Colectia de toamna-iarna (204)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicia , merci de urari , eu zic ca-mi sta mai bine asa tunsa, o sa fac maine poze si pun sa ma vedeti.

CristinaN , ce mi-au placut pozele voastre de la zilele Humorului ce cai frumosi si cainii ciobanesti o frumusete! iar Elise e o scumpa si a crescut mult.

Mada , felicitari pentru scapat de pampers! cred ca e definitiv cum a fost la botez?

ma duc sa vad pozele lui Feli, revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

wow!
ce liniste ...sst, voi tasta incet sa nu trezesc somnorosii

leea saru' mana .Apoi caruta aia se numeste ditamai 4x4, abia astept sa il vand ca tare incomod este pe cat de util pe ata de greu de manuit si mare frate. nu mi-am dat seama cand l-am cumparat.

lavi, mereu ma gandesc la silvia cand vad reclama de la vodafone, cea cu zambesc:).imi pare ca tare mult seamana cu fetita din reclama..
Ai fost de nota 10 cu completarea " cei cu maieu peste burta", m-am amuzat teribil si sa stii ca astia existau de mult imi aduc aminte de cand mergeam cu cortul

mada mare realizare, bravos!!! ochioasa.

leea, tot pentru tine, nu revin la paragraful de sus, cum te mai simti?

feli, vazut, placut insa te-am cautat in zadar in imagini.

catalina ce crize a facut fii-mea acasa, a vazut pantofiorii biancai si stia ca are si ea numa' ca piciorul ei a crescut , nu m-am putut intelege cu ea si a mers afara cu ei asa..mergea de parca ii intrase ceva undeva
o intrebam daca o strang si ea "nuuuu"

ina, ma gandeam la voi, sper ca sunteti bine.

cristina n si eu m-am gandit la tine cu dezastrele astea.fereasca dumnezeu si vai de bietii oameni.

bulucica, ce mai faceti ?

anca, am vazut=o pe scumpica ta, si sustin ce spune anda ii sta foarte bine cu bretonul prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Cum facem baie... Femei vs. Barbati:)

Cum face baie o femeie:

Scoate hainele si le pune in cosul de rufe. Desparte hainele albe de colorate. Isi pune halatul si se duce la baie. Se uita in oglinda sa vada daca s-a-ngrasat. Intra in cada. Cauta buretele, se freaca cu el pe fata, pe spate si pe maini. Se clabuceste pe cap cu un sampon de mere cu miere (83 de vitamine) si se clateste bine. Tipa ca o leoaica cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie. Isi mai spumeaza inca odata parul cu un sampon de piersici cu morcovi (56 de vitamine) si se clateste bine. Isi aplica un balsam de palnte si-l tine 10 minute. Se spala cu apa de fata pe baza de grapefruit si castraveti, timp de 10 minute. Isi face masaj cu crema cu extrat de nuci si capsuni. Se rade la subrat, pe picioare, inghinal, dispar mustata si sprancenele. Iese din baie, se sterge bine bine si se acopera cu un prosop urias.
Curata parul cazut cu hartie higienica. Se uita in oglinda sa vada daca are cosuri si le inlatura cu grija. Se intoarce in dormitor intr-un halat de baie lung si se imbraca timp de trei ore.

Cum face baie un barbat:

Scoate toate hainele de pe el si le lasa pe jos in dormitor. Merge in pielea goala pana la baie. Daca o intalneste pe nevasta-sa pe drum, ii arata penisul ca si cand ar fi un mare premiu, facand ca un elefant. Se uita in oglinda la pectorali si la cat de mare e penisul lui. Se scarpina la oua si-si miroase degetele dupa aia. Intra in cada si din toti buretii nu alege nici unul. Se spala si lasa par pe sapun. Rade zgomotos de la vantul rupator pe care tocmai l-a tras. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care-l gaseste. Face pipi in cada. Iese din cada si se sterge doar partial. Se acopera la brau cu un prosop mic. O ia inspre dormitor si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa. In drum spre dormitor, daca o vede pe nevasta-sa, ii arata din nou penisul si intra in camera. Arunca prosopul ud pe pat, acolo unde ramane toata ziua si se-mbraca cu primele haine pe care le gaseste

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut si de la noi!
Raspund cu mare intarziere:

catuza, , nu am avut timp pentru poze, inainte imi era usor cu pozele pe yahoo, acum le incarc mai greu.

lavi,, cu sarcina imi e mai bine, am facut o tona de analize, m-am saturat de tot. La Flavi eram mai atenta cu ce mancam, cu dozarea efortului, consultam forumul toata ziua, urmaream trecerea saptamanilor, ...acum , nu mai fac asa.

Flavia vorbeste toata ziua, de cand se scoala, pana adoarme, cateodata se tezeste, isi aduce aminte de ceva, ne raporteaza si se culca la loc.Ce e nostim, isi aduce aminte de obicei de ultimul lucru facut sau zis seara si a doua zi dimineata il continua de unde a ramas.E foarte atenta cu ordinea lucrurilor, aproape ca plange daca nu le pui unde trebuie, mai putin cu jucariile ei.

Mara, Flavi( 2 si aproape 8 luni) si bebelache(14+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

catutza, am stat in rucar, am inchiriat toata vila ca am fost vreo 6 familii. a fost frumos, ne-a placut ca avea mai ales amenajat in curte loc de joaca pentru copii cu tot ce trebe.

madau, io zic ca ati scapat definitiv. la pampers nu cred ca se mai intoarce, poate doar sa mai existe mici "accidente", dar marele hop a fost trecut.

CristinaNegara, vazui pozele de la festivalul de la Gura Humorului. super. se vede c-a fost frumos. ce cai frumosi! as fi vrut si io sa-mi faca Popas caricatura era scump un desen? parca lui Elise nu el i-a facut, nu? asa se vede din poza. Ce scumpa e Elise, frumusica blonda. nu mi-am dat seama care esti tu!
mi-a placut ca i-ati pozat dosul primarului vostru de vreo cateva ori

felicia, frumusete de constanta ai pus tu in pozele alea. si apa aia asa limpede unde ai gasit-o? sigur ai fost la marea neagra?
asa-i cu drumurile, din pacate, pe acolo. insa, in schimb, DN10 buzau-brasov este facut proaspat si e foarte bun si din el la vulcani se ajunge prin satuc/berca...e cel mai simplu si mai bine de ajuns. am inteles ca acum ar fi drumul bunicel chiar pana la vulcani si ca ar fi intrare cu plata. au facut si ceva pensiune sau terasa exact in "buza" vulcanilor. si eu am fost o singura data si a fost de ajuns. sa zicem ca as mai merge, poate ii vad cu alti ochi, eram muult mai tanara atunci...dar multa lume nu i-a vazut deloc.

catutza, ca-i in acelasi subiect, sa stii ca-i mai bine sa nu fie "dezvoltat" turismul foarte tare. asta tine tot de farmecul zonei bz. uita-te la valea prahovei, c-a ajuns cosul de gunoi al bucurestenilor. infrastructura, intr-adevar, trebe.

pun poze de la Colti-Alunis-Carnu Valea Buzaului, pt. cine vrea sa vada.

Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

roxisialexia, eu propun sa-ti schimbi numele de utilizator in roxisialexiasimatei. intaresc si eu spusele fetelor, alexia este o angelina jolie in devenire. alexia pare mult mai mare si serioasa dom'le iar matei mi se pare asa micut...
melku, io-s aia grasa si urata. nu popas i-a facut caricatura pt ca noi am mers cu ea la amiaza, popas era obosit, a zis ca nu-i vine inspiratia si prefera sa nu lucreze. caricatura nu costa nimic, doar o suma modica de 5 ron pe care o plateam la achizitionarea hartiei pe care desenau (erau cp 4 caricaturisti). cu primarul... mi-era jena sa ma duc in fata la om si sa ma holbez la el cu aparatul, asa ca am pozat si eu cum mi-a venit bine. vazut pozele cu daria, f. frumusica si vesela.

astept sa o vad si pe catutza tunsa, pe cami cu noul look si pe feli la mare.
restul pozelelor le-am vazut. cateva comentarii:
fee, de ce nu pui pozele inre-un album si pe urma sa ne trimiti link? ar fi mult mai comod pt noi, mie imi ia ceva timp pana descarc pozele. a crescut daniel, e inalt si frumusel.
lavi, facut excursie virtuala alaturi de voi.
feli, ii place ilincai la tara si ii prieste.
ripley, frumusele si jucause floricica si steluta.
n-am uitat nici de soso, ma uit maine ca am salvat linkul.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

completare:
vreau sa vad si poze cu cel mai recent increstinat, adica tudorel de dordia.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Heloo heloo.
AMR 4 zile pana la CONCEDIU.
Abia astept.
Am avut un week-end de chefuit deci sunt rupta si ma astepta o zi si mai si care se va sfarsi apoteotic cu 2 ore la dentist. Deci tineti pumnii pentru o biata martira.
Sambata am avut nunta, cam nasoala si mai ales frig de am inebunit ca a fost pe terasa, sambata noapte petrecere in Bamboo cu prietenii, adica am fugit de la nunta iar duminica am avut botezul nepoatei mele, o sa pun poze acusica. Ma dor picioarele si am de alergat.
Fug sa pun poze si revin.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Morning,

Dupa un weekend insorit, ploua si e urat, asa ca intr-o zi de luni!

Madau, bravo de dezpampersat noaptea.... si la cat mai putine accidente!

Cristina N spor la invatat....la ce inveti?

Feli am vazut niste poze de reclama, superba culoarea marii!

Catutza abia astept sa vad poze cu noua frizura!
Apropos, ma bate gandul sa imi schimb si eu coafura, deja am inceput, adica mai nou imi intind parul cu placa si pot sa spun ca sunt uimita de rezultat... Nu mai zic ca toata lumea ma intreaba ce mi-am facut, ca nu e asa de evident, parul meu fiind destul de drept...Faza care imi place e ca am scapat de brushingul interminabil cu peria si feonul, placa e de o rapiditate ce ma uimeste: acuma ma spal pe cap cand am chef, ma culc cu parul cum am chef, ma scol dimineata cu el in toate partile si in 10 min arat ca Posh spice .

Mihaelutat pana la urma unde mergi in concediu?
Si cum mei frig in Bucuresti?

Dau send sa nu imi sufle italianca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Aveti aici poze de la botez.http://picasaweb.google.com/mititoader/BotezEmaMaria/photo#5227963386480222674
Alinus in concediu merg la mare in Romania, pare-se ca la Eforie, care din ele nu stiu, aici mergem cu copilul si apoi o saptamana la Monte Carlo, doar eu si sotul.
Mihaela

Mergi la inceput