Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 18
madabout2003 spune:
Eu folosesc remediu homeopat pentru durerile de dintisori: Camilia de la Boiron
http://picnic.ciao.com/fr/129321.jpg.
Aici se gasesc in fiole. La noi a da rezultate bune, dar nu avem decat 2 dinti ..deci..
A si mai exista un remediu aici se vand coliere din ambra pentru bebelusi care para ca ar calma durerile de dinti, eu i_am luat dar nu prea cred ca ar face o diferenta, oricum ii sta bine cu el.
Uitati cam cum arata:
http://www.bijouxesoteriques.com/admin/images/catalogue/copie_collier_bebe_ambre-317545.jpg
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
ioanaiub spune:
eu nu stiu daca la noi se gaseste Camilia ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui mamii
neatza feteleee
la multi ani strumficilor de ieri si astazi!
am vizionat poze de claucia,madabut,cafera si pot sa zic ca sunt exagerat de frumoase cu toatele
am fost la pediatru Alex are:9900gr shi 80 de cm deci suntem sexy fitness instructor.Ne-a zis ca putem sa ii dam sa manance ORICE am intrebat ce inseamna acest orice si am sa va spun si voua..:omleta, chiftelute, carne la gratar de toate culorile etc..Mi-a zis sa ii alternez laptele junior cu alte marci ( noi papam lapte junior de vreo 3 luni)si eventual de ce nu din cand in cand si putin lapte de vaca nu ii strica.
Mi-a explicat clar ca nu are de ce sa se trezeasca noaptea si ca acest lucru trebuie sa inceteze.Trebuie dezvatat neaparat.Am intrebat cum sa il dezvat de san noaptea ..a zis sa imi dau cu usturoi sau ceapa pe sani..nu sunt deacord cu acest lucru dar voi incerca alta solutie nu vad mai ales ca de ieri este ultra mega lipit de san il dor dintii ingrozitor si nushu ce sa ii fac
Mami de Alexandru din 13.07.07
eu zic sa nu te iei chiar dupa tot ce spune nenea asta doc
cum aidca putin lapte de vaca nu ii strica??? are f putin fier comparat cu formula junior, deci intr-un fel aduce un neajuns. apoi cum sa fie inacceptabila trezirea noaptea? mai ales ot alaptat? lol, da tu daca te trezesti ac ti-e sete te obliga cineva sa nu bei? iti da cineva cu usturoi pe paharul de apa? zau ca unii ma mira... dar na, nu-s eu doctor...
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui greierashquote:
neatza feteleee
Mi-a explicat clar ca nu are de ce sa se trezeasca noaptea si ca acest lucru trebuie sa inceteze.
Si Alexandru e de acord?
Fetelor eu nu cred ca daca renunta copii la san nu se vor mai trezi noaptea. Am o vecina care a intarcat fetita la 1 an si 6 luni. Dar tot se mai trezeste noaptea si bea ceai!! Bine, fiecare cu "stilul" lui!! Eu credeam ca atunci cand il voi diversifica si va manca mai consistent seara(nu numai san) nu se va mai trezi. Da de unde!!! Acum mananca masa de seara + san, si tot se mai trezeste o data in jur de 4. Asta e , m-am resemnat! Dar sunt optimista , am speranta ca odata si odata tot o sa doarma si el toata noaptea....
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
fii-mea papa formula de pe la 2 luni si tot se trezeste noaptea; nu se trezeste daca a mers f mult singura pe jos, cred ca de oboseala; si in multe nopti se trezeste sa bea apa
violetan spune:
Buna ziua, strumfarie!
La multi ani strumfeilor dragalasi: smaranda, veronica, victor cristian si nicolae!!! Sa creasca mari, sanatosi si frumosi si destepti si norocosi! Si parintii lor pe langa ei!
