GRIJILE MELE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

mai bine nu mai scriu nimic pentru ca eu gandesc intr-un fel iar voi intelegeti cu totul si cu totul altceva si eu intru pe mai mai multe site-uri si ma interesez despre multe chestii referitoare la cresterea dintilor,de ce are febra,de este marait,de nu doarme pentru a gasii mai multe informatii pe ceva ce vad cu ochii mei.copilul il vad...daca se simte rau daca are maini,picioare.eu la tot ce ma refeream inainte era la faptul ca atunci cand eram eu gravida asociam starile mele de rau cu unele posibile malformatii ale copilului ceea ce era gresit.am trait toate cele 9 luni fara sa ma bucur de burtica si de starile care ti le da gravidanta:implinire,o stare de bine,am auzit ca unele femei radeau tot timpul facandu-si viata un vis...9 luni de vis.daca unele dintre voi nu inteleg ceea ce am scris sau poate ceea ce am vrut sa scriu si poate nu mi-a reusit asta e.poate ca atunci site-ul acesta nu e chiar asa de intelegator cum vreti voi sa para si poate ca mie nu mi se potriveste.imi pare rau.cred ca ar fi mai bine sa nu va mai deranjez si sa imi sterg adresa.ce alte informatii as mai dori intru pe net direct sau intreb pediatrul sau cadrele medicale care si ele sunt femei cu copii si au trecut prin ce am trecut noi.multumesc oricum pentru dilemele in care m-ati bagat referitor la modul vostru de a gandi doar negativ.pentru cele care poate m-au inteles numai sanatate va doresc si implinirea tuturor dorintelor legate de copilasii vostrii pa pa

Mergi la inceput