Naturiste si homeopate (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

da, toata luna ambele
vitex 2-3/zi
ceai 2 cani pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Multumesc Avalon, ma apuc de ceaiuri si vitex sper sa scap de petele maronii cat mai repede!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deBilutza spune:

Avalon, atunci iti recomand testu cu alb si portocaliu si cu baby pe cutie, aia cu 5 benzi (am eu asa un feeling ca testu asta se vinde cu tot cu baby mic inauntru ) , sa stii ca astia de la farmacie n-o sa-ti dea din prima varianta cea mai convenabila, tre sa stii tu sa-ntrebi, si mie mi-a insirat tot felu de teste, cu o singura banda scumpe ca naiba, cu doua benzi, toate peste 15 roni, noroc ca mi-a zis tipa asta si am stiut exact ce sa-ntreb, nr de benzi si pretu' .
Tu esti in ziua 12, eu sint in ziua 10, dupa calculele normale perioada mea ar fi intre 7 iulie si 12 iulie ). Testele astea zic ca pot fi facute oricand in afara de primul pishoo de dimineata, la aceeasi ora in fiecare zi, daca nu s-au consumat f multe lichide in decurs de 4 ore parca...Eu azi incep, desi am prestat si duminica. Tipa de care am tot povestit a prestat doar cand a vazut liniuta cel putin la fel de inchisa la culoare ca si linia de control, de asta are si baietel acum cred, a fost f f aproape de ziua ovulatiei, eu una as vrea fetita, eu vreau sa incurajez cromozomii cu sex feminin, de aia o sa prestez cumintica si inainte ca testu sa se pozitiveze clar ah, doamne ce frumos ar fi!! vorba ta, ce avem altceva de facut mai bun???

Pupici, tine-ma la curent cu pozitivarile, sa fie doar rezultate cu doua liniute peste tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

DeBilutza, imi plac la nebunie testele astea de ovulatie, sunt asa docile si se pozitiveaza asa frumos in perioada care trebuie, incat mi-e mai mare dragul sa le fac, spre deosebire de cele de sarcina pe care le urasc... eu mai mult ma distrez cu testele de ovulatie, acum le fac mai mult ca sa-mi zic in sinea mea "iata, inca mai functionez, inca mai ovulez natural"... Aaaa, si alta marca nu aveau la farmacie, asa ca am fost multumita ca le-am gasit si pe astea...
Tu ai si ceva intepaturi, DeBilluta? Pipi des? Ca eu asa am in preajma ovulatiei. Ce ma deranjeaza ca nu mai am glera aia specifica...
Sa vedeti ce interesant, am vazut intr-o farmacie teste de menopauza... aratau exact ca niste teste de sarcina dar cica detecteaza daca te apropii de menopauza... am paralizat cand le-am vazut... ptiiiiu, piaza rea, puschea pe limba ca nici nu vreau sa pronunt cuvantul meno... daramite sa cumpar teste care s-o detecteze...

In alta ordine de idei, MACA de la INNOVATICS a mai gasit cineva? Daca da, unde?????? Ca eu in farmacii nu am mai vazut si tare bune erau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna fetelor!

eu sunt noua printre aspirante.
am si eu nevoie de un sfat de la fetele cu experienta in tratamente naturiste.
incerc de 4 luni sa pun de-un si nu prea imi iese...
citind pe forum din mai am inceput sa iau BU de 3 ori pe zi inainte de ovulatie si maca de 3 ori pe zi dupa ovulatie si atunci a fost prima schimbare de la un CM de 25 de zile fix de cativa ani buni am avut un CM de 30 zile plus secretia din timpul ovulatiei destul de abundenta (inainte nu prea era)
eu zic ca au fot schimbari in bine dar am un mare semn de intrebare
si eu am facut teste de ovulatie O-view parca si mi-a iesit ovulatia prin ziua 17-18 ....nu era prea tarziu la un CM de 25 de zile????
acum in iunie pe langa BU am baut si ceai de napraznic si ceai de cretisoara dar nu prea m-am tinut finnd plecata si in vacanta
astazi sunt z29 si se pare ca dupa simptome maine va fi z1

va rog daca ma puteti ajuta cu sfaturi? ce tratament ar trebui sa urmez tinand cont ca sigur am de deficienta de faza luteala sau aveam?
-ici pentru toate fetele naturiste

asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

tot eu
sa va spun ce m-am gandit eu sa iau daca maine va fi z1...da Doamne sa nu fie
deci ar fi BU, Mastodynon bun pt deficit de faza luteala, ceai napraznic si cretisoara, Omega cu acid folic
cam asta ... cum vi se pare?
oare sa mai iau si maca?

astept sfaturile voastre avizate

asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png

Mergi la inceput

Hei Avalon de obicei testele de ovulatie pe care le faci se pozitiveaza si tot degeaba? adica poti vedea clar o a doua liniuta la fel de accentuata ca si prima si tot nu iese nimic?
eu ieri am inceput primu test, a doua liniuta a iesit mai palida decat prima, deci cam slabutzel...ce m-a uimit e ca ziua de ieri a fost totusi cea cu secretia de care vorbeai tu, aia de albus.....hmmmm.....din pacate n-a mai avut nimeni chef de sexuiala, am umblat cu pet-u la doctor dis de dimineata pentru castrat si cand vezi cum se chinuie saracutza dupa anestezie, nu prea-ti mai vine...exact in perioada de ovulatie trebuia si veterinaru sa ne programeze, nu?
legat de simptome de ovulatie, da, cam simt (ieri mai ales) o furnicatura in stanga, chiar o semi-durere, si parca as simti ca-mi vine ciclu + usoare senzatii de greata, da pot fi si de la stresu zilei de ieri...
teste de menopauza zici....lasa ca mai e ceva pana atunci...hahaha si acolo o fi tot cu doua linii?? hahahahaha
tot cautand eu dupa cum trebuie sa arate glera specifica zilelor fertile, am mai gasit urmatoarele:

