Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

MAi da-i incolo de nesimtiti pe aia de la vama......!!!!!!!!!!!
Mai aveam si eu o intrebare. Voi v-ati inscris la cursurile alea de cum sa schimbi scutece si cum sa alaptezi si cum sa respiri sacadat? Ca dupa ce vin din vacanta m-as duce si eu, sa-l iau si pe al meu sot, dar nu stiu unde se fac..adica te inscrii de la doctor, sau trebuie sa-ti cauti tu de una singura? ca am sunat la asigurare si cica au ei ceva program, dar cand mi-a venit pamfletul de la ei, vad ca nu e chiar asa..adica platesc ei o parte, dar nu zic unde si cand si cat costa si ce cursuri se fac.

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

crisspoliss, eu cand am avut ocazia, din Romania am cerut sau am adus: cas (branza de oi), bors magic, condimente de mici, carti in romana, cd-uri cu muzica romaneasca si cam atat.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

eu vreau sa ma inscriu la lamaze, cu tot cu sot, dar nu m-am inscris inca...cica trebuie facut inscriere din timp, locurile sunt limitate...dar probabil vom merge prin luna a 7-a sau mai incolo...ca sa nu uitam ce vom invata acolo

13+

Mergi la inceput

o sa dau o spargere la cd-uri si dvd-uri ptr copii, povesti inregistrate de pe placile ce le ascultam la magnetofon, am o listutza cu carti ptr copii...dar mi-e ca sunt grele...

Criss 13+

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, citeam pe net despre cura aia de dezintoxicare cu apa-in care bei in prostie peste 5-6 litrii pe zi, e un articol pe BBC cum ca e foarte periculos sa bei prea multa apa, si ca poti face complicatii majore..si eu care beau in prostie...uite ce zice
HYPONATRAEMIA
Drinking too much water lowers the level of salt in the blood
Water then moves from the diluted blood into cells and organs where there is less water
This causes the cells in the brain to swell, increasing the pressure inside the skull
As the brain is squeezed, vital regions are compressed and seizures can be triggered
Cred ca seizures aici se refera la cele de gen epileptic. Chiar nu stiam ce periculos e sa o iei razna cu apa. M-am gandit ca poate va prinde si voua bine sa stiti.

Criss 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Buna dimineata !

Haideti la o cafea , o tartina si un inceput de durere de cap.Eu cam asta fac in fiecare dimineata.
Pe voi va doare capul ? cu tot cu paracetamol ma doare...of

Oare de ce uneori burta se intareste cateva minute ? nu is contractii ?

16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Hola chicas,

E o zi superba in Haga, dar eu tot am venit la servici.... duty calls. Barbat si prunc merg acum de dimineata la mare, apoi prunc doarme si merg si eu mai devreme acasa ca pe la 14.30 sa mergem cu totii la padure...

Billy, auzi la tine fata rebela prin Holandia... pacat ca nu ai ramas, organizam noi o intilnire aci... asa trebuie sa raman invidioasa pe voi ca va intalniti prin Bucuresti.

Daiopri, dar de ce nu am timp dupa de citit? In primele luni, ok, pricep si eu, la alaptat la fiecare 2 ore si oboseala de numa`... dar Francesca doarme de la 6 luni toata noaptea (cu mici exceptii cauzate de dintisori). De la 7 seara pina la 6 dimineata avem timp pt noi, Paul si cu mine.... Eu sper ca prin iunie-iulie la anul avem iarasi serile noastre in doi, pt ca pruncii vor fi la culcare la 7 seara.
Enfin, socoteala de acasa si cea din targ, stiti voi... eu visez deja la peste citiva ani cind Paul si pruncii merg duminica dupa-masa la cinema si eu raman acasa sa ma rasfat cu o masca, o sauna, un bubbelbad si un pahar de rose...
Fain ca ai auzit inimioara de bebe mic.

Alina, rasfata ce esti, iarasi vacanta?

Sicuta, esti mica de inaltime? Pai cam toata lumea pe aici, cred eu, inafara de Daiopri si Miere care sunt fotomodele....

Criss, ce drum lung ai, din ce capat de Americi vii? Sper sa suporti usor calatoria, gandeste-te la revederea cu ai tai si la bunatatile care te asteapta in Romania....

Justme, bine ai revenit, cum a fost vacanta?

Criss si Anca, vorbeati despre cursuri... eu nu stiu daca acum ma mai duc la cursuri, stiu cum se naste si stie si Paul.... Noi am fost la prima sarcina la un curs pe care l-am facut in intregime in perechi, din olandeza tradus : sa nastem impreuna si a fost chiar asa, impreuna am nascut. Cursul a fost fain, dar nu are rost sa il mai fac o data. Exercitiile de respiratie le stiu acum, au ajutat primele ore de travaliu, la un moment dat...vedeti voi, nu are rost sa va povestesc povesti ca fiecare nastere e altfel.
In rest eu merg la bazin in fiecare saptamina, cind o sa ma opresc cu munca (4 saptamina inainte de nastere) si cind mai iau cite o zi libera o sa merg de doua ori pe saptamina, si cu sot si prunc, desigur.

Va pupacesc de trei ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Juniorri, eu am luat de dimineata cereale cu stafide si tartina urmeaza imediat.... Pofta buna! Contractiile astea le-am avut si eu la sarcina trecuta de pe la 16 saptamini, dar nu a fost nimic deosebit, moasa a zis ca e totul ok, sa am ritmul de viata obisnuit. E normal.

Criss, nu e buna cura aceea cu prea multa apa, am inteles ca o englezoaica a primit si un milion de euro despagubire pt ca i-a afectat serios creierul. (a facut crize de epilepsie dupa citeva zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata mandrelor!
aici s-a racorit asa bine eee... super!!
Just bine ai revenit, am modificat listuta. imi pare bine ca te-ai relaxat la mare, asa si trebuie in concediu!
Catalina daca tu crezi ca nu o sa iti fie ok in Egipt e ok sa amani. depinde ff mult de organism si de cum te simti pe moment. asa ca cea mai buna decizie numai tu o poti lua . o fib ine de mine ca stau langa mare dar crede-ma ca ajung la plaja din an in paste. mult mai rar decat cei care vin special pentru asta, din pacate
Anca_ imi pare bine ptr rezultatele bune, bravo!
Elasan daca te intorci definitiv in Ro... o sa regreti preturile la hainute, carucioare si multe alte lucruri de bebici din US. dar stiu ca acum e tare devreme si ca nu te poti hotari prea repede... daca mai ramane cineva in state mai bine ti le trimite mai tarziu . daca inchiriezi un container am inteles ca e cel mai ok.
Eva eu vin la cafea si tartina, as zice sa lasam durerile decap deoparte, e mai bine
Iris imi pare rau ca nu esti cu ai tai la mare. sper sa recuperezi in week end
Daiopri ar fi excelent sa te mobilizezi sa mergi la inot, hai, fa-ti curaj
Selene e ok ca valoarea trigliceridelor a scazut. asta mi-ar confirma mie ca a fost o modificare tranzitorie si fara valoare singulara de diagnostic. si felicitari ca a iesit ok CMV-ul, asta e important! cat despre rezultatele la TT, laboratorul nu poate interpreta valorile obtinute daca nu are un software. daca nu il are si da rezultatele brute atunci valorile trebuie sa fie interpretate de medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata fetelor,
Vad ca schimbul doi este f. activ, ca de obicei

Just, bine ai revenit

Fetelor, azi este ziua cu pricina si am niste emotii...abia la orele 19 ma duc la eco. iar timpul trece f. greu

Am o nedumerire...de azinoapte m-i s-antarit burtica si asa a ramas, parca mi-e frica sa palpez mai tare pt. a fi sigura daca este asa sa chiar am snzatia dar, nu cred ca ma insel, iar contractiile daca sunt tr. sa fie de mica durata,nu
Sper sa fie bine.
15+Doamne ajuta

Mergi la inceput