Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

fetelor dragi ,
le multumesc amaliei, simonei, mav. otiliei, babyzapi, elilov, anes, dandusa, lorena si tuturor fetelor care s-au gandit la mine. sper ca n-am uitat pe nimeni. este minunat cand cineva te asigura ca bebicul tau este bine. si eu va doresc ca si bebeii vostri sa fie bine si sa ajungem cu toate la termen.

mi-a luat ceva sa va citesc din urma, dar am reusit!!!!!

otilia, felicitari pentru fetita. o sa vezi ce frumos o sa fie cand o sa creasca si o sa mergeti toate trei la shoping, la spa-uri!!!!!!

mariak - felicitari pentru inimioara.

REVIN

22+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

am o programare la eco la dr POP, la diagnosis, maine, joi, 24 iulie.
cine o vrea, rog sa-mi dea PM. succes

22+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si eu vreau toate 3 la shopping si spauri
Simona eu pe Bia tot eu am dezvatat-o de pampers, blender, etc...Bona nici macar sa ii dea lingurita sa pape singura nu se chinuia..

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Miky ea, felicitari pentru carucior!!

Faceti voi multe fete, sa aiba si baietii nostri de unde sa aleaga

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Miky-ea, felicitari pentru fetita!
Otilia, unde ai disparut? Sunteti la munte???
Brie? Ginye? Anes?
Simona, nu-i precoce... Am spus ca "stie", nu neaparat ca si "face" singur si oricand. Dar... eu il incurajez mereu (uneori il mai ajut) si... avem rezultate bune! In niciun caz nu vreau sa fie ca var-su, care la aproape 10 ani nu stie (sau probabil nu vrea?) si nu-si leaga singur sireturile!
...In privinta camerei baietilor... si eu am semne de intrebare... si noi avem tot apartament cu 3 camere (da' bine ca-l avem si pe asta si-i al nostru!). Ma gandesc ca pana la 1 an, bebe va dormi in patutul lui, in camera noastra, apoi o sa-l mutam cu tot cu pat, in camera cu Sebi.
Nu stiu cat de convenabil e aranjamentul asta... ca pe Sebi l-am invatat independent (desi si el a fost un copil tinut cu drag in brate, apropos la discutia de zilele trecute)... mereu a dormit singur, in patul lui, in camera lui... si sigur n-o sa-i convina sa-i invadeze altcineva spatiul...
Pe de alta parte, nici pe cel mic nu vreau sa-l invat agatat de gatul meu (avand experienta -buna, zic eu- lui Seb inainte).
...Da'... vom vedea, ne adaptam pe parcurs... La urma urmei, conteaza mai mult buna educatie si... armonia in familie, decat... obisnuinta (orice invat are si dezvat!).
In privinta taberei lui Radu... parerea mea este ca... e important si cum privesti si pui tu -mama- problema... Sa fii convinsa ca este o experienta buna pt el si sa-i arati si lui lucrul asta!

26+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mav
Simona, nu-i precoce... Am spus ca "stie", nu neaparat ca si "face" singur si oricand. Dar... eu il incurajez mereu (uneori il mai ajut) si... avem rezultate bune! In niciun caz nu vreau sa fie ca var-su, care la aproape 10 ani nu stie (sau probabil nu vrea?) si nu-si leaga singur sireturile!

Nu tot timpul ceea ce vrei tu sa faci se si intampla. Si eu am cautat sa il cresc pe Radu in asa fel incat sa fie independent, dar nu mi-a iesit, nu imi dau seama cu cine seamana, cred ca totusi bunicile sunt de vina ca l-au rasfatat in exces. L-am mutat in camera lui de la cateva luni, nu l-am incurajat sa stea lipit de fusta mea. Cu toate astea... cred ca seamana destul de mult cu nepotul tau - nu face decat ceea ce vrea (evident ca prefera sa se incalte cu adidasii cu clape, decat cu cei cu sireturi si se face ca nu ma aude cand strig dupa el ca eu i-am spus sa se incalte cu ceilalti)

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

MariaK vreau si eu sa te felicit pt minunea care creste acolo. Stiu cum e sa-i vezi inimioara cum bate si sa nu-ti poti opri lacrimile de fericire.Ai vrea sa nu se mai termine.

Monikabo LA MULTI ANI pt un anisor.

Miki-ea - felicitari pentru fetita, sa creasca mare si sanatoasa.

Babyzapi - vacanta placuta. Ce frumos.... vacanta... nothing to do.... mmmmmm

Finuta mea are colici si e tare suparata, o doare burtica si plange.Asa ca i-am trimis niste infacol de aici, ma gandeam ca o fi mai bun. Sper sa functioneze. Si ghiciti ce mi-a zis mami ei??? Ca se vinde si in Rom, si costa in jur de 80.00 - 100.00 RON - WOOOW Cand te gandesti ca eu am dat aproape £3.00.

+21saptamani cu Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Simona, stai linistita! Comparatia era intre fiul meu si var-su mai mare cu 5 ani (diferenta care va fi si intre baietii mei, d-aia imi si pun problema), nu intre fiul tau si nepotul meu.
...De multe ori, nepotul meu inca mai doarme cu mama... iar tata separat, in camera baiatului... Mie asta mi se pare inadmisibil... pt o familie cu un baiat de 10 ani!
Bine-nteles ca Sebi ar putea dormi cu tati si eu cu bebe (sa nu mai dam mobilele peste cap)... dar sper eu sa invatam din greselile altora... si... sa nu facem si noi asemenea....
Sper ca nu m-ai inteles gresit!

26+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Monicabo, LA MULTI ANI CU BUCURII!!! Copilarie fericita!!! N-am fost pe faza, ai pus pe undeva poze de la motz???

Darling, stiu de la mamicile de Cta, de o crema cu efecte grozave (Flatulin) impotriva colicilor, cu care se da bb pe burtica si care-l ajuta la digestie si sa elimine gazele... Inca n-am avut nevoie... si n-am cautat, dar cica nu se gaseste pe la noi prin farmacii... Poate se gaseste pe la voi...!

26+

Mergi la inceput

Stai linistita mav, nu am interpretat deloc in felul asta. Vream doar sa spun ca am incercat si eu diverse metode de educatie, dar nu au dat rezultate, se mai intampla. Pe de alta parte poate este bine ca se dovedeste incapatanat si nu face decat ceea ce ii place.
In privinta dormitului subscriu la idee. Mai ales cand era Radu mititel mi-ar fi placut sa dorm langa el, dar m-am abtinut.

22+

Mergi la inceput