Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 10

rodicamaries spune:
quote:
citat din mesajul lui mihailescu teodoraquote:
Teodora, foarte frumoase achizitiile, rochia imi place super tare, si sandalutzele, dar incerc sa mi le imaginez pe negru!
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Pai negre sunt, puiule!Alea cu fundita in fata si toc inalt!Nu cele rosii,ca rochia e pe ciclam!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
ce-oi fi vazut io rosu? caldura o fi de bai?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

rnico spune:
ceau!
am "trecut" si io pe aici, sa vad ce mai faceti!
am vazut poze cu frumosi si frumusele
ne pare rau pentru bolnaviori
alesia e mare, grasa (9kg la 9 luni, desi la inceput era printre cei slabuti) si frumoasa (zise cioara)!!!!!!!!
http://popescu3.blogspot.com/
greyeras ne pare rau ca aduta e bolnava. ii dorim sanatate..
papanashce mi-ar fi placut si mie sa am cu cine sa o las pe alesia si sa merg la concert . distractie placuta si asteptam sa ne povestesti si noua cum si ce a fost acolo!
bb alesia 23oct2007

mihailescu teodora spune:
Am fost cu Mihnea la vaccin!
Ne-a prins ploaia,dar am mai stat putin in masina,apoi tushti in bloc!Paradoxal,n-a plans!
Acum e linistit,a papat ,iar eu o sa fiu tanti MIMI,deci o sa bag PAG la greu!
Parc-ar sta o herghelie la noi in casa,nu 3 oameni normali!
Mihnea
Povestea nasterii

rnico spune:
acum tati se joaca cu alesia! asa am si io timp sa trec pe aici!
sambata cununam (finii2), asa ca avem multe drumuri de facut pt eveniment!!!!
urez la multi ani si toate cele bune pt toti sarbatoritii zilei
maine nu voi putea intra pe net (alergaturile astea), asa ca o sa urez sanatate si la multi ani si petru sarbatoritii zilei de maine, in special pt aduta de greyeras
bb alesia 23oct2007

mihailescu teodora spune:
Carpatino,vrusai sa fiu si io fata de comitet sa te mai ajut cu raspunsul la intrebarea nr.5,dar daca tu ma iei la mistoooo...Ti-ai mai facut-o aliata si pe rockerita de Papanasha.Bineeee!
Revin mai tz!
Va tzuc,ma duc sa bag o masina de rufe!
Mihnea
Povestea nasterii

mandarinutza spune:
Antonia are putin rosu in gat-adica faringita, de aceea era maraita, o sa o dau cu un preparat prescris de 3 ori pe zi si daca mai face temop antitermice.Se pare ca s-ar putea sa apara o afta si aceasta sa fie cauza.Nu are voie iaurt,smantana si fructe acide-portocala. Altfel e bine, nu mai are febra si a incercat sa ii ia doctoritei retele si i-a facut cu manuta la plecare.Are si gingiile cam imflamate dar mai dureaza pana vor aparea urmatorii dinti. Multumim tuturor pt gandurile bune.
Am vazut ca discutati despre greutate, Antonia avea 9200 si 74 cm la 10 luni, eu cred ca e super ok.
Greyeras, multa sanatate pentru Aduta!
Carpatina, Antonia mai mannca cu placere dovlecei umpluti cu carne de manzat, sarmalute in foi de vita cu mamaliguta(fara frunza).
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

mandarinutza spune:
Am admirat-o si pe Daria, care e maestra in jocul cu mingiuta!E tare dulce si expresiva!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

danuta36 spune:
Mandarinutza sar'na mult pt sfaturi si ca te-ai gandit la noi O sa incercam si asa...ma gandesc ca poate o fi si de la dinti,ca toata ziua e cu degetele in gurita.Sanatate multa Antoniei,sa treaca repede gatutul!

danuta36 spune:
Adimercedes merci pt info despre babysmash,am instalat si noi si a butonat Miru intr-o veselie,era f incantata de figurile de pe ecran

sim_stoian spune:
Tanti MIMI, ai dat de draguta de Ramona? Ca sa stiu ce ii zic maine lui T.
Jurnal de calatorii