cenzurati povestile?
Raspunsuri - Pagina 4
gazzella spune:
ah, si tot in aceast sens cu taica-su urmareste diverse documentare despre serpi (taica-su adora serpii
)
cu mine nu viseaza sa-i vada pentru reactia de curand destainuita
asa, dar mie-mi plac viata animalelor salbatice din savane, lei, tigri, elefanti care se mai si sfasie intre ei
e viata, a lor! si-o mai vad si-o mai vede
si pune intrebari si-i explic
deocamdata pare integru
ba mai imi plac si unele filme cu arte martiale, ce sa fac?
si tot asa...le vade cu mine si cu taica-su
dar si noi vedem cu el toate desenele animate posibile
ba nu, eu nu pot sa urmaresc "animal farm", il consider foarte puternic ca si film de animatie chiar si pentru mine
dar mai bine sa te astept pe tine cu viziunea ta...probabil ca ma grabesc
Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si opt luni)
unboticutz spune:
quote:
citat din mesajul lui mitzuka
Am citit cu mare interes tot ce s-a scris la subiectul acesta, dar am intrat si la subiectele deschise anterior pe aceasta tema, unde am dat de un raspuns care mi se pare foarte pertinent, cel putin se aseamana cu ceea ce gandesc eu. In acest raspuns se mentiona o carte si anume Bruno Bettelheim The Uses of Enchantement: The Meaning and Importance of Fairy Tales . Am tot rascolit netul dupa ea dar cred ca inca nu s-a tradus la noi. Aveti idee unde as pute sa o gasesc, poate ca totusi e si pe la noi sau macar o varianta electronica daca nu cartea in sine?
Va multumesc!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
cartea era la british council acum doi ani.
Emma are nevoie de noi!
Donia spune:
quote:
citat din mesajul lui Luna1
Pe mine ma enerveaza ca toata familia mea ii zice fie-mii poezia cu piticul care se ineaca ii ibric. Ea inca nu intelege exact insa ei se amuza ca eu cica atunci cand mi-o spuneau plangeam cand eram mica.
Asta-i crud, sa zici o chestie ca sa vezi cum se streseaza copilul.
Pe de alta parte, tot despre piticul din ibric... fetita mea a invatat poezia cand era tare micuta, si la faza cu inecatul incepea sa tuseasca, ea asa intelegea ca s-a inecat piticul... cu apa
Poate e o idee si pentru fetita ta.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
arleena spune:
mda, controversat subiect....
si eu incerca sa cenzurez anumite chestii din povesti sau din ce anume vede la tv, calc, strada, etc...cred ca e normal, ca vreau sa-mi protejez copilul....pe de alta parte am citi ca e bine sa stie copilul de mic si partile mai nasoale, cum e si moartea ca cica trebuie pregatiti pt viitor dar totusi cred ca tu ca parinte decizi cand anume e pregatit copilul sa auda de sange pe pereti si spintecat burti si alte minunatii
intr-adevar multe povesti sunt cam horror....sau ma rog, au pasaje horror chair si pt un adult.....e greu....