Coduri Reksio (2)
Raspunsuri - Pagina 7
NarutoKid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturyy Pentru cei care au terminat Reksio si Capitanul Nemo, stie cnv cum se poate trece mai usor de mumiile de la a 2-a tablita? Mentionez ca am incercat de 100 de ori in toate directiile si nu am reusit |
fluturyy, ar fi trebuit sa o iei intai la modul usor...De ce se repede toata lumea la nivelul greu? Chiar daca ai jucat Reksio de atata timp...
Iti dau un sfat: Foloseste vasele alea pline cu explozibil cu intelepciune si scapi usor de mumii, asta-n cazul in care nu esti la nivelul greu:)
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:)
Mihniuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LyonHolmes
fluturyy, ar fi trebuit sa o iei intai la modul usor...De ce se repede toata lumea la nivelul greu? Chiar daca ai jucat Reksio de atata timp... Iti dau un sfat: Foloseste vasele alea pline cu explozibil cu intelepciune si scapi usor de mumii, asta-n cazul in care nu esti la nivelul greu:) Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:) |
Boorsook'09
RiPaR spune:
la reksio si comoara piratilor la partea cu cantecu ca i so stricat discu lu regina aia si cum sal repar ? sau cum sa compun ? plss ajutatima
NarutoKid spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihniuta
sunt bun fiindca sunt wiz la Reksio:)) Boorsook'09 |
NarutoKid spune:
citat din mesajul lui RiPaR la reksio si comoara piratilor la partea cu cantecu ca i so stricat discu lu regina aia si cum sal repar ? sau cum sa compun ? plss ajutatima |
NarutoKid spune:
citat din mesajul lui rimadan Salut! Sunt nou pe aici. Ma poate ajuta cineva la reksio si masina timpului; nu stiu cum termin turnirul. I-am invins pe toti, dar nu stiu ce trebuie facut mai departe. Daca ma ajutati voi, va voi ajuta si eu candva. Am terminat reksio si magicienii si reksio si ozn-ul. |
E vorba ca dupa ce invingi pe toti cavalerii, ai dreptul ''sa simti aura splendorii regelui nostru'', adica sa privesti armura care deschide pasajul spre inchisoarea subterana a ordinului Pernelor Bagacioase, unde e galeria:)
RiPaR spune:
mda.. asa la reksio si magiceni atuncea cand esti pe cladire cum draq le invigeti voi ma ? sunt prea multe vin multe deodata .. o metoda ceva? ms ..
NarutoKid spune:
citat din mesajul lui RiPaR mda.. asa la reksio si magiceni atuncea cand esti pe cladire cum draq le invigeti voi ma ? sunt prea multe vin multe deodata .. o metoda ceva? ms .. |
SILVIU_OJOG spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LyonHolmes
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:) |
nu trebuie neaparat sa dai click pe sticle.
RiPaR spune:
sa puna cineva Dowlands reksio si magiceni plss sa fie prin winrar .. plese va rog mult tare :X:P multumesc