Aspirante optimiste > 20 (333)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
Ancutza....

imi pare rau si nu mai inteleg nimik. Fac teste de sarcina din Octombrie anul trecut incoace aproape in fiecare luna. Test asa pozitiv n-am mai avut. Nici in Ianuarie cand am pierdut nu era asa.
Eu una ma simt prost ca m-am aruncat inainte si am spus. Dar eram ferm convinsa. Si de asta mi-e ciuda.
Ancutza, tu ce test ai facut? Sa stim sa declaram razboi celor proaste. Barza banda desi mai auzisem, clar dau erori.
Oana
Luna asta vin 

noi2
Speranta moare ultima...
ancadragoman spune:
Barza banda am facut si a iesit poz ,seara am facut clear blue negativ si a doua zi dim barza banda poz ..eu sunt alaturi de tine si stiu cat iti este de greu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
oanaiacovita spune:
Anca, 
De Clear Blu stiu ca se poz mai greu.
Apropo, ca pe tine vroiam sa te intreb. Luna viitoare fac HSG. Si taman am si o casa plina de musafiri. Nu vrea sa o mai lungesc ca si asa a trecut destul timp. Cum o sa ma simt dupa? O sa fiu in stare sa stau cu ei, sau tre sa stau in pat. Ca daca e naspa, oi mai amana o luna...
Oana
Luna asta vin 

noi2
Speranta moare ultima...
ancadragoman spune:
Eu m-am simtit bine dupa HSG ,am sangerat o singura zi dar in rest totul ok.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ruxandrab spune:
Oana sorry
Nu stiu dc ti-am spus si eu ca e ok dupa HSG, poti functiona normal fara probleme.
Hai cu

anidaz spune:
Oana,stii ce bine te inteleg pentru ca am fost in aceeasi situatie atuci cu Femina ,cand m-ati felicitat,dar datorita voua am trecut peste momentul dureros si jenant in acelasi timp.
Acum as vrea sa stii ca e randul nostru sa te sprijinim pe tine.Nu ceda din nou,vorbeste cu noi descarca-te,nu-ti vom cere sa fii vesela si tu stii asta.Te pup si-mi pare atat de rau ca nu este bebe,atat de rau...![]()
![]()
,
test nou facut vineri seara
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Am sters de la semnatura pozele cu testele fiindca acum le-ati vazut si daca al Oanei a fost mai pronuntat si e negativ ,atunci ale mele chiar nu au ce cauta acolo.![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
kitzy spune:
Anidaz ce fel de samantana dulce ai folosit la prajitura? Ca eu am luat Dorna rosu si nu mi s-a batut k lumea, a ramas cam moale, daca nu se intaraseste in frigider, o sa mancam praji cu lingurita.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
Of Kitzy am uitat sa-ti spun ,eu am folosit Hopla la 1 litru,e cea mai teapana.Intaritor de frisca ai pus?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Eu azi nu sunt in apele mele,sunt foarte trista ,fiindca a murit o colega educatoare de 55 de ani ,brusc fara macar sa fi stiut ca e bolnava.O fire vesela ,plina de viata,imi pare asa rau ca nu mai este.In plus a fost si educatoarea mea.![]()
![]()
![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele