Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, suna agentul si zi-i de incident, trebuie sa vina sa constate. De fapt nu stiu exact cum se procedeaza, dar macar suna-l si intreaba-l ce te sfatuieste sa faci. Succes!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Hello, hello!

Greu v-am mai prins din urma. Ati avut spor la scris zilele astea, nu gluma!
M-am bucurat sa vad ca au scris si fete care nu mai scrisesera de mult (Andutzy, AndraZ). V-am admirat si puiutii ..dulci, dulci.
Eu tot nu am reusit sa pun poze de la mot pentru ca nu le-am facut cu aparatul nostru si trebuie sa le recuperez de la frate-miu. In schimb am pus alte poze restante.
Am vazut ca a scris si vecina mea dragasi bineinteles ca am admirat-o si pe Alessia chiar daca o admir si face to face.

As veni si eu la intalnire Cristina, dar nu pot joia ca sunt la serviciu. In w/e nu esti la Bucuresti?

Ioana, Andra foarte frumoase printesele voastre. Ce mult au crescut!

In legatura cu mirosul gurii. Am observat si eu de cateva ori ca ii mirosea gurita lui Raducu si mi-am dat seama ca era de la ceapa fiarta in supa.

Mamici de strumfi de 1 anisor, ati trecut pe lapte junior? De care?
Au facut puii vostri vaccinul de un an? Lui Raducu nu i l-a facut pediatra cand a auzit ca plecam la mare peste trei saptamani. A zis ca dupa acest vaccin, copilul nu trebui expus la soare o luna. A mai auzit cineva asa ceva? Am tot cautat pe net informatii si nu am gasit nimic de acest gen.
Raducu are la un an 10,2kg si 79 cm. Eu sunt multumita.
Pediatra mea spune ca fara ROR nu iti primeste copilul la gradinita. Stiati?

Miillyy bafta la bebe 2! Vreti o fetita? Eu sunt hotarata sa mai am un bebe, dar mai astept putin.

Jadi multa sanatate cumnatei tale. Tine-ne la curent cu evolutia sarcinii si transmitei toate cele bune de la .
Ne faci si noua o interpretare a obiectelor luate de Raducu? Mi-au placut toate pana acum. Asa...el a ales dictionarul roman-german, cheia de la masina si calculatorul pe care il folosea pe post de telefon. Ce zici?

Karli cum e borsul asta cu sfecla rosie? Nu am mancat niciodata, dar sunt mare amatoate de ciorbe. Nu am putut sa-ti admir printesa pentru ca de la serviciu nu pot accesa picasa sau flickr. Sper sa am timp sa intru de acasa.

Ghinetz pentru aniversarea casatoriei si pentru Radu tau.
Oana sotului tau.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Multumesc frumos, fetelor .
Da, mi-l recunosc pe adormit, daca il prinde somnul cred ca ar fi in stare sa doarma si in picioare .
Greierash, o clipa m-am inspaimantat cand ai zis ca o sa te sexezi uitandu-te la poza copilului meu . Glumesc, am prins ideea si sper ca e aia buna .

Andra, o sa zica lumea ca ne-am vorbit: io il laud pe al tau, tu il lauzi pe al meu.
Si asa, 3 ani zici...si nu tu o vorba! Auzeam eu ceva muzici, dar nu stiam ca de la tine se aude . Sa va tina DD uniti si sa fiti o familie fericita!

Oana, David e moldovean la o unghie (hai, un deget!), ca strabunicii lui (bunicii sotului) sunt/erau moldoveni. Dar cam atat. Multumim de complimente. Imi pare rau de inundatie , dar se zice ca apa aduce belsug (stiu ca preferai sa nu fie pe pereti, dar...).

Ioana, .

Carla, cum mai e Sabi? Iti trimitem noi ganduri bune, sa anihileze gandurile rele .

Gata, ma duc sa umplu niste ardei, ca acu' vine sotzu din dotare si n-am ce-i pune pe masa.

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

oare ce mai face catralu cu strumful ei?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Vive, sa zica lumea ce-o vrea ca nu-mi pasa. Eu ce am avut de spus am spus si mai spun dc vrei. ca mi-e drag de David o spun in fiecare zi, chiar dc nu o rostesc o gandesc, deci tot se pune. Si doar stii ca mor dupa ochii lui. Mie nu-mi iese treaba asta cu "esenta" de ochi albastri, dar fac copii blonzi cu ochii verzi. Asa ca dc iti surade ideea iti transmit "telepatic" niste gene de blond/ochi verzi si astept la schimb ceva brunet/ochi albastri. Te bagi? Cat despre muzica....e doar in suflet, ca in realitate ....la ce vocalize face Mara, numai despre muzica nu poate fi vorba

Oana, imi pare rau pt inundatie. Dar dc aveti casa asigurata se rezolva fara cheltuieli, dar cu o mica dezordine.

Andreea, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mai, la faza cu ochii albastri functioneaza legea compensatiei: unii au vile si mosteniri, altii (noi) au ochi frumosi .
Andra si pupam si zana cantareata . "Da-o" mai tare, sa danseze si D, ca mai adineauri dansa pe Enya (stiu, greu de imaginat! ).

D a devenit foarte dragastos, azinoapte ma lua in brate si ma strangea tare, ma mirosea, ma pupa pe umeri, pe maini, pe fata... cum sa ma mai supar ca ma trezeste de "n" ori pe noapte?

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Vive, sa stii ca si Mara danseaza din ce in ce mai des, dar are fata de "piticul din Twin Peaks", dc iti mai aduci aminte de el. e haioasa rau de tot, mai ales cand e numai in scutec si fuge din pat si o gasesc in sufragerie dansand. Asa ca mi-e usor sa mi-l imaginez pe D "unduindu-se". Cat despre dragostea afisata si declarata de D....TE INVIDIEZ Eu nu am parte de asa ceva . Fata mea nu e dragastoasa, zici ca-i arici, intepata tot timpul, de nici in brate n-o poti lua s-o simti putin lipita de tine. In schimb are mare lipici la parchet. De ieri incoace ia la trante grupa mare. A invatat sa se urce in pat si cand vrea sa coboare se grabeste sau greseste directia. Si uite asa am marit colectia de cucuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La Multi Ani, Horia Andrei, strumf de Andutzy!

La Multi Ani, Miruna, strumfa de Mirela_1974!

La Multi Ani, Armin, strumf de Armin23!

La Multi Ani, Dan Stefan, strumf de Orchis!

La Multi Ani, Dora , strumfa de Maria1111!

Santatate multa puiutilor bolnaviori.

Va pup fug.

P.S. Kalri mi-a soptit o pasarica aseara linkul la poze si le-am vazut. E superba minunea ta mica.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna seara! LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

Multa sanatate strumfilor bolnavi!

Eu pt ca sunt cea mai sunt alaturi din voi cu grupul de slabit, dar pentru ca la mine numarul de kg de pierdut e de ordinul zecilor nu ma mai inscriu ca sa nu stric statisticile. Va pt toate si fug la sala ca de ieri sunculitele mele au cunoscut o profa de aerobic ce a promis ca le vine de hac. Sa vedem care pe care.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Uitasem de

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput