Campina la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Nu, si fara trimitere nu-ti face nimeni... Oricum mai astept cateva zile, dupa antibiotic.

Dar nu pot sta acasa, ca trebuie sa merg la munca. Si de luni, iar la cresa. M-am intalnit sapt. trecuta cu o mamica la cresa si-i tusea copilasul. Si cand am intrebat-o de ce-l aduce bolnav, ca-i imbolnaveste si pe ceilalti, a ridicat din umeri - cu cine sa-l lase?

Eu, noroc ca am serviciu in ture, mai stau cateva zile acasa.

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Niciodata nu se da antibiotic, si mai ales la un copil, fara analize si un exudat. Doamne, pe ce lume traiesc doctorii astia? De unde stie el ce antibiotic sa-i dea daca nu stie ce microb e si la ce reactioneaza? Nu pot sa cred!
Ai medic de familie? Ia urgent trimitere si fa-i analizele. Deja a trecut cam mult timp. Daca nu ai, intreaba peste tot de unul bun. Iti poate da trimitere si in ziua in care te-ai inscris.
Nu mai sta in baza aluia. Si pina la urma cit poate sa coste macar exudatul? Analizele celelalte le faci dupa ce iei trimiterea.

Prietenie de suflet

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Salut!

Noi suntem ceva mai bine, amandoi.
Eu tusesc din ce in ce mai rar, si n-as putea spune ca ma simt rau.
Andrei doarme linistit. N-a prea mancat azi, par poate recupereaza el dupamiaza.

Febra face, dar daca-i dau antitermice cedeaza mai usor decat inainte. A inceput sa i se curete nasucul, si vad ca colaboreaza mai usor la suflat si picaturi. De tusit, mai rar, si mai mult noaptea de la mucozitati.

Antibioticul recomandat de dr. e cu spectru larg pt ap respirator - bronsite, faringite si altele, sper sa-i mearga...

Problema e ca iar o sa-l duc la cresa, iar ia de-acolo ceva...

Mergi la inceput

Aveti grija de voi. Am auzit ca genul de viroze care "circula" acum sint mai periculoase, pentru ca sint noi, iar antibioticele si chiar vaccinul nu prea ar fi potrivite pt astea. Sper sa fie bine.
Sanatate multa la amindoi!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Buna!

Suntem amandoi mai bine. Eu nu mai am probleme, am terminat si antibioticul.

Andrei nu mai tuseste, dar nu prea are pofta de mancare, mai face cate un pic de febra, mai degraba subfebrilitate ( adica pana-n 38) dar rar, si e nervos, nu-i intri-n voie... Daca se simte bine, e cel mai dulce si razacios copilas!

Tu, ce mai faci?

Mergi la inceput

Ma bucur mult ca sinteti mai bine. Chiar ma gindeam ce s-o fi intimplat ca nu ai mai scris aici.
Sanatate multa la amindoi.

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Ce mai faceti voi? Aici e primavara. nu m-ar mira sa culeg ghiocei luna viitoare. Nu ar fi prima data!
Andreiutu e mai bine? Si tu?

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Buna!

Suntem bine, sanatosi, amandoi, deocamdata. Andrei e la cresa, ma bucur ca s-a obisnuit, nu mai plange cand il las acolo. Il gasesc vesel, linistit, dar toata dupamiaza e apoi calare pe mine.

Azi-noapte avea nasul infundat, dimineata la fel, sper sa nu-l ia din nou vre-o raceala. Am inceput cu oscilococcinum, poate are efect...

Avem poze!

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Mergi la inceput

mai, mai, mai, frumosilor! (am tras cu ochiul la pozele voastre)

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Eu ca eu, dar fi-miu e un duuuulceeee

Si tu arati super (de', dac-am fost curioasa...)!

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Mergi la inceput