Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
BillyBilly spune:
roxanica esti o comoara la odiseea noastra...
de-aia ma si iau dupa tine
Le stii pe toate, ca un om mare 
cris deci stiam eu de ce te-am felicitat...esti din tabara fetitselor
SUPER TAREEE!!! Te mai pup o data pt o asa veste!!
veronica
hai mai rezista inca un pic, ca pana la urma trec ele si greturile...pana dai de altele ![]()
alicegh bine ai venit in echipa!! 
ioanara arunca-mi si mie niste papushoi!!!!!
cu sare, pls
iris si eu am avut durerile de burtica/pelvine cam pe la 16 sapt...sunt cam nasoale si mie nu-mi treceau cu no-spa
Catalina
17+ 
Bebelusa
roxanaz spune:
Vero imi pare tare rau ca te simti asa rau. sper sa iti treaca mai repede. incearca sa bei niste sprite sau alta bautura acidulata in care sa adaugi ceva lamaie.... sau sa rontai ceva sarat.
Cata, nu ma lua asa la sentiment pls ca desi is baba mare ma emotsionez ![]()
gata ma pregatesc sa plec ca am jdemii de treburi prin oras, poate reusesc sa gasesc si lego-ul pentru sarbatoritul de saptamana viitoare.
La multi ani Ledi pentru maine, sa fii sanatoasa si plina de bucurii!! 

roxanaz spune:
nu imi vine sa cred, dar Cris30 eu nu te vad pe listuta. imi mai dai te rog odata DPN-ul ca sa il trec??
Carmen_Marieta spune:
Veroimi pare rau ca te simti rau. mi-au placut pozele... de abia astept sa fac si eu echo la 12 saptamani..
Cris30 felicitari pentru fetitza, sa creasca mare in burtica si apoi sa te bucuri de ea..
Alina am primit confirmarea de la Fortis, si dr.iosup va fi acolo pe 15 august, poate nu mai vine la CMU.... nu stiu ce sa zic...
Acum fug in pat ca ma omoara greata... am mancat cartofi fierti cu ketchup... 
... noroc ca dupa beau compot acru rece... ca sa combat
... nu mai pot...
Sotul isi face singur cartofi prajiti, ca eu nu pot gati nimic.. o sa-l invat pe el sa gateasca..

Poze ..
9+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
miereamara spune:
Cris30 felicitari pt fetita! Te poti apuca sa cumperi rochite acum
.
Leditia eu iti spun La Multi Ani pentru maine, probabil voi fi pe drum si nu o sa am acces la laptop decat cand tu o sa fii la nani!
Iris si eu mai am dureri sporadice de burta, sunt ca niste cutite, mai ales in parti, nu am luat nimic pt ele.
Papanicolaul eu l-am facut in februarie si nu am mai vrut sa il fac la primul control cu ocazia sarcinii. Pe mine ma chinuie rau sa-mi gaseasca colul, am uter retrovers si e foarte dureros, mi-a fost frica, mai ales ca avusesem si sangerarea aia inexplicabila cu vreo saptamana inainte.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Alina1976 spune:
Cris, FELICITARI!!!! S-a marir clubul fetitelor!! Sa-ti traiasca printesa mica si dulce. Si tie un mare 
Jasmi, bafta la Papanicolau...acum sincer nu stiu cum e sa-l faci cand e sarcina mai avansata pt ca mie de fiecare data (adica la ambele sarcini) la primul control la medic (in 5-6 sapt) mi-a si facut aceasta analiza...sper sa fie OK si la tine. Sa ne tii la curent.
LEDITIA, LA MULTI ANI pentru maine! Eu o sa fiu plecata din Buc si nu o sa pot intra sa te felicit! FERICIRE SI BEBE SANATOS SI VOIOS!!

Alina
17+ cu
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Carmen, bravo! Ma bucur ca ai reusit! Vezi mie nu mi-a dat prin cap sa-l caut si prin alte parti, m-am gandit ca daca e in concediu la CMU o fi peste tot...ca poate pleaca omu' si el pe undeva.
O sa vezi ca este super OK! Mie imi place mult de tot de el, e calm, amabil, glumet...singura chestie este ca vorbeste foarte incet.
Si vezi ca o sa-ti spuna din prima ce sex are bebelusul...stie ca toate mamicile stau cu sufletul la gura sa afle ce au in burtica ![]()
Alina
17+ cu
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
cris30 spune:
Va multumesc la fiecare in parte pentru urari si la fel va doresc si voua sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi si sa fie ce va doriti.
Roxana acuma ca ma intrebai si ca te-am prins mai libera
:UM.12.04.2008, DNP:17.01.2009
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+
Doamne ai grija de bebeii nostri
Selene_Bunny spune:
Bun venit noilor gravidute!
cris30, felicitari pentru fetita!
Fetelor, mi-a raspuns domnul doctor Tutunaru si m-a sfatuit asa:
"faceti la instit cantacuzino din buc IgG-ul si IgM-ul impreuna cu testul de aviditate. apoi vb. pentru echografia morfologica sunati la 0724 46 46 46"
Numarul de telefon este al doctorului Iosup, apare si pe infertilitate.ro.
cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cris30 spune:
Si ca vorbirati de funditze, azi noapte numai asta am visat, rochite, sclipici, cercelusi si floricele.![]()
Si am si eu obsesie acuma, sa-i pun la fetita cercelusi de mica, m-a inspirat fetita Alinei.Problema ar fi gaurelele ca aici nu se fac in spital ci te duci la magazin si ti le fac ei acolo si cumperi si cercei.Sper sa le faca si pediatru, desi nu prea cred.Oricum e cam devreme sa ma gandesc la asta dar acuma imi place sa visez decat sa ma gandesc la alte tampenii.![]()
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
14+
Doamne ai grija de bebeii nostri