Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Despre chamomila s-a tot scris pe aici, si ce e si cum se administreaza la bebei. Hei, ce faceti, nu cititi tot, ca parca asa va laudati??
(scuze, nu m-am putut abtine, hi-hi ).

Si eu ii dau la sfatul dr homeopate, in concentratie 200, dar intr-o schema pe care mi-a intocmit-o ea (2 zile intr-o luna). Si in noptile in care e ff agitat din cauza dintilor, pot sa-i mai dau o doza. Cred ca il ajuta mult, desi se trezeste de multe ori pe noapte (4-5-6 ori, poate si mai mult). Dar cand e nervos de la dinti, ma musca, cand doar vrea tzitzi, e calm si nici nu suge, doar ma vrea langa el.
Faza cu intarcatul si scapatul de trezit des cred ca e doar o poveste, ca din cate am auzit si eu pe la altii, sunt copii care, desi au 3-4 ani se trezesc in fiecare noapte din obisnuinta, sa bea apa sau ceai.

sarbatoritilor zilei: Smaranda, Veronica, Victor Cristian si Nicolae, sa creasca mari si sa fie sanatosi, norocosi si fericiti si sa-i bucure pe parinti.

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

lulualex inainte de toate bine ai venit!Ca uitashi sa iti zic.Avand in vedere si luand in considerare ca eu lapte daca mai am vreo 3 4 gurite el se trezeshte ca sa ma suzetzeasca pe mine!L-am alaptat exclusiv pana la 5 luni shi jumatate iar pana la 7 luni shi jumatate m.am batut cu formula ( avea stomacul foarte mic manca deabea 60 de ml asta dupa ce a inceput sa accepte formula) sa accepte iar apoi cu mancarea.Pediatra a spus ca nu este un lucru rau alternarea laptelui.Alex cand se trezeshte noaptea rareori accepta biberonul sau apa(cateva guri) iar apoi scandalul dupa tzatzi.Pe langa asta ptr ca tot nu ai de unde sa shti eu am incercat sa il intarc a plans fara oprire 2 ore si nu dadea nici cel mai mic semn sa se potoleasca sau ca a obosit de bazaicit nu il multumea nimic nici eu nici tati nici apa nici lapte nici paine nici joaca nici NIMIC!sunt singura shi nu am nici un ajutor (nu ma plang) dar am ajuns la capatul puterii fortei etc..Uneori mai incerc sa dorm cand doarme ziua dar pana adorm eu ( nu reushesc sa dorm ziua) el se trezeshte si devin buimaca!daca tu ai alte idei mai bune le astept.Si daca se poate as dori sa nu mai fii asa ironica avand in vedere ca nu ne cunoashtem catushi de putin

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

a, am uitat. Cristina voi face tot posibilul sa ajung si eu in Bucuresti pe 28. Tare as vrea sa ne vedem

Karligutza mai bine carucior din acela de papusi. Daria e absolut incantata de el. Sa vezi ce indeasa o papusa in el cu capul in jos. Da' chiar o plimba cu caruciorul

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
citat din mesajul lui lulualex

apoi cum sa fie inacceptabila trezirea noaptea? mai ales ot alaptat? lol, da tu daca te trezesti ac ti-e sete te obliga cineva sa nu bei? iti da cineva cu usturoi pe paharul de apa? zau ca unii ma mira... dar na, nu-s eu doctor...

imi place cum gandesti

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

mamii, ai reusit sa-l lasi sa planga 2 ore? Te intreb fara nicio urma de sarcasm, eu am incercat si varianta asta, dar mai mult de 20 de minute nu am reusit, plangea atat de tare si atat de sfasietor ca parca jelea tot raul din lume. Si in plus, n-am rezolvat nimic, ca a doua zi a fost mai rau, era socat, numai cu ochii dupa mine era si se cerea numai in brate. Cred ca i-a fost frica sa nu-l parasesc.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Fetelor, multumesc mult. Va pup, acum chiar plec acasa, ne vedem miine.

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

vivela da 2 ore timp in care eram cu greu calma si eu si tati timp in care imi venea sa ma arunc de la geam .... ma striga mamamamamama veneam il luam incercam sa ii vorbesc calm sa ii cant...sa ii dau apa..laptic...dupa 2 ore asa..intre mine tati cantece etc...a adormit in secunda urmatoare dupa ce l.am pus la san

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui fianna

quote:
citat din mesajul lui lulualex

apoi cum sa fie inacceptabila trezirea noaptea? mai ales ot alaptat? lol, da tu daca te trezesti ac ti-e sete te obliga cineva sa nu bei? iti da cineva cu usturoi pe paharul de apa? zau ca unii ma mira... dar na, nu-s eu doctor...

imi place cum gandesti

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

mamii, sa nu confunde sanul cu o friptura
Acu serios, am mai auzit varianta asta, dar era cu zeama de lamaie.
Eu nu mi-am pus problema sa-l intarc inca pe D, asa ca inca mai sper (nu stiu pe ce ma bazez ) ca in momentul in care voi vrea eu, va vrea si el.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hai mai Vivela - 2 ore? Dar nu am innebunit. Ca doar nu am 7 copii.
Eu as face asa: il lasi sa planga 1 minut. Intri il linistesti. Iesi afara (fara sa inchizi usa initial ca se prinde ca pleci eventual si fara sa te vada ca iesi) apoi il lasi , daca reincepe 2 minute. II pui ceva muzica linistitoare. Eu am o stelutza care canta si proiecteaza pe tavan niste ursuleti rotindu-se (e vreo 60 ron la diverta sau miniblue). Face minuni. II distrage atentia si il adoarme. E ca si numaratul oilor.
Va pup. Mi-e mila de voi fetele ce va treziti de atatea ori noaptea.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

fetelor daca s-ar trezi doar sa manance nu e nici o problema dar el cauta afectiune noaptea s.a obishnuit asa de cand manca din ora in ora.A fost o perioada cand ishi mai revenise si se trezea de 3 4 ori dar acum de o vreme mai mult stau intre patul lui si al meu dekt sa dorm...si evident se chinuie si el ...ptr k ishi da seama ca nu e langa tzatzi si incepe si urla si uite asa facem toata noaptea.Aseara s-a trezit intr-o ora la fiecare 5 minute!!!!dar asta e si de la dinti.Oricum chiar cred ca exista shanse sa nu refuze un miros de usturoi sau ceapa.
dana nici eu nu am 7 copii dar nici asa nu mai pot ptr ca devine mai rau pe zi ce trece

Mergi la inceput