Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Billy, daca o sa ma simt in continuare naspa, nu mai zic nici pas... Ca n-o sa ma mai pot scula din pat, acolo ce mi se mai linistesc durerile, sa vad la noapte...

Felicitari pentru analize, asparagus!

Manca-le-ar amaru' de aparate, ca numai mie nu mi-au calculat riscul... :(( Nu stiu decat ca sunt rezultatele bune la TT...

Ziceti voi de calduri in strainatate... Pai ce, la mine, la Galati, e mai bine? Ca sunt 34 - 36 de grade dupa-masa... Anul trecut cred c-au fost si 50, pentru ca pana la 39 rezist, dar eram la Selgros si, cand am iesit, am zis ca nu-i adevarat, am ramas fara aer, m-am facut rosie ca racul... Pur si simplu, parca puteai aduna caldura, s-o faci bulgari...

cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elasan spune:

Salutari tuturor fetelor! Am terminat si eu cu serviciul, asa ca sunt mai libera acum, sper sa reusesc sa va citesc mai des. Mai am 3 saptamani si ajung in Romania. Abia astept!
Bun venit noilor burtici!!!
Eu nu am inca 9 saptamani si am luat deja 2 kg :( Nu e cam mult?
Ieri mi s-a facut pofta de caise, este prima pofta serioasa pe care o am. Si, surprinzator, cele pe care le-am luat aveau gust!!! Pana acum, caisele nu prea au avut gust aici, cel putin pentru mine. Asa ca, am poftit la caise! L-am scos pe sotul meu la cumparaturi aseara la 10. Locuind la tara, trebuie sa conducem cam 30 de km pana la cel mai apropiat supermarket,,,dar a fost o aventura, ne-am distrat.
Sa aveti toate o zi/seara placuta, depinde unde va aflati.
Pupici la burtici.

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

de peste ocean. Azi vad ca e o zi ceva mai buna, n-am avut scurgeri deloc totusi simt ca mucoasa vaginala e foarte uscata, ieri toata ziua eram cu chilotii in vine stresata sa verific daca mai curge ceva sau nu.Aseara pe la 8 m-a sunat doctorul sa-mi spuna sa ma duc la official sonogram si maine la 10 AM am deja programare.

Ranima bine ai venit , sarcina usoara.

Billybilly abia astept sa ajungem toate la momentul in care sa ne simtim bebei miscand.Suna foarte tentant vacanta in Egipt, depinde acuma cum suporti caldura si atunci vei fi si cu burtica mare dupa tine.

Michelle cum adica sa te uitam , eu nu te uit ca te tin minte de la inceput de cand am intrat in odisee si tu esti prezenta mereu.Du-te linistita in vacanta si nu te mai gandi la prostioare,ok?? Imi pare rau ca inca mai ai greturi, of nu mai scapam odata de ele.In dimineata cand am venit de la urgenta ca sa fie ziua completa, eu care credeam ca am mai scapat de greturi, am ajuns acasa si inainte sa ma culc am tras un vomitat zdravan.Asta si din cauza ca ma tinusera aia nemancata acolo ca nu aveam voie.

Asparagus felicitari pentru rezultatele bune la test.

Selene eu am pus o saptamana maxim.Cred ca e gata si mai devreme, eu cam intr-o saptamana ma duc la control si m-am gandit ca atunci o sa-mi spuna rezultatul.Ma bucur ca si bebele tau e bine, asta este important, eu nu am avut dureri ci doar scurgeri, dar suficient cat sa ma sperii.Sa ne anunti cum ti-au iesit analizele pentru CMV, sper sa fie bune de data asta si sa fi fost doar o eroare.Si eu tot cu asta stau putin stresata, o sa ne linistim noi pana la urma.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Nu pierdeti vremea fetelor, am avut de citi nu gluma
Mie mi-a fost rau ieri de la o ciorba... Sotul glumea si imi spunea sa ma pregatesc pentru zborul cu avionul de saptamana viitoare(plecam in mult asteptatul concediu).Am trecut din nou pe fructe si paine prajita, il facem manechin
Trebuie sa imi fac aprovizionarea cu pantaloni de gravide ca am doar o pereche pe care croitoreasa i-a scurtat prea tare fiind si mica de inaltime va inchipuiti cum arat
Ranima si Anculet bine ati venit.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Billybilly acuma am vazut mai bine ce ai scris despre Egipt, foarte bine ca ai amanat, decat sa risti vreo deshidratare puternica pe acolo la ce temperaturi sunt, plus vorba ta indigestii, cine stie ce virusuri mai au si aia pe acolo cu care organismul tau nu e obisnuit.Muntele e o varianta foarte buna, aer curat.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Am venit si eu de la dr. Intai mi-a zis ca nu are rost sa asculte inimioara ca nu crede ca se aude, si eu i-am zis ca eu abia asteptam. At zice, hai sa incercam, da sa nu te sperii daca nu se aude. Nu zic ca nici nu a mutat de doua ori aparatul si am si auzit:))) Yupiii!!! Sunt asa de bucuroasa. M-am vaitat la el, ca mi-e cam rau seara, si m-a intrebat daca vreau pastile si am zis ca ma descurc. In schimb a fost de acord cu mine ca am luat cam multicel in greutate, cam de 2 ori mai mult decat la baiat la aceeasi varsta, dar tot nu a parut ingrijorat:)) Oricum sapt viitoare incepe baiatul inotul si cred ca o sa fac un effort sa inot si eu, desi lenea e mare. Apoi multumita sotului care s-a inscris la un curs online, in fiecare zi pt o luna, trebuie sa iau motanul mic si al batran si sa plecam pe afara. Exact asta imi trebuia.
Sper sa rezist, ca problema este ca atunci cand ajung inapoi acasa imi este tare rau.
Iris, Dark Bendis, Miere, cris, cititi mama cititi, ca dupa aia greu tare:))
Cam asta de la noi.
Bun venit noilor mamici si aveti grija de voi.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Daiopri ma bucur mult pt tine. Este intr-adevar foarte emotionant sa auzi inima puiului tau nenascut...parca atunci realizezi pentru prima oara ca el chiar exista si traieste in tine..
Da-le incolo de kg., le dai tu jos dupa!

Alina16+de ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Uf, si eu tot cu greturile ma enervez, acuma ma apuca daca vorbesc mai mult. Asa ca sotu e bucuros, zice, "da mai taci odata daca ti-i rau"...si eu ma conformez, n-am ce face. Si ma mai si apuca groaza ca maine zbor in Romania si dureaza vreo 18 ore. Dar ce ma bucur ca vin la ciorbe si sarmale si fasole cu afumaturi si salata de vinete si rosii si branza buna si salamuri de sibiu...si lista continua, ca mi-e o foame de rup :) Si uite as aam uitat sirul, ca stiu ca am vrut sa scriu ceva, dar am uitat ce....
Aaaa, eu inca nu mi-am simtit pruncul-e destul de devreme la 13 saptamani, dar deja mi-a facut program de somn- adica de trezire. Eu care dormeam pana la 10 dimineata neintoarsa, acuma ma trezesc de o saptamana la 5 fix..si stiu clar ca nu e vina mea, e asta micu' si mancaciosu'

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciao, fetelor! Acum am venit de la plimbare si am luat si rezultatul analizelor. Inca am dureri in partea stanga, mai ales daca merg mai mult pe jos. Eh, bebe sa fie sanatos...

Analizele sunt asa: trigliceride si probe hepatice inca marite, dar mai mici ca acum o saptamana.
CMV: IgG pozitiv, IgM negativ.
Asta a fost partea funny. :)

Oare daca ma duc la al treilea laborator, cum iese?

Si sa mai imi fac griji au ba?

Ma duc in pat, v-am pupat, deocamdata. Greturile, si pe mine m-au tinut peste 12 saptamani. Am mancat corcoduse verzi, dar acum nu mai sunt...

cu un puiut de 17+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Hola fetelor!! Ce dor imi era de voi!
Am venit si noi de la mare si mai profitam de ultimele zile de concediu. La mare a fost foarte frumos. Am intrat si in apa, am stat la umbreluta..a fost chiar fain!
Ne-am relaxat!

Alina...te rog sa pui carutul roz si la mine..ai uitat de mine? :((eu am aflat de la 13 sapt ca vom avea o fetita!

Deci sunt 3 fetite si 6 baietei pana acum,nu?
Cris..dar pana la urma de la ce erau petele alea maronii..ca tot nu am inteles!
Bine ca s-a terminat cu bine!
Eu pe fofolina mea o simt din ce in ce mai bine..cam la 2 zile..si cam 1-2 ori pe zi.
Burtica a luat forma specifica sarcinii si iata ca sunt si eu o exceptie de la vorba romaneasca: daca ai burta tuguiata e baiat, daca nu e fata. Ei bine eu o am tuguiata rau de tot si e fata!
Ni s-a luat si noua sange pentru TT de vreo sapt si ceva dar vad ca rezultatul nu a sosit inca. Oricum sunt convinsa ca totul e bine. Astept cu nerabdare ecografia morfologica de trimestrul II care e la sfarsitul lui august..Mi-e dor de fetita noastra de nu mai pot!Burticile voastre cum sunt?
Fetelor..chiar mi-a fost dor de voi!
Hai ca va las..ma duc sa dau papita la fetita
Va pup!

Justme 14+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput