenguta, dar ca a lu' Geckonimeni n-are! Mi-am amintit de-un cantecel pe care l-am acultat tot concediul in masina (aveau prietenii mei un CD pt copii in limba germana
):meine kleine tasche lampe licht
adicatelea lumina lampii mele mici de buzunar.Acu' nu stiu daca am scris bine, dar in traducere cam asta era.Am ascultat CDul ala de pot sa dau examen la germana acu'![]()
Si mareste bre pozele alea odata ca abia astept!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
neata fete! ma bucur ca v-au placut povestile mele:) o sa am ce depana nepotilor la usa sobei (sau ce aparat o mai fi pe vremea aia). dar sa stiti ca eram si "cu-minte" . cred ca si d-asta aufost ai mei baieti de treaba cu mine:). in generala am mers la olimpiada la mate si la romana, in liceu la latina si la geografie (unde am luat locul 3 pe tara:)), in facultate am avut mereu bursa de merit, doar de 2 ori bursa normala:)...si ia ghiciti cum invatam? trantita in pat cu picioarele in sus, ridicate pe pereti sau in biblioteca care era atasata patului, ascultand la maxim ROCK! saraca mama, cand venea acasa, de la munca, ne ruga sa dam mai incet "metalele alea" sau "iron maidanul" :)) lesinam de ras! dar "vina" le apartine lor, in totalitate, ca m-au crescut pe ritmuri de beatles, doors si pink floyd. povestea tata, ca era mica, de cateva luni si ca sa nu plang imi punea melodia "mother" a lui pink floyd, la pick-up, ca alte "dotari" nu aveau la vremea aia. si cum auzeam melodia, cum ma calmam si incepeam sa rad:)
eu acum va pup si zbor, ca tre' sa ma duc la iorga sa-mi iau pasaportul, iar inainte de asta tre' sa las copiii la mama. fiica-mea visa ca inoata azi noapte si striga de mama focului :"pluticile la lectieeee!", hahahhaa
simo, imi pare rau ca nu ai gasit locuri....era de asteptat, la ce bataie e pe hotelul ala....ai incercat si la www.vacanteinalbena.ro ?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
CristinaGoji spune:
A propos, cine mai are dinti de pe crenguta? ca inca n-am dat de capat!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Ali_bia spune:
'Neata
La 10 ne-am trezit si noi
, cea mare si acum doarme, cea mica a papat si tot da ochii pste cap, semn bun, adoarme....
Gecko multam de cafea
Cuscra, Ariel sunteti dementiaaaaaleeeeee.... 
Ma duc sa-mi beau cafeaua si revin
CristinaGoji spune:
quote:
citat din mesajul lui natynic
Fetelor, intrebare: in afara de Iulia, de Seb si de David-delfinasul, toti copiii mananca la maximum 3 ore? Nu mananca nimeni la 4 ore???
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Daria mananca la 4-4 si jumatate. iar peste noapte face pauza cam 10-12 ore. Per total mananca 4 biberoane/24 ore.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui CristinaGoji
A propos, cine mai are dinti de pe crenguta? ca inca n-am dat de capat!
Mihai Sufletel Blond!
Gata, a papat piticoata,am plecat la gimnastica!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea