Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(60)
Raspunsuri - Pagina 24
wndyctygirl spune:
Ahaaaaaaaaaaaaa...stiu, cea mai mishto e javrex....nu dati cu complimente ca ma rusinezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz si ma fac mai grasa!
Gata, chiar ca o tai acum....
23+ cu 
carmendu spune:
corina - acum am citit ca te-ai intors din spital si ca esti bine. multa sanatate. sa stai cuminte in pat.
w..girl - faine poze. catelul e de mare angajament. cred ca pana una alta el e capul familiei, nu? cam el comanda pe acolo.
22+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
carmendu spune:
eu va zic noapte buna si ne vedem maine la un nou capitol.
eu zic sa-l faca cineva ca daca nu o sa ne certe Ale.
22+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
cherieactiv spune:
nu stiu sa fac capitol nou..si ma simt vinovata, pt ca io am ocupat in seara asta forumul de mesaje...heelp!
dandusa,analizele pipi o sa rezolve cazul.....eu nici acum nu am scapat de infectia urinara, dar nu mai am simptome ca la inceput...ma trezisem cu dureri de spate care iradiau in fata , ma dureau ovarele..uraat..eu una m-am saturat de antibiotice..nu mai vreau sa iau inca o data fara rezultat...nu stiu ce efecte poate avea daca o las asa, netratata...sa nu uiti sa iei si un unguent vaginal in acelasi timp!e ff ipmort..sa nu faci o vaginita etc..cam 6 zile este tratamentul..la mine nua functionat...sper sa nu ai nimic !
criss, babyzapy...mi-a si trecut raul..al mai nasol..acu doar ma simt asa...fara forta..ma gandesc sa imi fac sangele totusi, m-am cam speriat..nu e de gluma cu carnea mucegaita...sau cum era..brrrrr...oare cum am putut totusi manca???de pofta, foamne...
w..gjshgjyi..girl..am citit eseul...pffffuaaaaai..am cazut iar in amintiri...tu de unde esti din ro??nu stiu de ce ..aduci a ardeleanca...tulai doamne..nighty...
ginger(ve)
cherieactiv spune:
nu reusesc sa iti vad pozele...o sa ma indarjesc maine...
ma uitam cu al meu ,pe siteu ala ce l-a pus azi diana...cu carucioare..sa vada si el..degeaba...imi place prea muult ala de la inglesina sau perego...landou ..nu trio...o sa iau separat...fac ecomomie la ceva, dar iau separat..sunt prea draguteee..l-am convins si pe el..ma tot intreaba,ca nu intelege ,de ce toate fetele au..roz, albastru..desene cu papusa,si io nu??pt ca io is mai tampita, i-am zis, de aia...cica maine imi face el semnatura misto si mie..
ginger(ve)
VonHelen spune:
quote:
citat din mesajul lui dandusa
am fost la dr,control pe masa + eco...,Raducu este f bine,cantareste 1100 gaaa uitasem sa va spun ca burta mea are 101 cm...deci se intelege de unde...
colul este lung si inchis...deci totul in grafic...
banuieste ca as avea o infectie urinara si de aici durerile/intepaturile...
eu sincer nu banuiesc da' de conrol voi face un sumar,ceva s avedem daca-i totul ok...
apropo de asta,daca as avea infectie urinara nu-i musai sa am si febra?n-am avut in viata mea asta si ma intreb cum o fi...,daca voi stiti mai bine,dati niste simtome aici...ca de suturat nu ma ustura nimic...,la baie merg des dar ca si pana acum...
buna dimineata! in primul rand felicitari pentru bebe; e bine , e sanatos , nu ai de ce sa-ti faci griji!
vroiam sa-ti spun ca pentru a depista o infectie urinara ai nevoie in primul rand de urocultura + antibiograma daca e cazul. sumarul de urina e altceva, te orienteaza in legatura cu ph-ul, densitatea, glucoza,aduce informatii referitoare la anumite boli ale aparutului urinar (depisteaza prezenta de cilindri , leucocite, hematii in urina) ;
dar cu urocultura te lamuresti ce bacterie este acolo si in ce cantitate pentru a fi considerata infectie.
22+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
loren@ spune:
Neata..
Dandusa felicitari pentru baby boy de peste 1 kg!
De fiecare data cind am avut infectie urinara nu am avut niciun simptom:usturimi, febra ori jena la pp, deci numai la urocultura vei vedea daca ai sau ba ceva.
Azi merg in oras sa iau tinute de botez pentru finuta si Bia!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
25+
cherieactiv spune:
maria!multuuumim!am intrat cu gandul sa cer ajutoare repede!
sa fiti sanatosi cu totii..toti trei!
ginger(ve)
diamisha spune:
Buna dimineata!
Ma alatur si eu odiseei voastre, daca ma primiti.
Datele mele sunt DN 01.03.72, UM 11.02.2008, DPN 17.11.2008, nasc la Filantropia cu dr. Iliescu.
Stiu ca trebuie sa scriu 10 mesaje min. pt ca sa "scap" de moderare, asa ca, probabil, voi fi destul de activa in acest week-end...
Va citesc din martie, dupa ce am aflat de sarcina, si am trecut alaturi de voi prin toate momentele bune sau rele. Asa ca eu va cunosc pe voi
. Recunosc, insa, ca m-am hotarat greu sa scriu pentru ca, animata de acelasi realism al Mirthei si al Dianei21, cel putin in trim. 1, cand m-au dat peste cap greturile, nu prea reuseam sa conversez/socializez, fara sa ma plang si m-am gandit ca numai vaicarelile mele nu va trebuie...
Pe de alta parte, citindu-va aproape zilnic, am capatat o dependenta fericita, zic eu, si am vazut cum se naste solidaritatea intr-un grup de necunoscuti, la urma-urmei...Cel mai bun exemplu, dar si cel mai trist, este Catalina, alaturi de care am plans din umbra, asa cum nu credeam ca as fi in stare... Ma bucur mult sa o vad din ce in ce mai prezenta pe forum si mai optimista, chiar daca experienta ei cu sistemul medical din RO este negativa pana la sfarsit.
Cred ca este de ajuns pentru introducerea mea, in urmatorul mesaj o voi introduce pe fetita pe care o asteptam cu mare nerabdare.
Va doresc un sfarsit de saptamana usor!
Diana
23+ 

aaa uitasem sa va spun ca burta mea are 101 cm...deci se intelege de unde...