Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 20
melaniatud spune:
quote:
citat din mesajul lui greyeras
Hai cam reusit sa descarc si eu cateva poze. Pentru cine vrea sa vada prima intalnire cu marea a Adutei:
http://good-times.webshots.com/photo/2911134300103069517xTQQLY
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Greyeras un sfat: nu lasa fata in bazin
Frumoase poze...vad ca i-a priit Adutei
melaniatud spune:
Ca de obicei eu sunt defazata...cand e plin pe forum eu am treaba...cand apar eu nu mai am cu cine trancanii
Fetelor voi fi recunoscatoare celei care imi va da reteta de ciulama a Mandarinutzei....am sters fisierul
si tocmai ce vroiam sa incerc si eu pt Tudor.
In alta ordine de idei:
Celia imi pare nespus de rau ca ai trecut prin momente grele...putere multa iti doresc
Erina am vazut pozele si tare dragalasa e Daria..Tudor ii trimite un 
Rodica e adorabil Darius cum papa ...vai nu mai pot ce drag imi e de el...
Papanasho ziceai ca nu papa Ghighi decat pasat dar faptul ca musca din pepene e f bine...bravo...Tudor nu baga nimic in gurita daca nu-i da mami cu lingurita...doar biscuitii ii tin eu si el molfaie...un puturos![]()
rodicamaries spune:
quote:
Rodica, e in regula moroshanul?
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sa stii ca a mai tusit si azi de 2-3 ori, dar nu are febra, nu stiu ce-o avut aseara, de o tusit asa tare. Multumesc pentru grija
. V-am luat cu supa mea si am uitat sa va zic de Darius
Pup.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
rodicamaries spune:
Greyeras...e o scumpa Aduta, vad ca i-a placut la mare, foarte frumoase pozele.
greyeras spune:
quote:
citat din mesajul lui melaniatud
Greyeras un sfat: nu lasa fata in bazin
Frumoase poze...vad ca i-a priit Adutei
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
[/quote]
Stai linistita ca sunt cu ochii pe ea ca pe butelie.
greyeras spune:
quote:
citat din mesajul lui rodicamaries
Greyeras...e o scumpa Aduta, vad ca i-a placut la mare, foarte frumoase pozele.
Multumim frumos, da intr-adevar s-a simtitt in largul ei, probabil pentru ca a dus-o mami de cand era in burtica la mare. Anul trecut tot asa prin iulie stateam cu burtoiul la soare.
greyeras spune:
I-am cumparat VapoRub de la farmacie si am dat-o pe piept dar dupa aceea am citit prospectul si scrie ca nu e recomandat la copii sub 2 ani. Sper sa nu fie nimic, oricum i-am dat putin de tot si vad ca doarme linistita. Acum de cand e bolnavioara se culca pe la 20:30 asa ca ne-am decalat tot programul, nici lapticul de seara nu la papat, i-am dat pe la 19 niste Almette. Mi-e groaza de cand o sa-i dau antibioticul ca la cate siropele ii dau nu mai vrea sa inghita nimic.

greyeras spune:
quote:
citat din mesajul lui melaniatud
Ca de obicei eu sunt defazata...cand e plin pe forum eu am treaba...cand apar eu nu mai am cu cine trancanii
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
Stai linistita si eu patesc mereu la fel. Trebuie sa intretina cineva atmosfera pe aici, lucram in schimburi.
greyeras spune:
Noapte buna fetelor, merg la puiul meu sa-l rasfat. La fata mea nu va ganditi la prostii.![]()
ANDREEA11 spune:
Greyeras Nu i nici o problema si eu l-am dat pe Cris cu Pulmex, insa la noi a cam fost apa de ploaie. Pupam micuta plimbareata. Auzi tu ii dai Almette - Almette?? I-as fi dat si eu dar nu am avut curajul!!!!
[red]Danuta Carnea de vita o spal bine, o tai felii, o ung cu putin ulei, o presar cu sare, o stropesc cu o lingurita de otet pun ce condimente imi plac mie (piper, tarhon, boabe de mustar, iehnibahar etc) apoi o acopar cu vin si o las la frigider 24-36 h maxim. Apoi o scot si o pun in tava si o pregatesc dupa gust. Iese delicioasa! Nici nu zici ca e vita. Eu consum f multa vita si garantez pt ea!!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)