Fetele, apropo de dintzishori eu ii dau (la sfatul alinei, evident) Chamomilla CH 7 sau 9 (homeopat) si se pare ca a avut rezultate bunicele. Am incercat si cu dentinox, dar n-are efect, evident. Laur e f agitat noaptea, se trezeste maraind si foindu-se de multe ori pe noapte (ii dau putin laptic din bibe sau ceisor si adoarme la loc). In timpul zilei e ok, dar se vede ca e agitat de la dinti (mai precis maselutze, ca e f umflata gingia si se vede ca stau sa ii iasa).
Editez ca am bagat virgula intre victor si cristian, din greseala! ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui ioanaiub
mamicile de strumfi care au trecut deja prin perioada de eruptie e primilor dinti ne pot ajuta cu ceva? ce le-ati dat bebeilor pentru calmare? eu i-am mai masat gingiile cu dentinox dar nu stiu daca am rezolvat mare lucru ... oare sa-i dau Panadol? sau ceva homeopat?
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
nu era scos de pe piata dentinox pt ca murisera niste bebei????
eu i-am dat de ros muulte, un gel de dinti delabarre se cheama si in cazuri urate, nurofen
lulualex spune:
quote:
la noi la dintii din fata chiar a avut efect dentinox dar asta e pentru cateva minutele.Panadol(paracetamol) i-am dat o singura data cand i-a dat prima masea dar nu a rezolvat nimic.Homeopat nu cunosc nimic dar daca exista si da randament pls tell me!Pentru masarea gingiilor lui alex folosesc cu succes coaja de paine.Bineinteles nu cat ar vrea el dar roade si asa shtiu ca isi mai potoleshte gingia
Tratamente homeopatice contra durerilor de dinti:
1. Chamomilla (tratament homeopatic obtinut din musetel, denumit in latina Matricaria chamomilla) se foloseste pentru a calma durerile de dinti insuportabile inrautatite de aerul rece si de mancarea sau de bautura calda. De asemenea Chamomilla se foloseste la copii in perioada cand le ies dintii pentru a le calma durerile si iritabilitatea.
lulualex spune:
quote:
citat din mesajul lui ioanaiub
eu nu stiu daca la noi se gaseste Camilia
Chamomilla CH 7 sau 9 se gaseste in anumite farmacii; de ex in iasi homeopate sunt la farmacia Hypericum din spatele garii nicolina
ddanagh spune:
La Multi Ani ! Smaranda si Veronica Maria ; Victor Christian si Nicolae. Sa aveti parte de sanatate si multa fericire.
Andra si al meu sot pleaca doua saptamani de pe 5 august si vreau sa ma duc la mama la Buzau.
Poate ne vedem. Eu o sa fiu undeva la 13 km de Buzau, nu chiar in oras.
Karli Daria a primit duminica si ratustele alea de la Tomy. Sa sti ca nu e prea incantata de ele. Decat ceva de tras mai bine de impins. PLus ca nu stau prea bine in 'picioare', se darama imediat la cum merg fetele acum.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
violetan spune:
Era sa uit: la multi ani pentru ieri, oanelor! Sa traiti ani lungi si fericiti alaturi de sotii vostri! Si copilashii vostri sa va bucure pana la adanci batraneti!
La multi ani, greierash, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Ai fost super haioasa cu mesajul cu 2 pagini mai devreme![]()
![]()
Si inca ceva: am vazut milioane de poze si am innebunit. Ce de pui frumosi!!! Ochisori albastri minunati, fetitze in rochite superbe, motzuri taiate, copilashi adormiti in pozitii haioase pe bicicleta (aviz amatorilor!). Nu pot sa mai denumesc, din motive lesne de inteles. Care cum indica un link hop si eu pe el. Si aveam atatea ferestre deschise cu copilasi pe monitor ca nu mai stiam nici eu care cum
. Sa ne traiasca puii!!
Cristina, stabilim unde si cand cand se face listutza?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

.Ne-a zis ca putem sa ii dam sa manance ORICE am intrebat ce inseamna acest orice si am sa va spun si voua..:omleta, chiftelute, carne la gratar de toate culorile etc..Mi-a zis sa ii alternez laptele junior cu alte marci ( noi papam lapte junior de vreo 3 luni)si eventual de ce nu din cand in cand si putin lapte de vaca nu ii strica.