"Ovula#355;ia poate surveni īn afara zilelor stabilite iar pe de alt#462; parte un contact sexual poate duce uneori prin impulsurile nervoase declan#351;ate la o ovula#355;ie īn afara perioadei normale din mijlocul ciclului sau chiar o ovula#355;ie suplimentar#462; . A doua cauz#462; obiectiv#462; este completa neregularitate a ciclului"
"Astfel, īn primele zile ale ciclului, mucusul cervical (sau glera cervical#462;) lipse#351;te, mucoasa vaginal#462; fiind uscat#462;, sunt asa-zisele «zilele uscate» cānd fertilitatea este sc#462;zut#462;, dar nu imposibil#462;. Dup#462; 2-3 zile cre#351;te secre#355;ia hormonilor estrogeni, motiv pentru care la nuvelul colului uterin se secret#462; o gler#462; cervical#462; mai fluid#462;, dar vāscoas#462; #351;i opac#462;.Īn continuare glera se clarific#462;, devenind propice ascensiunii spermatozoizilor, acestea sunt «zilele de vārf», cānd se produce ovula#355;ia. Īn aceast#462; perioad#462; fertilitatea este maxim#462;. Dup#462; aceea sub influen#355;a progesteronului, glera se tulbur#462; iar#462;#351;i, devine mai pu#355;in fluid#462;, pentru ca apoi s#462; dispar#462; treptat. La 3-4 zile dup#462; ovula#355;ie, fertilitatea scade, fiind minim#462; cānd dispare glera cervical#462;. Se #355;ine seama #351;i de micile simptome ale ovula#355;iei: durerea intermenstrual#462;, mica sānferare de la mijlocul ciclului, dureri de sān , apari#355;ia acneei #351;i a altor modific#462;ri de piele, schimb#462;ri comportamentale"

Mda...e interesanta faza cu declansatu' ovulatiei in afara zilele pe care nu le consideram de maxima importanta...totu e atat de relativ si atat depinde de la persoana la persoana incat peste o ora maxim ma duc sa-mi fac testu' ca sa vad la mine ce mai zic stelele

Va pupic

cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele!

Mergi la inceput

Scuzati ortografia science-fiction, nu-s de unde au aparut semnele alea , am dat copy-paste de pe un site si probabil era scris cu diacritice romanesti, reiau textu cu pricina:
"Ovulatia poate surveni īn afara zilelor stabilite iar pe de alta parte un contact sexual poate duce uneori prin impulsurile nervoase declansate la o ovulatie īn afara perioadei normale din mijlocul ciclului sau chiar o ovulatie suplimentara . A doua cauza obiectiva este completa neregularitate a ciclului"
"Astfel, īn primele zile ale ciclului, mucusul cervical (sau glera cervicala) lipseste, mucoasa vaginala fiind uscata, sunt asa-zisele «zilele uscate» cānd fertilitatea este scazuta, dar nu imposibila. Dupa 2-3 zile creste secretia hormonilor estrogeni, motiv pentru care la nuvelul colului uterin se secreta o glera cervicala mai fluida, dar vāscoasa si opaca.Īn continuare glera se clarifica, devenind propice ascensiunii spermatozoizilor, acestea sunt «zilele de vārf», cānd se produce ovulatia. Īn aceasta perioada fertilitatea este maxima. Dupa aceea sub influenta progesteronului, glera se tulbura si devine mai putin fluida, pentru ca apoi sa dispara treptat. La 3-4 zile dupa ovulatie, fertilitatea scade, fiind minima cānd dispare glera cervicala. Se tine seama si de micile simptome ale ovulatiei: durerea intermenstruala, mica sānferare de la mijlocul ciclului, dureri de sān , aparitia acneei si a altor modificari de piele, schimbari comportamentale"

Sper ca acum e ok, pupici

Mergi la inceput

Am mai gasit ceva legat de testele de ovulatie:

Testul arata doar ca eliberarea de LH a avut loc si astfel ca este posibil ca in urmatoarele 24 ore sa se produca si ovulatia. Testul nu arata sigur ca veti ovula (este posibil ca foliculul sa nu se rupa, si in consecinta ovulul nu este eliberat, conditie denumita Sindromul Foliculului Luteinizant Nerupt). Testul nu este reutilizabil, odata folosit el nu mai poate fi folosit la o alta determinare. Nu luati medicamante care sa contina hCG sau LH. Testul nu poate fi util daca sunteti insarcinata, la menopauza sau luati pilule anticonceptionale sau medicamente ce contin estrogen sau progesteron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

dnelor .. i'm back ...
dupa o absenta de vreo 3 luni , am revenit si io printre voi cu un diagnostic , nu f "dragalas" ... endometrioza pelvina .. nu f avansata , dar este ... indicatia medicului alopat .. 3 luni diphe .. pe care incerc sa-l fentez cu ceva naturiste ...
asa ca .. as lua :

1.vitamina E
2.vitex
3.tinctura de zmeur
4.tinctura de papadie
5. Liv52
6.tinctura de lemn dulce

dar nu stiu daca mi se potrivesc

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput