Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 8

cecilia L spune:
Multumim ca v-ati gandit la noi, momentan am inceput sa facem normal kk, nu a mai facut moale de ieri dupaamiaza, de fapt a mai facut o singura data de atunci si e ok, dar azi nu renunt la putinelul regim, o sa-l incerc iar cu laptic( din cana avent) eu tot sper ca o sa inceapa sa bea si el acolo, sa mai scap de atata tatzileala, noi suntem la stadiul de bebe la inceput de diversificare, papa foarte bine dar la nani tot vrea tatzi....hihi si mergem singurei in picioare.....cica suntem mari.
Aaaaaa sa va povestesc una tare, aseara la culcare tati a vrut sa-l incerce si anume sa-i fure tatzi, ce credeti ca a facut, a acoperit tatzi cu o manuta iar cu cealalta il lovea si-l impingea pe tati, asa ca mai am de asteptat pana sa renunte la tatzi, dar macar sa pape seara un bibe si sa doarma noaptea, ca-i dau tatzi cat vrea.....
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonaianiquote:
citat din mesajul lui papanash
am pus ceva pe mailul comun, aviz celor ce vor in State
Ce-ai pus? Caut ca disperata de 10 minute prin toate directoarele. Am gasit mailul cu Coca Cola Light. Aia era?
papanashaEliza (06.09.07)
intra acum ca l-am retransmis. L-o fi sters cineva din greseala, asa cum a sters tot din folderul de funny.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

greyeras spune:
Buna fetelor!
Nu mai pot tine deloc pasul cu voi, abia reusesc sa citesc din urma si imi pare rau ca nu sunt la zi cu ce se intampla. Ieri m-am tinut sa descarc pozele de la mare, dar am uitat sa cumpar baterii.
Sunt cam suparata cu Aduta, aseara cand am venit de afara i-am facut baita si am pus-o la ea in patut sa ii fac bibe cu lapte si a inceput practic sa urle de nu ma mai intelegeam cu ea, nu vroia nimic si nu puteam sa-i intru in voie. Abia am reusit sa o adorm si asta cu plansete si sughituri si numai la mine in brate. Toata noaptea s-a foit, se intorcea de pe o parte pe cealalta. Azi dimineata la fel a inceput sa planga, ea care de obicei este o vesela, nu avea chef de nimic. Asa ca m-am imbracat si am fost la doctor cu ea, are amigdalita acuta, saracuta o durea gatul si de aceea plangea. Ii curgea nasucul de cateva zile, dar alte simptome nu avea, febra nici atat. Acum suntem pe antibiotic, Ospamox la 8 ore, luam Ketof 2.5 ml dimineata si seara, Panadol sau Nurofen la 8 ore si curatam nasucul cu ser fiziologic si batista bebelisului si punem 4 pufuri de Biorinil de 4 ori pe zi.
Scrisesm si ieri un mesaj despre cum s-a comportat Aduta la mare, dar mi-a prins mouse-ul si a reusit sa faca sa-mi dispara si nu am avut nervi sa o iau de la capat.
Erina si promit ca pun poze.
Multi si pentru Alesia si o rugam pe mami Nico sa ne mai puna si noua poze sa vedem fata.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

sim_stoian spune:
Ana, nu-l mai am in fata pe viitorul student, a plecat deja spre casa. Of, i-am trimis lui tata (e prof de mate) subiectul de la algebra si mi-a zis ca a doua problema e gresit enuntata, sunt tare curioasa cum vor proceda la corectura.
Papanash, m-ai omorat cu bancurile . Vizita la Tutu pentru sterilet e. Pana la urma m-am hotarat sa ma duc maine dimineata la spital sa il intreb ce analize sa fac, ce sterilet sa cumpar, ca sa ma infiintez gata de montat.
Teo, ai gasit-o pe Ramona? Daca si azi are tel inchis, parol ca o dau pe goarna la Tutu maine dimineata
Jurnal de calatorii

sim_stoian spune:
Multumesc tuturor pentru urari. Sper sa intre la fara taxa.
Papanash, pelerina de ploaie n-ai?
Jurnal de calatorii

papanash spune:
imi sterge cineva mesajele de pe mail ? cine trimite unul repede acum ? chiar gol
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui papanashquote:
citat din mesajul lui carpatina
Ce mancare? Am fost la sauna... ca azi am fost mult prea obosita sa ma mai sun pe vreo masinarie din sala de gym...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)nu inteleg
Hai mai .. chiar asa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

papanash spune:
merci Sim, deci imi sterge cineva mesajele.....am trimis 3 acum plus alea din funny.