Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi, am avut o noapte cam agitata ce-i drept, a stat co ochii in tavan pana pe la 3.30 dupa care a adormit, s-a trezit la masa de dim si acu iar doarme, e obosit omul.Asteptam sa vina leganutul azi, pote scap de leganatul pe brate ca ma omoara.
Magnetism79 spune:
Fetelor la cat timp ati fost la ctrl la doct, le intreb pe fetele cu ceza......, ca eu am azi 5 sapt de cand am nascut si inca nu m-am prezentat , dar va spun sincer ca nu am rezistat si am , asa ca ...........asta e , sa vedem ce zice doct, orim am fol prezervativ.
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui the_andreea
Laura,multumesc.Pb e ca nu am reusit sa-l cantaresc,pt ca dr de fam nu are cantar acasa,iar cabinetul ei e undeva in afara orasului,la tara.
Eu nu am cumparat cantar pt bb,nu am crezut ca ar fi necesar.Cu Theo mergeam in fiecare luna la cabinet pt masuratori,etc.Si mie imi e gresa-l tin flamand,de ex azi dim mi-a urlat o ora,de la 8,30 pana la 9,30 cand am cedat si i-am dat lapte,in conditiile in care mancase la 6(eu incercam
sa-l tin pana la 10,dar nu s-a putut).Acum doarme ca un ingeras.Trebuie sa gasesc neaparat un mod de a afla cat a luat in greutate de cand s-a nascut.
la ingerasi si la mamici
Andreea mami de Theona-Lucia (27.08.2002) si Flavius-Casian(18.06.2008)
Parerea mea e sa nu-l tii nemancat.
Am auzit de o fetitza care a ajuns la spital din cauza asta - bine aici motivul era ca mamica zicea ca are suficient lapte si nu avea si copilul a ajuns la spital, de l-au hranit prin tuburi...etc
nu vreau sa intru in mai multe amanunte pentru ca s-a complicat si mai tare...si n-as vrea sa sperii pe nimeni!
eu ii dadeam cand era mic si flamind cate 120-150 de ml la 3 ore si in rest il tineam la san! si tragea si de acolo...m-am muls la 3 sapt si am scos 80 ml. deci aveam ceva lapte. acum ii dau un bibe pe zi, cand iesim afara. Nu mai vrea el mai mult!
Totul e sa verifici ca nu-i e sete! ca poate plange de sete...desi tu zici ca-i dai 300-400 ml... nu poti afla nr de tel al unui alt pediatru care sa vina sa ti-l si cantareasca?
succes! eu zic ca o sa fie bine.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
inais spune:
Neatza si de la noi!
Am avut o seara si o dimi agitate...cu mese cu chiote si in final varsat!
Andree imi pare rau de Eric! O sa fie bine, acum ca ati descoperit ce are.
Imi spui si mie cum se manifesta chestia asta la el? Ai spus tu ceva de mese agitate si chinuite...suna cam ca la noi si am intrat la idei!
In rest, nu am noutati si nici sfaturi de dat...
Aaaa...bine ai revenit Daria_Ioana!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Reallaura spune:
Maitreyi, e adevarat ca media zilnica e de 1l, dar nu mi-a spus nici un pediatru - din cei 3 cu care am vorbit pana acum ca nu are voie sa depaseasca...gandeste-te ca daca ii dai exclusiv san nu ai cum sa verifici mereu cat suge...sau poate spui tu ca regula asta cu nu mai mult de 1l este numai pentru forumla???
Azi ai botezul? Joia? Oricum, sper sa se opreasca ploaia si sa aveti o vreme frumoasa si un copilas linistit!
Mi-bebelina, felicitari pentru botez! Noi am facut Infarix hexa, i-am pus comprese reci pentru ca era marait si mi-a fost frica sa nu se inflameze. Prin urmare, de unde initial se inrosise nitelus, dupa comprese(i-am pus si supozitor cu paracetamol pentru sugari) nu mai avea nimic in jurul intepaturii...
Da-mi si mie pm te rog, cu locatia de botez si detalii...cat v-a costat, o poza eventual(poate pui pe picassa cateva). nu e musai poza, daca nu ai timp. merci mult
Magnetisme eu am fost la control dupa ceza la 8 sapt, o facusem si noi...de altfel dr m-a si intrebat direct, banuia ca am inceput...cica ar trebui sa folosesti lubrifiant ca se modifica mucoasa vaginala si d-aia doare.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
MissParker spune:
pentru toti bebeii care azi implinesc diverse lunisoare!!
Neata dupa o noapte de vis, in care l-am alaptat pe Daviducul in medie cam la 3,5-4 ore!! Iuhuu, s-a meritat sa recurgem la suzeta, cel putin deocamdata. Moasa mi-a zis sa incercam sa-i prelungim incet-incet noaptea orele de alaptare (cate 15-30’ la inceput), in timp va pricepe si se vor adapta si sanii mei. David are 4860g si moasa a fost foarte multumita de rezultat. Cica mai are ochisorii putin galbeni, s-o rog pe pediatra cand mergem la control sa-i mai faca un test de icter, sa-l tin mult la lumina si sa ma rog sa nu cumva sa faca icter din cauza laptelui matern (da, da, exista si asa ceva ), caz in care ar trebui testat dupa 5 zile fara alaptare Doamne-ajuta sa nu fie nimic de genul asta, altfel ma spanzur!!! Acum a iesit Mutti cu el, ca mai tarziu se va face prea cald, iar eu am timp sa postez aici si sa ma spal si pe cap – Doamne, ce lux!!!
Fetelor, care aveti timp si doriti sa radeti (amar), vi-l recomand pe Volker Pispers, un “stand-up comedian” neamt de superclasa!!!
Urmatoarele clipuri sunt traduse in engleza… www.youtube.com/watch?v=n4H_E8b-qmo" target="_blank">Istoria Americii si a terorismului – tipul e bestial!!!!!!!
Doloress, tu si Patrick al tau ne sunteti un exemplu de curaj, ambitie, vointa si iubire Bravo pentru vestea cu mutatul la 4 camere, ce bine!! Te invidiez!
inais, gand la gand cu bucurie!! Incerc sa aplic sfatul moasei, asteptand sa se adapteze si sanii…
Daria Ioana, bine-ai revenit!!!!!!! Ce ma bucur!! E normal sa treci prin toate starile prin care treci si ai trecut tu, e normal sa ai depresii, caderi nervoase, important este – cum spui si tu – sa constientizezi si sa incerci sa nu te lasi coplesita definitiv! Hai, ca impreuna le rezolvam noi pe toate. Mie imi este asa de important feedback-ul de pe forum, l-am convins intre timp si pe Bogdan – inainte imi reprosa ca stau prea mult pe forum, acum – la aproape fiecare criza/problema – imi zice sa intreb fetele de pe forum Revino mai des printre noi, te citim cu placere si cred ca toate incercam sa ne ajutam si sa ne sustinem reciproc, de aceea suntem o comunitate de suflet care isi impartaseste aceleasi probleme si crize si bucurii… Hai, o sa vezi ca o sa fie din ce in ce mai bine!! Scrie-ne, descarca-te, iti va face bine!
Lavi, eu am fost la ginecolog dupa 4 saptamani, dar oricum tb. mai intai sa iau niste supozitoare vaginale cu hormoni fiindca vaginul s-a uscat de tot din cauza alaptarii… Eu mai astept cateva saptamani cu , oricum nu am chef si nu-mi sta gandul la asta, sorry pentru Bogdan…
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
YLARI spune:
quote:
citat din mesajul lui Magnetism79
Fetelor la cat timp ati fost la ctrl la doct, le intreb pe fetele cu ceza......, ca eu am azi 5 sapt de cand am nascut si inca nu m-am prezentat , dar va spun sincer ca nu am rezistat si am , asa ca ...........asta e , sa vedem ce zice doct, orim am fol prezervativ.
Neatza fetele!!!!!!!
Daria_Ioana bine ai revenit, pupici la tine si la puiutzi! Sunt sigura ca toate fetele se bucura ca macar ne-ai citit!
Magne, felicitari, noi la 8 sapt am avut curaj...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mi_bebelina spune:
quote:
citat din mesajul lui YLARIquote:
citat din mesajul lui Magnetism79
Neatza fetele!!!!!!!
Daria_Ioana bine ai revenit, pupici la tine si la puiutzi! Sunt sigura ca toate fetele se bucura ca macar ne-ai citit!
Magne, felicitari, noi la 8 sapt am avut curaj...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Dar ce curajoase sunteti.....noi am trecut in a zecea saptamana si ... nimic...cand mi-am facut eu curaj i-a fost frica sotului....eu si acum mai am dureri uneori.......sa va zic ca am fost cuminti cuminti din 29 ianuarie?