Aspirante optimiste > 20 (333)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

oanaiacovita, felicitari!!!! sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!!!

claudela, asha, pe ultima suta de metri :LA MULTI ANI!!!!! si sa ti se implineasca toate visele, RPD

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

33+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna fetelor!

prezent la apel!

Oana FELICITARI !!! Ma bucur nespus pentru tine mai ales ca am citit prin ce perioada grea ai trecut... si acum ne aduci asa veste minunata... Sa ai grija de tine si de bebe mic...

asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna tuturor aspirantelor.Am bagat un ochi pe la voi si mi-a sarit in ochi nelamurirea lui diaconmaria.Citeam ca dr ti-a recomandat FIV-ul si intrebarea mea pe ce baza ti-a recomandat asa ceva?Nu stiu povestea ta, de cat timp incerci si ce analize ai facut, in afara de HSG,care nu poate fi f relevant pt FIV.Ovulatie ai, sotul e ok, a facut analize, pt a ajunge la FIV tb sa ai un set amanuntit de analize.
Adina, iti tin punii sa fie bb,stiu cum e sa fi in asteptare,dar oare nu ai facut prea devreme testul.Nu vreau sa fiu dura,dar nu-ti face sperante desarte,iti spune o veche aspiranta(dupa cum arata lista).
Raul de multe ori il facem noi,speand prea devreme.Tb sa va detasati de problemele astea,sa fiti mai relaxate, sa nu mai stati sa faceti tabele, sa urmati calea fireasca a lucruruilor.Nu zic sa nu se mearga la dr, fiinca asta este primul pas care trebuie facut si descoperita cauza.
Adina,bine macar ca virtual poti fi alaturi de Diana,care e o dulce, sa nu mai vorbim de Amelie(care e o papusica) si Patrick.Te inteleg perfect,fiinca si eu sunt departe de surorile si nepotelele mele.
Eu va urez sa ramaneti toate cat mai curand.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Tumpiii,am ramas inmarmurita cand ai scris de Diana,ma bucur enorm cand cineva imi spune ca o cunoaste,iar daca-mi lauda si nepotii...
Cat despre teste ai mare dreptate,acum regret ca m-am bagat singura in suspans dar nu mai am ce face,astept,astept,astept.
Iti multumesc pentru gandurile bune.

test nou facut vineri seara

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Hai sa dau si cafeaua,daca tot m-am trezit ,s-o aveti proaspat facuta si aromata,

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Hehehhei, hai ca raspund si eu cu intarziere la apel, sper sa nu ma urecheati tare...

In weekend ne-am mutat de la vechiul apartament la cel nou si nu am avut deloc timp sa intru sa va citesc...cutii peste cutii, impachetari, caldura mare, despachetari, aranjat...am zis ca gata, nu mai ma mut nicaieri, in vecii vecilor...

Oana, ma bucur tare ptr tine, te felicit si iti doresc sa ai un bebelush frumos si bun ca si tine.

Anidaz, tu ai BB acolo fetitza draga...la cata simptomeala ai...nici nu ma astept la altceva. Stiu ca esti stresata si tensionata insa mai e putin si vei afla cu siguranta. Adu-ti aminte ce scrie aici pe site, ` chiar daca tu nu stii ca esti insarcinata, corpul tau o stie`. Asa ca asculta-ti corpul, vezi ce zice? :)

Eu sunt deja in Z8, au venit si rushii si mama lor si cine a mai vrut. la cat stres am avut cu mutarea asta... Dar luna asta prestam tare :)) ca e apartamentul nou :)) hahhahaha

Va pup pe toate, acum merg si eu la culcare ca e deja 12.30 noaptea aici, voi abia v-ati trezit...fericitelor :)

Credendo vides!

Mergi la inceput

Iubitatiana,sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta daca se ascunde vreun bebe prin burtica,iar cand faci test sa ne spui si noua sa te sustinem atat cat putem,
Oanaaa,te-ai trezit ?L-ai facut si pe al doilea?Hai spune-ne ,nu ne tine asa,

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Oooo,Jay,mult noroc in noul apartament,acum doar sa va apucati de treaba,spor sa aveti,

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Multumim, multumim...Cred ca d-aia nu venea BB-le ,ca nu-i placea nici lui acolo :))

Acum suntem obositi ( dupa atat impachetat si despachetat) dar relaxati. Ne place aici si se si simte ca suntem altfel. De aici pana la BB e cale scurta, probabil:)

Hai ca ma astept cand ma trezesc sa mai gasesc ceva simptome de la tine si chiar o certitudine. Be-be! Be-be! Tu stii ca noi deja am ales si numele?:) Tu te-ai gandit?

Acum chiar ca te-am pupat, am fugit la culcarica.
Sa ai o zi buna si fara stres. Pup fata.

PS: cu prajitura aia , ne-ai omorat. Sunt mare fan Kinder asa ca e pe sufletul meu minunea aia. Multumesc.

_

Credendo vides!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

Buna fetele....sa de DD sa fie un capitol plin de bbei!!!!
Eu am reintrat in cursa pt bb...luni a venit CMul.Succes tuturor!!!

Mergi la inceput