Puiuti de Randunici 2008!! (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am facut o infectie urinara, ma doare burta de mor, nu-mi gasesc parafa sa-mi scriu o reteta de antibiotic!
Am bagat c-aveam prin casa in mine, sper sa reusesc sa dorm!
Noapte buna!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui tuchita

Am facut o infectie urinara, ma doare burta de mor, nu-mi gasesc parafa sa-mi scriu o reteta de antibiotic!
Am bagat c-aveam prin casa in mine, sper sa reusesc sa dorm!
Noapte buna!

poze

oileu, ce nasol! cate d-astea am avut si eu si cat Neoxazol si Cistenal am prestat... dar cred ca au trecut vreo 2 ani de la ultima, sper sa nu mai vina alta!! sa treaca repede!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

apropo de dormit pe burta, sovi, si cine mai spunea ca are bebe care nu vrea sa stea pe burta...de cand a descoperit Mufa cum e cu intoarcerea de pe spate, numai asa-l gasesc in patut, cum s-a trezit, tzushti, pe burta cu capul ridicat, sa vada in jur, si gura pana la urechi...deci ii place la nebunie!daca a inceput sa se intoarca si in carucior, imaginati-va!eu una nu credeam ca ii va placea vreodata sa stea/doarma pe burta, cu dormitul ma gandesc inca sa nu fi fost o intamplare...sunt curioasa daca se mai repeta! asa ca cine stie, Sovi, poate si Sash va face la fel, sa mai creasca putin!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuchi,

Imi pare tare rau ca te-ai pricopsit cu asa ceva. Ai grija de tine.
Cu antibioticele ... sa sti ca eu am luat si fara reteta ... de multe ori chiar.

PS: Si baga ceaiuri multe

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui luny

a zis tuchi ceva de suportul de baie ptr bebe si n-am vazut eu?..

Luny,

Tuchi ne-a aratat o poza in care facea Sebi baie in suportul pt cada.

La o googaleala rapida vezi ca am vazut scaune pt baita destule. Pe buburuza variau ca pret intre 33 RON si peste 100 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

OOOOOO multumesc multumesc, pt felicitari! Neuronul meu ala singur se uita mirat in jur si nu intelege ce se petrece de ce il felicita asa multa lume :))

Luny, sarumana! pizza mai mult virtuala la mine, ca asa nu ingrasa Moama, dormit pe burta in carucior!
De maine il pun pe Sashu pe covor la tavaleala, asa ca ma astept la orice de la el (inclusiv la tratatul cu indiferenta). Am pregatit o carpa impermeabila "loz" pe care o aveam in casa, care va sta intre covor si prosop si ii dau drumu prin ograda :))
Cand i-am zis sora-mii ca s-a rasturnat ieri pe burta, cica: in sfarsit, s-a decis sa se bronzeze uniform

Maria, tare mumoase pozele!
Tuchi, da-i un beep parafei, poate asa o gasesti . Da-i in cap la infectie, mama ei de treaba!

Azi dimineata, pe cand ma cotonogea sash cu picioarele in burta, cum ii place lui, ii zic: bai, o de acum iti zic "Cotton" de le cotonogeala! La care randunoiul din spate: ba mai bine "Bumbac" de la bumbaceala .

Valeu, gata, inchid compul ca se invarte camera cu mine.

a. peseu: clatitele monti au iesit super! traiasca teflonul cu coacerea fara ulei!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

am vazut pozele, gudinde, o intrebasem eu de el mai devreme, de unde l-a luat, dar nu cred ca a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

multumesc vio, luny, tuchi, naty pt raspunsuri!!
am pus 120 ml de la mine+ 60 ml aptamil mix! like a shpritz! si a mancaaat! acum emotii mai am la kk, sa nu se deregleze frumosul program. ufff, cata liniste am in suflet acum cand stiu ca a adormit satula! aseara am plans de ciuda ca stransesem doar 125 ml si dupa ce i-a mancat, nu a vrut formula, la san nici nu s-a pus problema si s-a culcat tragand inversunat din suzi.
multumesc! multumesc! multumesc!

Mergi la inceput

Luny,

A spus ca l-a primit de sora ei. Ma duc sa-i caut postarea.

Edit:

quote:
citat din mesajul lui tuchita

Vio, ca de obicei ma impresionezi cu ceea ce stii despre alaptare, lapte etc!
Chestia aia se numeste scaunel de facut baie, cred, il am de la sora mea! E un scaunel cu ventuze care se lipesc de cada si cu jucariile alea bune de lins si rontait! acuma am incercat doar de proba, o sa-l folosesc zilnic cand o sa vina Ilinca, sa le fac baie la amandoi odata, sa-mi fie mai usor!
Luny, daca tot nu ma simteam in stre sa-nvat, am baut un pahar de bere, asa ca nu ma prind de ce te bucuri!

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput