Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)
Raspunsuri - Pagina 11
AndraZ spune:
Vivela,
si multumim mult de complimente. Realizezi ca m-ai facut sa urca in al
. Cat despre copiii nostri...sunt niste minunatii amandoi. Iar David stii ca ma termina cu zambetele alea de-i lumineaza fata si cu ochii aia minunati care vor face multe inimi sa susprine si multe lacrimi sa curga. Si daca nu ma credeti priviti si convingeti-va singuri. Iar Mara mai are muuuulte de invatat de la David. Gabi stie!!!!!!!
Greierash, sa stii ca si eu sunt indragostita de David, dar cred ca l stie deja asta de la Mara, ca ei mereu vb cate ceva pe limba lor....si cred ca fi-mea m-a parat.
Ca prea ma rasplateste David mereu cu cate un zambet gales. 
Oana( Ghinetz), hai ca ne-am potrivit cu aniversarile.

Tu cu sotul si casatoria, eu doar cu casatoria. In urma cu 3 ani, in aceasta minunata zi de 23 iulie, spuneam si noi Da in fata lui Dumnezeu.
Pot spune ca de atunci fiecare zi traita este o zi minunata, chiar daca viata in cuplu are si momente tentsionate.
Chiar si astea au frumusetea lor. Asa ca, scumpa doamna, iti urez o casnicie fericita si sa-ti traiasca sotul 1000000 de ani si voi toti alaturi de el!
ghinetz spune:
Vivela, bine ai revenit pe la noi. Mi-era dor de tine.
Am vazut pozele cu David. 
Uite, aici parca e moldovean de-al nostru si zice: "shi vrai uai?"
. Aici sigur intreaba: "cerule, de ce te-ai inspirat din culoarea ochilor mei???" Iar aici...aici m-a topit de tot. 

.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andutzy spune:

LA MULTI ANI STRUMFI DE IULIE-AUGUST 2007!
Buna ziua fete dragi, ne bucuram ca nu ne-ati uitat si mai ales va multumim ca ati fost langa noi cand am trecut prin clipe grele. Va multumim de urari si va dorim numai bine si voua si strumfitzilor vostri! Recunosc ca nu am mai avut stare nici din umbra sa stau sa mai citesc, am vazut ca apar fete care deja sunt gravidutze, felicitari si nastere usoara!
Sper sa mai reusesc curand sa va mai scriu despre noi. In principiu acum suntem mult mai bine, am mai tinut din cand in cand legatura pe mess cu Paticut, Carla, Alina, Karligutza, Jadi, Raluca Pio si Michydutza, daca am omis pe cineva, scuzele mele. Poze recente vedeti in semnatura unde sunt puse pozele din luna inie cand am fost la munte, acum sunt la mare si urmeaza sa incarc in webshots poze si mai recente si va voi pune un link.
Va multumim inca o data ca nu ne-ati uitat, va pupam,
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IUNIE 2008 cu Dragos, Horia si noi...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
ghinetz spune:
Oana de Barlad, la multi ani sotului tau. Multa santate si voua, si copiilor tai minunati. Pe la iasi cand veniti???
Andra va doresc anii multi, multi impreuna. Cu toate cele ce le aduce viata de cuplu. Ca asa, mai bune sau mai picante...toate clipele sunt frumoase cand ai cu cine sa le imparti. Uite, eu sunt singura de aproape o luna si, desi vb zilnic, mi-e tare dor! E tare grea singuratatea, pe bune, desi copii au ei grija sa imi umple casa.
Mada, Radu e in Pau, de asta ziceam ca e la o aruncatura de bat de tine...Mai sta pana duminica, abia apoi pleaca o saptamana in Paris
Multumim celor ce ne-ati felicitat. O sa sarbatorim in august. Si atunci dau un pahar de Busuioaca de Bohotin. Autentica. Si, desigur, pentru Lia (ea e fara alcool) Pepsi.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
madabout2003 spune:
Oana chiar ca e la o aruncatura de bat, pacat ca nu ai venit cu el asa ne_am fi vazut!
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
karligutza spune:
v-am mai zis cred ca Adeluta merge cu pasi timizi inca singurica... se mai tine, se mai lasa, dar merge din ce in ce mai bine, mai mult, mai repede... acum, stiti ce face? plimba soarecul prin casa!
(evident, daca ar fi sa vorbim in limbi straine as zice "mouse"-ul
).. cred ca ar fi cazul sa ii cumpar fetei ratustele alea frumoase de la TOMY.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
AndraZ spune:
Oana, te cred ac e greu fara consort, chiar daca ai copiii langa tine. Sotul meu are delegatii destul de rar dar si cand e de plecat nu se incurca: cate 2-3 saptamani.
Si ca tot vorbiram de placari, de pe 4 august iar raman singra cu Mara pt vreo 2-3 sapt. Dar nu stau in Bucuresti, ci ma "mut" la mama la Buzau cu catel si purcel ca mi-e tare urat sa stau singura acasa atat amar de timp.
Dar pana atunci avem si un mini concediu de 3 zile la mare asa ca acolo imi scot parleala. ![]()
ghinetz spune:
Cum credeti ca am sarbatorit??? Cu inundatie!!! Acum 1/2 ora... Vecinul de sus renoveaza si...i s-a spart nu stiu ce teava. Era numai un mosulica acasa (ei abia se muta, apartamentul a tot fost inchiriat) care tinea disperat de teava ce se sparsese. OF! Nici prin cap nu-i trecea sa mearga sa inchida apa, sau sa roage un vecin sa mearga sa inchida apa. Cert e ca a curs pana la etajul 1!!! Eu am rigips pe tavan asa ca astept sa se umfle, sa iasa mucegaiul ...
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Ioana75 spune:
Oana,nu dispera! Simpatizez cu tine, si eu am mester in casa care mi-a refacut ceva din rigips; partea buna la rigips e ca se repara repede. Daca aveti asigurat apartamentul, nici nu platiti.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ghinetz spune:
quote:
citat din mesajul lui Ioana75
Oana,nu dispera! Simpatizez cu tine, si eu am mester in casa care mi-a refacut ceva din rigips; partea buna la rigips e ca se repara repede. Daca aveti asigurat apartamentul, nici nu platiti.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana, chiar asa. Acum mi-am amintit ca ne-am asigurat si apartamentul cand am facut asigurarea pentru masina. Ca era o oferta...Asa...si? Ce ar trebui sa fac? Trebuie sa sun eu la agentul de asigurari acum? sau se poate si peste doua sapt. cand vine sotul...?

(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"