Puiuti de randunici 2008!!(62)
Raspunsuri - Pagina 15
ariel_7000 spune:
pt coloana sonora, dati click!
http://www.youtube.com/watch?v=YAZyjARWKzM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=FDskym_V1GI
ei, si toate bune si frumoase, la iris, dam din coate, ajungem in primul rand, ma ia frate-miu in carca si ma pune sa dau din plete (pe atunci aveam parul pana la genunchi - taman bun pt concerte rock). ma agit eu de nu mai pot, vad carul televiziunii indreptat spre mine (mde, cu asa plete:))), super, ma simt vedeta!
mai incolo incepe deep p., cu melodia de la primul iutub, melodie la care lesinam si ma trezeam (fara saruri) de 10 ori! si arunca bateristul batul in multime si ghici in capul cui se opreste??? in al meu! si ricoseaza in brate la un punker urat rau, care-mi ia batu'!!!! mama ce m-am ofticat! si cu cucui si fara bat!
ajung dimineata acasa, intru pash pash si ma ia mama de pleata cea lunga (dezavantaj)..."unde ai umblat toata noaptea???"..."la andreea!"..."minti!!"...mi-am dat seama ca nu mai are rost sa continui cu minciuna si i-am zis adevarul....jale mare, ca "de ce m-ai mintit? unde e increderea, bla bla bla?"..."pai e vina ta ca nu ma lasi!"....uite asa am incheiat eu cu ai mei un pact, ma lasai si promit ca nu fac tampenii si mereu va zic unde, cu cine sunt si cand vin...de atunci asa a ramas (pana acum:))) - serios si acum ma intreaba tata cand ma intorc acasa, hahaha.
m-am luat de andreea ca nu m-a acoperit, aia jura ca nu au sunat ai mei la ea...peste vreo saptamana am aflat ca se uitau pe tvr 1 la transmisia concertului in direct si ne-au vazut:))) pe frate-meu cu mine in carca:)
si ca un fel de end of story:
http://www.youtube.com/watch?v=3Zz1gOIxHPE&feature=related
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ccris_ccris spune:
Buhuhu si de la mine. Andreiuta abia a adormit de 10 minute, nu stiu ce-o fi cu ea de se culca asa tarziu. O fi de la cerealele cu cacao de le-am mancat azi dimi?
Ce vreme nasoala! N-am iesit deloc din casa azi!
Ursuletz, marfa leganutzul, dar cam scump.
Ariel, atunci o sa fac o ciorba obisnuita, si-asa e cu carne de pui, ca noi nu mancam porc.
Mimo, multam de sugestie.
Miha, mersi, asta e, ma descurc si-asa. Dar alte fete cu parintii sau socrii la sute de km departare?
O sa mai incerc sa pun linkul cu poze inca o data si mai incarc si altele noi, de azi. Daca nu merge link-ul, vor fi in albumul Andreea.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ursuleata spune:
Ariel, apropos, mi-am mai amintit o perla de alex:"eu nu mananc curcan!!!! carnea lui are pene , oase si celule!" ....cine m-a pus sa-i cumpar colectia corpul uman (de curcan), hahhaa...
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Ariel NOTAAAAAAAA MAAAAAAXIIIIIIMAAAAAAAA!

Acum pot sa ma culc, am citit , m-am dixtrat, mi-a venit familia si maine o sa aveti o surpriza misto ![]()
Noapte buna!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
pan' la urma mi-au killarit mesajul!!!
mdea, spuneam ca mai am o poveste de la concert si ca numai mimo si tuchi sunt de vina ca mi-au scrijelit amintirile si m-au facut sa pove:))), acu' nu ma mai opresc, mai ales ca am ramas singura in noapte si "cine ma strigaaaaa in noapteeee, e ploaia ce cade pe trotuaaaareeee, eeeee" (ia ghiciti cine e?:)) si am emisiune ca magdin (cine stie cunoaste), pe care-l uram din suflet, ca si pe desenele cu mihaela, dar din lipsa de altceva urmaream:)
asa povestea...hai ca fac ca-n bancul cu "copii vreti sa ascultati o poveste?"
eram gravida cu alex in 2 luni si inca nu-mi informasem prietenii,decat pe ai mei. si ne-am dus la concert la iris cu uriah heep, pe aeroport, la baneasa. am topait, am sarit, am cantat, am ragusit, prietenii ma tot serveau cu tigari, eu NU, ca m-am lasat, ca nu mai vreau, al meu tare mandru:)), ca el era anti fumat ... la sfarsit baga aia fum pe scena si m-a apucat vomitatul de nu mai puteam...printre reprize, ma intreaba o prietena, medic, "mai, voi sunteti gravizi?" si eu "nuuuuu", ma apuca iar o serie si zic "DDAAAAAA si morrrrr, luati fumul de aici!!!"....si acum sustin ca de la topaiala aia i se trage lu' fiica-mea zbanghiala de acum:)
gata, end of story! the show must go on!...asta e marele meu regret, ca nu am vazut si eu un concert cu Queen...asta e, daca l-a mancat pe ala...undeva si a trebuit sa moara, am ramas fara concert!
si-mi mai doream din suflet concert manowar. trebuia sa fie in septembrie, dar s-a anulat...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ccris_ccris spune:
Uitati pozicile promise, de aici incolo.
Noapte buna!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
gecko spune:
'neata stol...facut cafeul
, ca eu mi l-am baut la 6:30 cand si-a luat bursucul micul dejun. acum el doarme si eu stau si ma uit la bolovanii ce ii am in loc de sani si incerc sa ma urnesc sa dau la pompa ca altfel nu stiu cum sa ii golesc. concluzie personala (fara dovezi stiintifice) ca batzaiala
creste productia
.
am avut ce citi de dimineata, noroc cu mimo ce a scos-o pe ariel la suprafata. m-am distrat copios cu aventurile din vremurile salbatice.
mimo, senzatia mea ca vlad al tau e un mare ganditor...si bine-nteles ca nu ii place sa fie intrerupt din gandurile lui de tot felul de lucruri marunte.
stela, sa iti fie de bine sotul bucatar...si sa imi spui daca se confirma studiul cu productia crescuta.
miha, te-am admirat in tinuta de servici. ce imi place mie echipamentul de orice fel...acum patrulez prin casa in pantalonii mei de servici, cu reflectorizante, buzunar de statie, loc pentru lanterna, foarfeca etc...imi mai pun bocancii si sunt buna de dus la interventie. apropo luny, am pozat o casca de pompier
, era si echipament, dar era in punga si nu iesea poza cu mobilul.
roxaniciu...imi place ca esti zen...si stii sa te bucurii de mamicie...si te invidiez pentru mama si soacra, stiu ca nu fac treaba la fel de bine ca tine...dar fii convinsa ca dau ce pot ele mai bun pentru nepoti. sa aveti un concediu cat mai minunat...
si pozele de mimo din cea europa si planurile de vacanta ale lui roxaniciu...mi-au facut un dor nebun de vremurile cand umblam hai hui cu husbandul...asa ca am cotrobait prin pozele din excursii...o tempora...
simo, il pupam pe barosan sa ii treaca supararile si sa se intoarca in forta ca lider al clubului grasanilor. m-am uitat iar pe pozele cu Andreea de criss...musai sa o racolam in club.
ioana, ani multi cu intelegere si sprijin si dragoste alaturi de domn veterinar. iar modul in care davidutu mananca la lingurita baga invidie si in cel mai indiferent suflet...zici ca nu i-ai dat de mancare de o saptamana si zici ca mananca cu lingurita de 20 de ani si nu de cateva saptamani...Doamne ajuta si la mine...
sovi, socant sau nu, australia este mult in urma romaniei in privinta tehnologiei. aici la mare cautare sunt masinile de spalat cu tambur in mijloc...cam ca albaluxul de pe vremuri...masinile automate sunt pentru "europenii cu mofturi". de vreo 4-5 ani au intrat pe piata boilerele de apa calda, cu incalzire pe gaz...inainte numa apa incazita electric...multe case au plite electrice de pe vremea bunicii...acum incep sa se vanda aragazele pe gaz, plitele vitroceramice gen ariston...bla, bla, bla. ca sa nu mai zic ca noi ne-am comandat un Ford Focus de la inceputul lunii...si pentru ca am avut nesimtirea sa cerem airbag-uri laterale masina nu a venit inca (cred ca acum inventeaza sistemul nestiind ca deja a fost dezvoltat in europa)...iar internetul e o gluma proasta...viteza melcului mahmur...dar compenseaza cu "viata ca la tara" si relaxarea dusa pana la nesimtire...
ma duc sa verific bursucul...ca poate s-o trezit si putem merge sa ii cumpar "chiloti" ca suntem pe stocul de avarie...
gecko spune:
pentru cu bursucul nu s-a trezit...mi-am gasit de lucru si am incarcat poze din concedii.
sunt de mare valoare...pentru ca habar nu am unde sunt pozele in casa (pe ce CD, hard etc)...am intrat pe contul sotului...le-am descarcat de acolo pe calculator...si dupa care le-am incarcat pe webshots...mare descurcareata sunt.
asa ca vizionare placuta:
germania 2007
australia 2006
o zi minunata stolului...si asteptare usoara lu' delphin...numa maine nu-i poimaine si esti in avion spre domn militar

gecko spune:
reset...pozele sunt atat de mici ca zici ca sunt pentru furnici sa le vizioneze...
pare-se ca nu sunt atat de descurcareata pe cat credeam...gasesc eu solutie si va anunt...pupicii raman valabili.
CristinaGoji spune:
I'm alive, doar ca nu reusesc sa va ajung din urma cu cititul.
Gecko - multam fain de 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria