Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

De cand asteptam sa schimb si semnatura

Justme 16+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Selene bravo pentru analize, bine ca acum te-ai mai linistit.
Just bine ai revenit din vacanta, chiar intrebau fetele de tine.Inca nu stiu ce a fost cu petele acelea, sa vedem maine la eco daca se vede ceva.Acuma in trimestrul 2 daca bebele se dezvolta si e bine, trebuie cautata mama sa nu aibe ceva cu uterul, sau placenta sau cu colul.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elasan spune:

Va salut din nou.... burtici
Mi-am dat seama de ceva, mi s-a spus ca intre 11 si 12 saptamani trebuie sa fac analiza aceea pentru stabilirea riscului de SD...inca nu m-am lamurit cum se numeste, dar nu asta ma intereseaza acum...mi-au facut ei programare pe 5 august, atunci o sa am 10 sapt si 4 zile. Credeti ca e ok? Ar trebui sa reprogramez?
Incet-incet imi fac bagajele sa plec spre Romania! Aveti idee ce lucruri as putea duce de aici pentru bebe? Vreo idee..? Eu ma gandesc ca sunt de toate si la noi acum....nu stiu daca are sens sa duc prea multe de aici...dar astept idei, experiente, va rog.
Sper ca se potriveste intrebarea mea cu topicul...

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Elasan, analiza respectiva eu stiu ca se face intre 11 si 13 saptamani. Se numeste early screen test. Sa inteleg ca tu nu te mai intorci? O sa nasti in Romania? Ai putea lua hainute, ca aici sunt foarte ieftine si nici nu ti-ar ocupa mult spatiu.

Cris, tu parca vorbeai de 3D/4D ultrasound, ce preturi aveau?
Eu am gasit niste pachete de servicii foarte ieftine, cam 125-150 de dolari pt 15-20 de minute, uite aici, dar nu stiu cat de ieftine sunt comparativ cu altele.
http://www.abcultrasound.com/pricing.html

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Miereamara Sa inteleg ca la 10 sapt si 4 zile e prea devreme pentru early screening, nu?

Da, nu ma mai intorc in US cel putin pentru 2 ani, o sa nasc in tara. Aveam un serviciu prea stresant aici, nu merita sa risc bunastarea bebelui meu, mai ales ca e o minune mica pentru noi, care stiam ca nu putem...fara tratament. Si oricum in August 2009 trebuia sa ma intorc acasa, prin contract, asa ca...am cantarit bune si rele...rezultatul, zburam spre Romania in 3 saptamani!

Am luat ceva hainute, din astea neutre, ca nu stim inca daca suntem fetita sau baiat...suntem miculuti inca. Dar crestem, si mami se simte foarte bine, 90% din timp.

Multumesc pentru raspuns, cred ca o sa reprogramez, mai ales ca imi ziceau ei ca pot sa imi trimita rezultatele prin e-mail.

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cred ca ar fi bine sa ceri si parerea unui medic in ceea ce priveste reprogramarea, dar pe brosurile date de ei asa scrie, 11-13 saptamani. Depinde fosrte mult si ce varsta are copilul ecografic. Daca ai avut o menstruatie neregulata, s-ar putea ca bebe sa fie mai mare sau mai mic, la mine a fost mai mic cu cinci zile decat calculele mele. Daca ai avut deja o ecografie de evaluare si varsta morfologica este aceeasi cu varsta calendaristica atunci ar fi bine sa te reprogramezi, 10 sapt si 4 zile e prea putin.

Mult noroc in Ro! Le poti intreba pe fete ce mai merita luat, am inteles ca si carucioarele si car seat-urile sunt foarte scumpe, dar astea se merita sa le iei doar dc transporti ceva colete in Ro. Parca tu intrebai de firme de transport la fetele din America. Nu stiu dc ai reusit sa faci ceva cu cele doua pe care ti le-am dat, am inteles ca besttransul e serios.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Nu am rezolvat inca nimic cu transportul, dar am ceva piste sigure, deci o sa fac ceva pana la sfarsitul saptamanii viitoare....multumesc pentru web situri, Miereamara!
Cu screeningul asta al meu, ma enerveaza ca doar ei mi-au facut programarea, nu eu, si stiau ca trebuie sa am peste 11 saptamani, cred ca o sa renunt pana la urma si il fac acasa, ca nu pot reprograma screeningul mai incolo, ca nu are doctorul meu posibilitatea de a ma vedea, si vreau sa discut cu el dupa eco, normal. Cred ca nu mai merg pana la urma, vorbesc si cu sotul meu, sa vedem, ca nu are sens sa mergem acolo si sa ne spuna ca e prea devreme...ar fi frumos nu? Mai ales ca banuiesc ca banii ni i-ar lua, si cum eu platesc din buzunar, nu asigurarea, ma gandesc si la asta...
Multe multumiri pentru promptitudine...noapte usoara fetele din Romania!

Mihaela
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna la schimbul unu', buna ziua schimbul doi

Bun venit fetelor noi - nu e fantastic ca inca ni se mai alatura viitoare mamici? O sarcina frumoasa si doar cu evenimente placute sa aveti!

Fetelor cu rezultate bune la analiza - Huzzaah! Asa sa o tinem cu toatele!

Am fost si eu la control de dimineata... rasu-plansu.. eu retinusem ca am appointment la 8.45, am ajuns la 8.30 ca tot romanu' punctual, de fapt appointmentul era la 9.15 si cucoana (nu moasa mea ca ea e in concediu) m-a vazut la 9.45... deci aproape o ora am citit reviste si m-am bucurat ca uite asa o sa intarziu cat mai mult la servici (va dati seama ce drag mi-e sa merg la lucru!). Si mie mi-au venit rezultate... la bruma de analize pe care mi le-au facut astia. HIV, sifilis, hepatitaB negative, Rubella - imuna, nivelul de fier din sange e bun... si GATA. Mi-a recoltat sange pentru testul Down/Spida Bifida... am intrebat de CMV nu facem, am mai intrebat (iar) de Toxo nici de aia nu facem. Booon. Apoi mi-a palpat "burtica" (aia care nu mai incape in nadragi normali, deja la servici merg in maternity uniform) si cica e moale si e bine, a ascultat inima la bebe si am auzit si eu cum face bebe ca trenuletul sau ca un calut la galop...m-a intrebat unde-i proba de urina... bine ca mi-a adus aminte ca ma duceam cu sticloanta la servici si good-bye lady, ne vedem peste 6 saptamani. Pe cantar nu m-a suit asa ca habar nu am cat am pus pe mine... ca sigur am pus. Rezultatele la testele recoltate azi o sa le primesc cam in 3 saptamani... cica asa e pe aici. In drum spre iesire m-am inscris la cursurile ante-natale si la seminarul de alaptare... o sa se "bucure" mult managerul ca iara o sa lipsesc foarte motivat .

Si in drum spre servici... daca tot am intarziat macar sa intarzii ca lumea, mi-am luat si un maldar de reviste de bebe... sa am ce studia mai incolo... inainte sa reiau aventurile Aylei din carticica mea de dinainte de culcare. Daca aflu ceva interesant, va zic si voua

Dark Bendis

16+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Irynuka bune foarte bune preturi acolo, pe brosurica mea scrie ca imi ofera un singur pachet:
-30 minute ultrasound session,CD that captures clips of baby moving
-ten black and white 3D pictures
-two 3D color photos
-price per package 350$
Cred ca trebuie sa caut mai bine si alte locuri pe aici, poate gasesc preturi mai bune.

Elasan si eu zic la fel sa faci testul in Romania, ca daca il faci asa devreme ma gandesc ca poate iese cu erori si dupa aceea stai cu emotii.Despre ce e de laut pentru bebe, in Romania am inteles ca toate sunt foarte scumpe, daca poti lua bagaj mai mult cu tine atunci e bine sa iei cat mai multe lucruri.

Mergi la inceput

Am gasit si eu preturi mai mici pentru 3D http://www.envisionultrasound.com/pricing-manhattan.html

Mergi la inceput