Strumfi de un an (iul-aug 2007) (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Azi fac cinste: - asta pentru Lia in special, pentru restul...

Sunt 7 ani de cand sunt casatorita. Nu-s multi sapte, daca stai sa te gandesti. Dar cand ma uit la copii am impresia ca nici in 100 de ani nu puteam realiza ceva mai frumos cat am fact in 7 alaturi, sau mai bine zis cu, Radu. Iar azi Radu implineste 30 de ani!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua!

Eu sunt foarte ocupata si acasa si la lucru, cu cititul sunt cu mai bine de un capitol in urma.
N-am mai apucat sa felicit oficial sarbatoritii din ultima saptamana, dar le-am urat in gand o viata lunga plina de fericire.
Inca o data urez LA MULTI ANI tuturor strumfilor ce-au implinit un anisor, felicitari partintilor ca i-au crescut cu atata dragoste si multa energie in continuare ca doar ne asteapa tot felul de incercari si dupa un an #61514;

A inceput PARADA LEILOR!

La multi ani si multa fericire: Horia, Miruna, Armin, Dan si Dora!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani! Oana (ghinetz) ... faelicitari pentru aniversarea casatoriei si sa-ti traiasca sotul, sa va bucurati impreuna de realizarile voastre si mai ales de cei doi copii

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulualex spune:

gata vaccinul , de fapt cele 3, n-are treaba inca, merge prn camera tragandu-se de compresa de la picior

alex a ales pixul, creioanele colorate, apoi ruj+rimel

La multi ani sarbatoritilor de azi si multumim inca o data de primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Intru si eu un minut, profit de faptul ca doarme David si ca mancarea e pe aburi la gatit.
Am asteptat sa se mai linisteasca apele p-aici, nu stiu daca s-au linistit sau nu, ca am citit doar f putin din urma.
Am vazut o revenire in forta a Andrei si am zis sa ma bag si eu in seama cu 2-3 randuri. Am vazut poze cu Mara la petrecere , ca n-am apucat pana acum. Vreau sa va zic ca Mara e muuuuult mai dulce si mai scumpa in realitate decat in poze. Eu am incercat sa-i surprind cu aparatul niste gesturi, nu stiu cat am reusit, cert e ca e un copil pe care eu l-as poza toata ziua .
Iar de blonda, e blonda doar la propriu, ca mie mi se pare f isteata, il tin pe David pe langa ea s-o aibe de exemplu, sa mai bage si el la cap cate ceva .

In rest, strumfilor care s-au sarbatorit pana acum si cei care se serbeaza astazi, sa fie sanatosi, norocosi, impliniti, iar parintii lor sa fie mereu mandri de ei.

Multa multa sanatate celor bolnaviori , sa le treaca repede si sa iasa fuguta la joaca in parc, ca acush trece vara...

Va pupam, fara exceptie, pe toti/toate indiferent de opinie, sex, religie, orientari de orice fel .

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

La multi ani strumfilor care sarbatoresc un anisor!!!
La multi ani, oana, multi, multi sanatosi si fericiti !!

M-a intrebat "cineva" de poze acum cateva zile, recunosc, nu stiu cum sa pun, dar iau lectii...

Pot sa ma laud si eu? Va rog? Hai ca o fac totusi
Aseara copilu meu statea cu buni', care, ca sa ii distraga atentia(era cam marait) a luat un pieptan si l-a pieptanat(impropriu zis pieptanat avand in vedere ca intra si el in categoria cheliosilor!!). El a luat pieptanul si a facut gestul ca si cum s-ar pieptana; uimita, eu i-am zis sa "o faca si pe mami frumoasa" si mi-a pus pieptanul in cap.... Am fost topita.... Am intrebat-o pe mama daca a mai facut gestul asta cu el, si mi-a zis ca nu....
Dupa ce mi-a trecut euforia si incantarea ca "am un copil foooarte destept"(ca orice mama, stiti prea bine, nu?) m-am gandit ca poate ne-a mai vazut pe noi facand asta si el a retinut, sau poate au si ei undeva in interiorul lor ... nu stiu....instinctele astea , ceva...
Concluzia mea este ca astia mici inteleg mai mult decat ne inchipuim noi....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Vivela am intrat sa o vad pe Mara si uite peste ce am dat:
http://picasaweb.google.co.uk/gabi.olaru2007/10/photo#5223924036320540162

asta e si mai tare:http://picasaweb.google.co.uk/gabi.olaru2007/10/photo#5226149149736201234

iar asta e .. n-am cuvinte!!!
http://picasaweb.google.co.uk/gabi.olaru2007/10/photo#5226149193949626402

Declar ca m-am indragostit!!
Avem si noi scaunel de masa la fel si e tare bun, iar eu mi-as fi dorit niste ochisori d'astia albastrii dar nu s-a potrivit. Cand o sa fac a doua oara sex o sa ma uit la pozele lui David si poate se ia!!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANI !!!1strumfilor sarbatoriti azi.

Oana,LA MULTI ANI!!!si pentru sot la fel.Sotul meu a facut ieri 30 de ani.

Oare ce mai face mama iezilor si iezisoriii????Gabiiiiiiiii

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!

Iar mi_am zis ca o sa scriu mai des si n_am mai avut timp....lasa ca intr-o saptamana intru in vacanta mare (de 3 luni) si promit sa stau calare pe forum !

Multumesc fetelor care m-au felicitat pentru job! Sunt tare incantata de mine pentru asta pentru ca ma stresa rau de tot perioada de dupa master! Felicitari si Stefaniei care ne spusese ca si ea a reusit sa gasesca un alt job!

Oana multumim de intrebare suntem bine. Chair daca nu am timp sa scriu va citesc in fiecare zi si ma uit la toate pozele cu strumfii nostri minunati! Unde este sotul tau exact in Paris sau mai prin sud? Felicitari pentru aniversare, multi multi ani fericiti !

Jadi un gand bun si din partea mea pentru cumnata ta, fie sa se termine totul cu bine, n-am inteles toate amanuntele dar sper din totul sufletul ca mamica si puiuta sa fie bine!

As vrea sa spun un La multi ani! colectiv pentru toti strumfi pe are n am apucat sa ii felicit! le doresc ceea ce ii doresc si lui Emily, tot binele din lume, o viata plina de iubire si armonie.

Karli nici nu stiu ce o sa ii facem lui Emily de ziua ei, cred ca in stilul nostru caracteristic o sa pregatm ceva exact in ultimul moment, sunt fericita ca pe 9 august vine fratele meu si o sa o sarbatorim impreuna! Apropo de aniversari cel mai mult m-a emotionat ce a spus mamii, cat de greu e sa ii sarbatoresti cand toate persoanele care sunt importante pentru tine sunt departe... UFF ca a trebuit sa plecam aici asta e...

Am admirat poze cu : Adeluta, Lissy, Mara, Andra, Matei de Simo, Marius Andrei, Mihnea Gabriel, Miron si Alessia sunt unul mai frumos a altul, petrecerile par a fi super reusite iar mamicile tare frumoase! Sa va traiasca!

Anto multa sanatate!

PS In legatura cu conflictul prefer sa nu fac comentarii, cred ca e destule voci impotriva Carlei dar imi scapa motivele si din cate am inteles sunt multe chestii pe care le ignor...mesajele private, discutiile pe mess, deci nu as putea sa ma pronunt...

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Horia Andrei (andutzy), Miruna (mirela_1974), Armin (armin23), Dan Stefan (orchis), Dora (maria1111)!

Oana de la Iasi si Oana de la Birlad, sa va traiasca sotii.
Carla, sanatate Sabinei! Multumim de urarea anticipata.
Vivela, foarte frumoase pozele, si David si mai si.
Timi, ma bucur sa te vad.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput