Cafea cu aroma de femei-*87*
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
nuuuuu , ascultam Metallica 
ca si asa e concert la Bucale 

Yaaaaaaa
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
Hai si un cantec de leagan de la www.youtube.com/watch?v=v2qIiJTsxp0&feature=related" target="_blank">Metallica asta da manea ![]()
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
principe spune:
quote:
citat din mesajul lui aidaciolacquote:
citat din mesajul lui wonderful
Na ca s-a dus bou si-a venit vaca!In pm ca n-au antitetanos la spital.De fapt ma intreb ce au!In gura mamii lor,ca mori cu zile.
Bre,Printeso,manca-ti-as okii,iaca_ca nu-mi plac.Aici is niste canale numa' cu asa ceva,de ti se apleaca
W
Corect , corect ! Nu imi plac , nu vreau , nu acceptNU MANEA
alicule vazusem faza![]()
ramy bine ca e rezolvata treaba , asa dormiti si voi mai linistiti
principeso asta chiar ca nu imi vine sa cred , dar bag de seama ca asculti manelezau ?
AidaDISNEYLAND PARIS 2008
nu,nu-mi plac...dar nici nu-s asa de inraita impotriva celor care canta sau asculta.fiecare cu gusturile lor.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Dodo-pui spune:
Buna cafegitzelor,
Poftiti la
si
Principe
multam de sfat.La noi inca-i complicat pt ca nu stie sa scuipe ,el doar inghite.Pentru spalat pe dinti folosim pasta de dinti pt bebelusi care se poate inghiti
.
Deja au disparut aftele
,Aida
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aidaciolac spune:
Dodo oricand la orice ora. Ma bucur mult ca au disparut , mancal-as eu pe el de baietel scumpel si cuminte ce este el 

pt 
Auzi principiceso nici eu nu am nici o treaba cu manelistii atata timp cat nu trebuie sa ascult muzica lor
...
Hai o zi buna sa aveti cafengitze!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
alic spune:
neata!
Dodo, iar mi-ai luat-o inainte cu servirea cafelutei, asa ca iau si eu una...merci!
mai fetelor? la voi cum e? la iasi a trasnit si tunat si plouat toata noaptea de am crezut ca ne scoate din casa, iar dimineata a mai tras o serie!![]()
ALICe

eu
aidaciolac spune:
La Constanta a fost furtuna , s-a rupt o creanga mare dintr-un copac de peste drum si desi in casa nu se auzea furtuna nu am putut sa dorm toata noaptea.
Dimineata vad ca este f frig , dar pe parcursul zilei se incalzeste. Sa vedem daca si azi
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
ramyteo spune:
'Neata
Dodo mersi de cafea.
Fete si la noi ploaie cred ca de trei zile. M-am bucurat ca am zis ca ne mai racorim da acu...parca nu ar trebui si o tzarica de soari acolo macar o tzarica ![]()
Mai ma distreaza ficamea ca imi zice "mai stau o tzara" 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Apropo de manele .....sa va arat ceva misto http://www.youtube.com/watch?v=MAoaw_Kr-pI&feature=related
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete