Colectia de toamna-iarna (204)
Raspunsuri - Pagina 5
coralia76 spune:
Hello fetelor,
N-am mai aparut de ceva vreme pe aici...ne-au pus niste filtre la servici cica sa supravegheze activitatea angajatilor
si n-am mai putut intra...acum vad ca s-au calmat cu chestia asta,dar merge netul ca dracu..pana reusesc sa dau un mesaj cred ca dureaza 15-20 de min...![]()
Sa va mai zic cate ceva despre noi pe scurt:cea mai importanta veste este ca de vreo 2-3 saptamani am scapat de pampers.
..au fost doar 2 accidente noaptea de facut pe ea in rest totul ok.
I-am facut si mult temutul vaccin de 2 ani jumate si a reactionat neasteptat de bine
,a mers asa mai leganat vreo 2 zile iar febra a facut doar in seara aceea un pic adica 37.4 si cam atat.Dar nu i l-am facut ala din schema nationala ci unul care se cheama "infarix" daca mai tin eu bine minte,care cica in plus fata de ala obisnuit are ceva substanta antialergica si ceva pentru atenuarea durerii.La-m platit,dar eu zic ca a meritat avand in vedere cum a reactionat dupa.
Sper sa mai pot intra de acum incolo sa nu ma mai trezesc cu nu stiu ce filtre...
Va pupic pe toate ...azi incer sa mai citesc cate ceva din ce ati scris voi si sa mai vizionez poze de copii frumosi.
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia si Andreea(14.11.2005)
catutza spune:
Noki , frumoase pozele de la mare, mi-au placut mult incaltarile lui Sarah -alea albe si rochia ta, arati foarte bine ![]()
Feli , a-ti plecat la mare? am vazut dimineata la tv ca era plaja plina de lume si in apa tot asa ..deci vreme buna!
Mada , jucarii de exterior mai gasesti si in auchan. Am vazut ca aveau masa cu bancutze , balansoar si inca ceva .
Coralia , ma bucur ca sunteti bine dupa vaccin , paote mai intrii sa ne spui cate ceva de voi.
Diana , te astept cu poze ![]()
Camy , pai du fata la mare sambata
va faceti intrenamentul pentru mare, va bronzati si voi putin...
Pumba , mai veniti in tara? ce fac fetele?
azi m-am tuns, acum sunt tinerica
cel putin asa mi se pare mie ca ma intinereste tunsoarea asta.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
camelia_daniela spune:
Cata, bravo ca te-ai tuns ... si eu ma duc la "retusat", nu voi face schimbari majore! Da tu ceva poze nu ne arati ??? Sa ne dam si noi cu parerea! ![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
salam alecu!
ghiciti cine pleaca la turci cu oferta last minute?
ieri eram suparata ca se adunasera o groaza de chestii care m-au scos din pepeni.
Cami iti dau si peruca mea?eu mai aman o saptamana tuns,epilat,vopsit...
V-am zis ca am slabit 8 kg pana acum?rasu plansu e ca mai tre sa dau 3 ca sa ajung ca vara trecuta.
maraki spune:
quote:
citat din mesajul lui Mihaelutat
Madau nu mai stiu exact cum se cheama magazinul, dar este pe Bd. Dacia, vis-a vis de Liceul Cantemir, cum vii de la Romana spre Mosilor pe dreapta, la 100 de m de intersectia de la Piata Gemeni. Daca vii dinspre Mosilor, e pe stanga, cam 250 de m dupa intersectia Mosilor cu Dacia. Aveau acolo o gramada de jucarii mari de gradina, nu stiu daca aveau casute ca nu m-qm uitat, dar sigur gasesti ceva sa iti convina.
Mihaela
De 5 ani nu am venit acasa,mi-ai adus aminte de unde cumparam noaptea pui la rotisor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
melku spune:
buna ziua,
n-am mai scris de mult, dar cu gandul am mai fost pe la voi.
Daria este tot la sora-mea, la Barlad.
din toamna o s-o aduc la bucuresti, am inscris-o la gradinita si vom fi din nou impreuna. ii este foarte bine acolo, la barlad, cu sora-mea si nepoata-mea, s-a dezvoltat frumos, a invatat o gramada de lucruri frumoase, si o gramada de trasnai, bineinteles
.
vbim mult la telefon, nu ma lasa sa mai inchid telefonul sau sa vbesc si cu sora-mea, vrea numai ea sa vbeasca cu mine, zice :"esti toata a mea!"
"nu vbesti cu altcineva ca esti toata a mea".
om vedea cum o fi aici, ne asteptam la imbolnaviri dese din cauza gradinitei, la oboseala, dar trebuie sa ne descurcam. asa ca din 15 septembrie suntem din nou impreuna.
am avut un concediu in forta impreuna. am fost si la munte, rucar, si la mare, intre cele doua i-am facut si vaccinul in bucuresti. a fost frumos.
Dariei i-a placut in apa marii abia in ultima zi, normal, cum se intampla de obicei. noi eram cu un picior in masina gata sa plecam si ea nu mai vroia sa iasa din apa.
in rest, s-a jucat numai in piscinuta sau vroia sa atinga marea cu picioarele numai din bratele noastre.
Intre timp, noi incercam sa profitam de timpul liber (avem asaa mult timp liber, aproape ca am si uitat cum e sa n-ai timp macar sa te uiti in oglinda) si cum nu pot sa ma duc in fiecare uichend la Barlad - e prea departe si mai mult rau ne-am face si ei si noua ca nu putem sta practic decat un pic mai mult de 24 de ore - facem turism de uichend.
am fost in uichendul asta pe Valea Buzaului.
v-o recomand cu caldura. sunt locuri splendide si mai putin umblate. am mai fost de multe ori pe acolo si in trecut. bine, daca iesiti din soseaua nationala, s-ar putea sa aveti surprize neplacute cu drumurile, asa cum am avut noi sapt. asta.
acum am fost la Muzeul Chihlimbarului de la Colti, la Asezarile Rupestre - Alunis si la manastirea Carnu cu biserica veche de pe timpul Doamnei Chiajna.
foarte frumos si interesant. atatea locuri frumoase aproape de noi...
am vizitat multe manastiri in viata noastra, asta e singura in care maicutele ne-au invitat la masa, iar pe la colti, spunea doamna de la muzeu, oamenii locului care se pricep, inca mai gasesc chihlimbar prin munti. cica a fost odata mai scump decat aurul. dar noi n-am stiut cum sa-l valorificam.
pun niste poze cu noi la munte si la mare, daca vreti sa ne vedeti.
am facut poze si pe Valea Buzaului, cand le descarc, o sa le pun.
Varsta
catutza spune:
Camy , nu am poze deocamdata, cand o sa fac pun sa ma vedeti
Miri , unde plecati in Turcia, cate zile cati bani si cu ce ?
si felicitari pentru slabit! in cate luni ai reusit performanta?
anul viitor nu mai vreau in iunie in concediu ca apoi plang ca acum toata vara ca nu mai plec nicaieri
macar asa stiu o socoteala...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lavi02 spune:
Melku multumim pt sugestiile de week-end! Trebuie sa-mi scot atlasul sa mai uit pe unde vine. Unde v-ati cazat pe valea Buzaului? Poti sa mergi cu cortul (sunt oameni cu cortul pe acolo)?
Am vazut si pozele, frumos concediu ati avut! Daria e o fetita tare reusita iar tu esti f slaba!
Miri iu-huuu!
din doua motive: vacanta si slabitul! 
miha2006 spune:
Fetelor, miiii de multultumiri pentru urarile de sanatate, v-ati adus aminte si de mine

,
Lavi, din tot sufletul "La multi ani" si pentru tine, surioara mea din 23.
Imi pare nespus de rau ca nu reusesc sa intru mai des dar sunt cu gandul la voi. Poate reusim asa pe bucatele sa ne vedem cu toatele, am cunoscut-o pe Cristina si Cata pe care le pup poate tura viitoare reusim sa ne intalnim mai multe. si in wik am fost in Buc dar pe super fuga.
Eu inca sunt putin deprimata dupa trecerea pragului de 30, superobosita dupa wik pe drumuri si musafiri de doua zile, acum sunt aici doarece Iulia e afara cu tati si am si eu un mic ragaz.
Iulia e bine creste frumos, e tot durdulie cu toate ca aleaga,vorbeste nonstop...e ok.
inca odata vA PUP dulce pe toate si multe floricele pentru voi....chiar m-ati impresionat.

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
mandyksch spune:
Dupa lungi chinuri si suferinte-de vreo 5 ori mi s-a blocat PC-ul
, am reusit sa pun si eu niste poze de la escapada cu cortul si din concediu. Sunt in contul comun pentru cine vrea sa le vada.
Pentru ca n-am citit din urma ma duc sa arunc o privire si la ce ati scris si la poze. Miri, bravo pt cele 8 kile in minus....vreeeeau si eu. Cum ai reusit si in cat timp. Vacanta placuta.
Va pup si revin maine cred. Sambata il pun pe Kriszti la munte...va merge cu trenul si sper sa ii placa, samabata viitoare mergem dupa ei.